Καλύτερες εφαρμογές φωτογραφίας iPhone

Λάβετε επαφή με τη δημιουργική σας πλευρά

Οι εφαρμογές φωτογραφίας IPhone είναι πολύ εντυπωσιακές από την άποψη της τεχνολογίας. Υπάρχουν εφαρμογές που συνδυάζουν άψογα πολλές φωτογραφίες σε μια πανοραμική φωτογραφία και άλλες που περιλαμβάνουν δεκάδες φίλτρα και ειδικά εφέ για να δημιουργούν πραγματικά εντυπωσιακές εικόνες με μια κάμερα σχετικά χαμηλής ποιότητας (αν και το iPhone 4 κάνει σπουδαία βήματα σε αυτόν τον τομέα). Είμαι ακόμα έκπληκτος για την τεχνολογία πίσω από μερικές από αυτές τις εφαρμογές iPhone, και μπορείτε να βρείτε μια δέσμη καλών παραδειγμάτων στο App Store . Εδώ είναι οι εφαρμογές φωτογραφίας που μας εντυπωσίασαν.

01 από 11

Pocketbooth

Το Pocketbooth (US $ 0,99) είναι μία από τις πιο cool εφαρμογές φωτογραφίας που έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Οι προγραμματιστές της εφαρμογής το ονομάζουν "το φωτογραφικό περίπτερο που ταιριάζει στην τσέπη σας" και πραγματικά αντιγράφει αυτή την εμπειρία. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πολλές προσαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του ματ έναντι γυαλιστερού χαρτιού, καθώς και των σέπια, ασπρόμαυρων ή χρωμάτων. Η εφαρμογή υποστηρίζει κάμερες με οπίσθιο και χρήστη (μόνο το iPhone 4 και το πιο πρόσφατο iPod touch έχουν μια κάμερα που βλέπει χρήστη) και μπορείτε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Facebook ή Twitter. Είναι σίγουρα ένα must-have για τους φίλους της φωτογραφίας iPhone! Περισσότερο "

02 από 11

Ίνσταγκραμ

Το Instagram (δωρεάν) είναι ίσως η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή iPhone για φωτογραφίες χάρη στον ισχυρό συνδυασμό φίλτρων και επιλογών κοινής χρήσης μέσων. Με 15 ενσωματωμένα φίλτρα και τη δυνατότητα να τοποθετήσετε φωτογραφίες σε πολλές online υπηρεσίες, καθώς και να τις στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι φωτογραφίες που δημιουργούνται στο Instagram γίνονται γρήγορα ένα από τα πιο κοινά sites στο διαδίκτυο. Περισσότερο "

03 από 11

FX Photo Studio

Cat, όπως φαίνεται μέσα από το φίλτρο Dark Contours on White.

Μια εντυπωσιακά ισχυρή εφαρμογή που σας θυμίζει μια φορητή έκδοση του Photoshop. Το FX Photo Studio (1,99 δολάρια) δεν περιλαμβάνει μόνο 200 ενσωματωμένα φίλτρα για να στυλιάζει τις φωτογραφίες σας, αλλά διαθέτει επίσης μεγάλο αριθμό άλλων ρυθμίσεων και εργαλείων που σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε τα χρώματα, την αντίθεση, την περικοπή και άλλες πτυχές των εικόνων σας. Ενώ η δύναμή του μπορεί να είναι συντριπτική για τους αρχάριους χρήστες, η πληρότητά της θα το κάνει ένα από τα αγαπημένα των πιο προηγμένων φωτογράφων iPhone.

04 από 11

Πάνο

Όταν το iPhone κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, ποιος θα μπορούσε να είχε προβλέψει ότι μια μέρα θα παίρναμε πανοραμικές φωτογραφίες μαζί του; Αυτό ακριβώς μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή Pano iPhone (2,99 δολάρια). Χρησιμοποιώντας τον ημιδιαφανή οδηγό της εφαρμογής, πολλές εικόνες μπορούν να συγχωνευθούν αυτόματα για να δημιουργήσουν μια πανοραμική εικόνα. Δεν ξέρω πώς ακριβώς η εφαρμογή είναι σε θέση να συγχωνεύσει τις φωτογραφίες τόσο απρόσκοπτα, αλλά πραγματικά λειτουργεί. Απλά ελέγξτε τη σελίδα Flickr της εφαρμογής για απόδειξη. Περισσότερο "

05 από 11

Hipstamatic

Η εφαρμογή Hipstamatic ($ 1,99) αναδημιουργεί τις μοναδικές εικόνες του παρελθόντος με μια ποικιλία φακών. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τρεις φακούς, τρεις επιλογές ταινιών και δύο ποικιλίες flash. Μόλις κουραστείτε από αυτά, υπάρχει μια ποικιλία από 99 εκατοστά "Hipstapaks" που μπορούν να αγοραστούν απευθείας από την εφαρμογή. Αυτά παρέχουν επιπλέον φακούς, αναβοσβήνει και φιλμ, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε κάποιες δροσερές φωτογραφίες. Στη συνέχεια, η εργασία σας μπορεί να μοιραστεί μέσω του Facebook, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του Flickr. Περισσότερο "

06 από 11

Color Splash

Μπορείτε να δημιουργήσετε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες με την εφαρμογή Color Splash ($ 0.99). Η εφαρμογή μετατρέπει μια φωτογραφία σε ασπρόμαυρη, διατηρώντας μερικά τμήματα της εικόνας σε χρώμα, ώστε να αναδύονται πραγματικά. Απαιτείται ελάχιστη πρακτική να επεξεργαστείτε σωστά, αλλά μια χρήσιμη κόκκινη απόχρωση καθιστά εύκολο τον εντοπισμό των ορίων μεταξύ των χρωμάτων και των ασπρόμαυρων τμημάτων. Όπως πολλές εφαρμογές φωτογραφίας iPhone, αυτό υποστηρίζει επίσης το Facebook, το Flickr και το Twitter sharing. Περισσότερο "

07 από 11

CameraBag

Το CameraBag ($ 1.99) καθιστά την εφαρμογή φίλτρων στις φωτογραφίες σας πολύ εύκολη. Επιλέξτε από 14 ενσωματωμένα φίλτρα που μιμούνται κλασικές κάμερες όπως το Helga, χρονικές περιόδους όπως το 1974 ή κοινά εφέ όπως το ψαροεικό για να δημιουργήσετε το αριστούργημά σας και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία στη συσκευή σας ή να την στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Η έλλειψη επιλογών κοινής χρήσης και περιορισμένες επιλογές φίλτρων σε σύγκριση με ορισμένους ανταγωνιστές κρατούν το CameraBag πίσω, αλλά είναι μια απλή εφαρμογή που διευκολύνει την προσαρμογή των φωτογραφιών. Περισσότερο "

08 από 11

FingerFocus

Το FingerFocus φέρνει στο προσκήνιο τον σχηματισμό βράχου. FingerFocus πνευματικά δικαιώματα bbcddc
Το FingerFocus ($ 0,99) προσφέρει ένα πολύ καθαρό τέχνασμα για τους φωτογράφους iPhone: δημιουργεί εφέ θολούρας / βάθους πεδίου χωρίς εξελιγμένο φακό. Όλες οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο FingerFocus είναι θολές. Σχεδιάζετε από την οθόνη για να εστιάσετε τα τμήματα τους. Είναι μια καλή ιδέα και εύκολη στη χρήση, δυστυχώς, η διάκριση μεταξύ των θολών και των εστιακών ενοτήτων δεν είναι τόσο έντονη όσο θα ήθελα και η εφαρμογή δεν διαθέτει προφανείς επιλογές κοινής χρήσης φωτογραφιών. Περισσότερο "

09 από 11

Υπάρχοντα

Η εφαρμογή Φωτογραφία εφέ (Δωρεάν) έχει έναν τρελό αριθμό φίλτρων - πάνω από 1.100 στην τελευταία μέτρηση - που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε σχεδόν κάθε αποτέλεσμα που μπορείτε να φανταστείτε. Μπορείτε να φωτίσετε ή να σκουρύνετε τις εικόνες, να προσθέσετε αποχρώσεις χρώματος, να αλλάξετε τις χρωματικές αποχρώσεις και πολλά άλλα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης περισσότερα από 40 πλαίσια εικόνων για την ομορφιά της δημιουργίας σας. Η ενσωμάτωση Facebook και Twitter είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα.

10 από 11

Infinicam

Σε αντίθεση με κάποιες άλλες εφαρμογές φωτογραφίας, οι οποίες έχουν ένα ορισμένο ποσό φίλτρων ή εφέ, το Infinicam ($ 1.99) προσφέρει απεριόριστα στυλ φωτογραφικών μηχανών. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί διαφορετικούς αλγόριθμους για να δημιουργήσει "δισεκατομμύρια" μοναδικά εφέ. Μόλις βρείτε ένα που σας αρέσει, θα πρέπει να το αποθηκεύσετε στα αγαπημένα σας, επειδή ίσως να μην το βρείτε πάλι! Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης 18 στυλ περιγράμματος για να διαλέξετε. Περισσότερο "

11 από 11

Mulletizer

Η εφαρμογή Mulletizer ($ 1,99) είναι ανόητη, αλλά είναι επίσης πολύ διασκεδαστική. Πάρτε μια φωτογραφία του εαυτού σας ή ενός φίλου σας και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να προσθέσετε διαφορετικά μαξιλάρια και αξεσουάρ όπως τα τσιγάρα και τα κράνη μπύρας. Μόλις η εικόνα σας είναι επαρκώς "mulletized", μπορείτε να την στείλετε με email σε φίλους και οικογένεια ή να την δημοσιεύσετε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.