Πώς να χρησιμοποιήσετε το App Store στην Apple TV

Εάν οι εφαρμογές είναι το μέλλον της τηλεόρασης, πρέπει να ξέρετε πώς να τις αποκτήσετε

Οι εφαρμογές είναι το μέλλον της τηλεόρασης , αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα πώς να χρησιμοποιήσετε το App Store σε μια Apple TV.

Σε αυτήν την έκθεση εξηγούμε πώς να εξετάσουμε τις 3.000 εφαρμογές που είναι τώρα διαθέσιμες στο Apple TV App Store. Εξηγούμε επίσης πώς μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές στην Apple TV, πώς να εξαργυρώσετε τους κωδικούς προσφοράς για εφαρμογές και πώς να διαγράψετε οποιεσδήποτε εφαρμογές δεν χρειάζεστε πλέον.

Πώς να βρείτε εφαρμογές

Συνδεθείτε και ξεκινήστε την εφαρμογή App Store στην Apple TV σας και μπορείτε να αναζητήσετε και να κατεβάσετε εκατοντάδες σπουδαίους τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικών εφαρμογών για μάθηση , διατήρηση της ικανότητας και πολλά άλλα . Το κατάστημα προσφέρει εφαρμογές στις προβολές Προτεινόμενα , Κορυφαία διαγράμματα , κατηγορίες και αγορών και προσφέρει επίσης ένα εργαλείο αναζήτησης .

Προτεινόμενα : Οι επιλεγμένες εφαρμογές επιλέγονται από τους συντάκτες του App Store. Οι τίτλοι περιλαμβάνουν τίτλους και σύντομες συλλογές που βασίζονται σε αυτές, για παράδειγμα "για παρακολούθηση". Αυτό είναι το μέρος για να εξερευνήσετε εφαρμογές που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε, αλλά το πρόβλημα με αυτήν την προβολή είναι ότι δεν σας επιτρέπει να ανακαλύψετε εφαρμογές που δεν περιλαμβάνονται στη σελίδα.

Κορυφαία γραφήματα : Ένας άλλος τρόπος για να βρείτε δημοφιλείς εφαρμογές, η "Κορυφαία προβολή" απαριθμεί τις πιο δωρεάν εφαρμογές που έχετε λάβει και πληρώσει, καθώς και τις εφαρμογές Top Grossing. Αυτό είναι ένα καλό μέρος για να βρείτε δημοφιλείς εφαρμογές, αν και οι θέσεις των Top Grossing που εμφανίζονται για εφαρμογές είναι λανθασμένες λόγω της συμπερίληψης των αγορών εντός εφαρμογής εντός των αριθμών. Η Apple δίνει όμως την προσοχή - πρόσφατα άλλαξε τον αλγόριθμο, οπότε όταν κοιτάζετε τις λίστες Top Chart δεν βλέπετε πλέον τις εφαρμογές που έχετε ήδη εγκαταστήσει.

Κατηγορίες : Όπως Προβεβλημένη προβολή, οι κατηγορίες συγκεντρώνουν τις εφαρμογές σε σαφείς και εύχρηστες συλλογές για Εκπαίδευση, Ψυχαγωγία, Παιχνίδια, Υγεία & Fitness, Παιδιά και Lifestyle (προς το παρόν). Ενώ οι εφαρμογές που παρατίθενται για άλλη μια φορά επιλέγονται από τους εκδότες του App Store της Apple, οι Κατηγορίες είναι ένα καλό μέρος για να εμφανίσετε περισσότερες εφαρμογές από αυτές που θα βρείτε στη συλλογή Προτεινόμενα.

Αγορά : Εδώ θα βρείτε όλες τις εφαρμογές που έχετε αγοράσει για την Apple TV σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχετε διαγράψει. Αυτή είναι μια καλή άποψη για την εκ νέου download των διαγραμμένων εφαρμογών.

Αναζήτηση : Η αναζήτηση όχι μόνο σας επιτρέπει να αναζητήσετε εφαρμογές που ενδεχομένως έχετε δει και οι οποίες αναφέρονται σε άλλα μέρη του διαδικτύου, αλλά προσφέρει και μια επιλογή Trending από τις δέκα πιο εφαρμοζόμενες εφαρμογές από χρήστες στην περιοχή σας. Η αναζήτηση είναι όπου πηγαίνετε για να βρείτε εφαρμογές που δεν περιλαμβάνονται στις άλλες προβολές.

Πώς να κάνετε λήψη εφαρμογών

Ίσως έχετε ήδη κατεβάσει εφαρμογές σε άλλη συσκευή iOS. Η διαδικασία είναι πολύ παρόμοια με την Apple TV:

Πώς να εξοφλήσετε έναν κωδικό προσφοράς:

Η Apple TV δυστυχώς δεν σας επιτρέπει να εξαργυρώσετε τους κωδικούς προσφοράς στο σύστημα, για να το κάνετε αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το iTunes σε Mac ή PC ή σε iOS συσκευή.

Πώς να διαγράψετε ανεπιθύμητες εφαρμογές

Εάν έχετε διαγράψει ποτέ μια εφαρμογή iPhone ή iPad, γνωρίζετε ότι πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε ένα εικονίδιο της εφαρμογής μέχρι όλα τα εικονίδια στην οθόνη να αρχίσουν να δονείται και να εμφανίζεται ένας μικρός σταυρός δίπλα σε κάθε όνομα της εφαρμογής, ο οποίος διαγράφει την εφαρμογή όταν πατιέται. Είναι λίγο διαφορετικό στην Apple TV, αλλά όχι πολύ.

Συγχαρητήρια, έχετε τον έλεγχο - τώρα ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις πρόσφατα προστιθέμενες εφαρμογές της Apple TV στον παρακάτω σύνδεσμο: