7 μεγάλες εφαρμογές Apple TV για εκμάθηση

Ενεργοποιήστε, συντονίστε και μάθετε κάτι νέο

Τα συστήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης βασίζονται ήδη σε υλικό βίντεο, οπότε η δημιουργία εκπαιδευτικών εφαρμογών για την Apple TV έχει πλήρη λογική, δεδομένης της συνδεδεμένης φύσης του οικοσυστήματος που βρίσκεται. Εδώ υπάρχουν επτά σπουδαίες εφαρμογές για μάθηση που πρέπει να εγκαταστήσετε σήμερα στην Apple TV σας.

01 από 07

Lynda - Μαθήματα για Επαγγελματίες

Από τους ανθρώπους που σας αγόρασαν το LinkedIn.

Η τελευταία προσθήκη σε αυτή τη σύντομη συλλογή, η εφαρμογή από το Lynda.com της LinkedIn παρέχει πρόσβαση σε πάνω από 4700 μαθήματα σε όλα, από την κωδικοποίηση, τη διαχείριση του χρόνου, την οικοδόμηση της δικής σας εφαρμογής για iOS, photoshop - ακόμη και μια τεράστια γκάμα σχετικών με την Apple θεμάτων. Μερικά ενδιαφέροντα μαθήματα που μπορείτε να επωφεληθείτε από την Apple TV περιλαμβάνουν: Βασικές αρχές μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο, Θεμέλια Προγραμματισμού: Βασικές αρχές και Wordpress Essential Trainin g, αλλά υπάρχει ένα τεράστιο ποσό περισσότερο. (Ισχύουν δωρεάν χρεώσεις συνδρομής.)

02 του 07

Coursera - σπουδαίοι δάσκαλοι για μεγαλώνοντας μυαλά

Αναβαθμίστε το βιογραφικό σας με την ηλεκτρονική μάθηση.

Η Coursera δεσμεύεται απόλυτα να προσφέρει τα μαθήματά της μέσω όλων των διαθέσιμων συνδεδεμένων πλατφορμών και γι 'αυτό η εταιρεία ήταν μεταξύ των πρώτων που πήραν θέση στην Apple TV. Αυτές είναι πλήρεις λύσεις και μπορείτε να περιηγηθείτε στον ευρύ κατάλογο μαθημάτων του οργανισμού σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων, να παρακολουθήσετε διαλέξεις, να ολοκληρώσετε κουίζ και να αναθέσετε και να αποκτήσετε πιστοποιητικά Coursera, όλα από τη δική σας δουλειά, όπως και όταν θέλετε να μάθετε. (Ισχύουν δωρεάν τέλη πιστοποίησης).

03 του 07

TED Talks - Συζητήστε το μυαλό σας

Ενεργοποιήστε το μυαλό σας με TedTalks.

Ενώ το TEDTalks δεν είναι φορέας παροχής εκπαίδευσης και δεν προσφέρει πιστοποίηση, είναι σίγουρα λογικό να επισημάνουμε ότι η ευκαιρία να εξερευνήσετε τον τρόπο που πιστεύουν οι πιο έξυπνοι άνθρωποι στον κόσμο πρέπει να είναι ένας καλός τρόπος για να αποκτήσετε νέες ιδέες και να μάθετε νέα πράγματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η TED Talk στην Apple TV είναι τόσο πολύ χρήσιμη, παρέχοντας έναν εξαιρετικά προσιτό τρόπο για να βρείτε την έμπνευση που χρειάζεστε σήμερα. Μπορείτε να μιλήσετε με συνομιλίες, να εξερευνήσετε λίστες αναπαραγωγής με τίτλο ή θέμα και τα περισσότερα από αυτά που είναι διαθέσιμα είναι διαθέσιμα με υπότιτλους ή σε πολλές γλώσσες. (Ελεύθερος).

04 του 07

TouchPress - εκπληκτική μουσική

Πάρτε μια πραγματική αίσθηση της μουσικής με αυτή την εφαρμογή Apple TV.

Η μοναδική εφαρμογή TouchPress σάς δίνει τη δυνατότητα να ακούτε παραστάσεις κλασικής μουσικής ενώ η μουσική σημειογραφία μετακινείται προς τα κάτω στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένου ενός χτυπημένου χάρτη για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια μέρη της ορχήστρας παίζουν και τη μοναδική λειτουργία NoteFall. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μουσική καθώς παίζει, μαθαίνοντας περισσότερα για τη μουσική σημειογραφία ενώ κάνετε. Εγγραφείτε στο μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο και λάβετε μια νέα απόδοση για να εξερευνήσετε κάθε μήνα.

05 του 07

Skillshare - Μοιραστείτε τι ξέρετε, Μάθετε τι δεν έχετε

Έλεγχος ήχου: Τα βασικά του DIY Audio Mixing με τον Young Guru.

Αυτο-ρυθμιζόμενο διδασκαλία σε ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών θεμάτων, τα περισσότερα μαθήματα μπορούν να ολοκληρωθούν σε λιγότερο από μία ώρα. Η υπηρεσία περιγράφει τον εαυτό της ως "μαθησιακή κοινότητα για δημιουργούς", βασικά αυτό σημαίνει ότι ενθαρρύνει τα μέλη να δημιουργούν και να διδάσκουν τα μαθήματά τους, καθώς και να μαθαίνουν από άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι καλό από την άποψη της ποικιλομορφίας του διαθέσιμου περιεχομένου, αλλά θα πρέπει να κατευθυνθείτε αλλού αν θέλετε πιστοποίηση. Το Skillshare είναι δωρεάν, ένα μήνα δοκιμή δωρεάν, στη συνέχεια $ 9.99 / μήνα.

06 του 07

Solar Walk 2 - Θα εκπλαγείτε

Εξερευνήστε το διάστημα από την άνεση του σπιτιού σας.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε το ηλιακό σύστημα, το Solar Walk 2 παρέχει έναν διαδραστικό 3D τρόπο για να εξερευνήσετε όλους τους πλανήτες και τους δορυφόρους που περιβάλλουν τη Γη μας. Είναι γεμάτο με πλούσιες σε γραφικά εμπειρίες, εκπληκτικά οπτικά εφέ που δείχνουν την επίδραση των ηλιακών φλογών, των πλανητικών ατμοσφαιρών και των ζωνών αστεροειδών. Μπορείτε ακόμη να μετακινήσετε τον χώρο και το χρόνο. Οι προγραμματιστές Vito Technology αναπτύσσουν επίσης την αναγνωρισμένη εφαρμογή Starwalk, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη. 2,99 δολάρια, αγορές εντός εφαρμογής.

07 του 07

Χειροτεχνία - Πάρτε δημιουργική σήμερα

Μαθήματα Craftsy είναι επαγγελματικά τοποθετημένα μαζί.

Craftsy προσφέρει ένα τεράστιο φάσμα των τάξεων που καλύπτουν πολλά θέματα σχετικά με τη βιοτεχνία, quilting, ράψιμο, πλέξιμο, διακόσμηση κέικ, τέχνη, φωτογραφία, μαγείρεμα και πολλές άλλες κατηγορίες. Τα μαθήματα είναι εύκολο να ακολουθήσουν, επαγγελματικά και μπορούν να τοποθετηθούν σελιδοδείκτες για να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε εύκολα σε σημαντικές συμβουλές που θέλετε να ελέγξετε αργότερα. Θα βρείτε επίσης συνδέσεις για την αγορά τεχνικών υλικών, μαζί με συνταγές και ιδέες έργων. Δωρεάν download, οι τιμές των κατηγοριών διαφέρουν

Παρακολουθήστε αυτό το διάστημα!

Αυτές οι επτά εφαρμογές Apple TV είναι μόνο η αρχή του. Με περισσότερα από 177 δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανώνται για την κατάρτιση των εργαζομένων και πολλά δισεκατομμύρια περισσότερα για την προσωπική ακαδημαϊκή μάθηση κάθε χρόνο, υπάρχει μια πραγματική ανάγκη για υλικά εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που τα άτομα μπορούν να μελετήσουν με το δικό τους ρυθμό. Τα μαζικά ανοικτά ηλεκτρονικά μαθήματα θα γίνουν μεγάλα τμήματα της καθημερινής ζωής των περισσότερων ανθρώπων καθώς η ανάγκη να μοιράζονται και να αποκτούν νέες δεξιότητες γίνεται συνήθης.