Ανασκόπηση: Flash Player / Πρόγραμμα περιήγησης για iPad

Παίξτε Παιχνίδια Flash και Προβολή Flash Video στο iPad σας

" Παρακαλώ εγκαταστήστε το Flash player για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. "

Εάν έχετε περιηγηθεί στον ιστό στο iPad για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, ίσως έχετε έρθει σε αυτό το αδιέξοδο. Είναι το 2014, και παρόλα αυτά οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Flash για να δημιουργήσουν ιστότοπους. Ο Steve Jobs αρνήθηκε να επιτρέψει το Flash στο iPad και το iPhone , και ίσως για καλό λόγο. Το Flash μπορεί να είναι γουρουνάκι πόρων και είχε προβλήματα σταθερότητας, με την Jobs να αναφέρει ότι το Flash ήταν η πρώτη αιτία των συντριβών στο Mac. Ακούγεται υπέροχο, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να δείτε το Flash στο iPad σας; Εκεί φτάνει η εικόνα του Flash Player Flash.

Κάντε λήψη του Flash Player από το App Store

Χαρακτηριστικά γρήγορης αναζήτησης:

Photon Flash Player Αναθεώρηση:

Ο Flash Player Flash Player μπορεί να μην ξεχωρίζει το Safari και το Chrome ως τα δύο καλύτερα προγράμματα περιήγησης στο iPad , αλλά κάνει μια καλή δουλειά που πολλοί θα μπορούσαν να αλλάξουν χωρίς να παρατηρήσουν τη διαφορά. Το πρόγραμμα περιήγησης έχει όλες τις βασικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της αποθήκευσης σελιδοδεικτών, μιας λειτουργίας απορρήτου και ενός αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων. Ως ωραίο επίδομα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης σε μία από τις πολλές διαφορετικές λειτουργίες split screen. Αυτά σας επιτρέπουν να έχετε περισσότερες από μία σελίδες επάνω στην οθόνη ταυτόχρονα, κάτι που μπορεί να είναι ωραίο αν βρεθείτε να αναδύεστε ανάμεσα σε δύο σελίδες.

Αλλά ας το αντιμετωπίσουμε, οι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν Photon για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο. Το χρησιμοποιούν για το Flash . Και ως φορέας Flash, το Photon είναι εύκολα το καλύτερο στο iPad.

Γιατί δεν υποστηρίζει Flash το iPad;

Πώς λειτουργεί το Flash Player;

Φυλλομετρητές Flash στο έργο iPad με τη ροή της σελίδας και όχι με την απόδοση του. Το πραγματικό Flash εκτελείται σε ένα διακομιστή και αυτό που βλέπετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας είναι ένα βίντεο από αυτό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο βίντεο Flash μέσω του προγράμματος περιήγησης Photon. Η εφαρμογή αποστέλλει επίσης σήματα στον διακομιστή, επιτρέποντάς σας να αλληλεπιδράσετε με την εφαρμογή Flash.

Σε αντίθεση με ορισμένα προγράμματα περιήγησης Flash για το iPad, το Photon δεν λειτουργεί συνεχώς σε λειτουργία συνεχούς ροής. Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά το πρόγραμμα περιήγησης, θα είναι σε κανονική ή "τοπική" λειτουργία, πράγμα που σημαίνει ότι κάνει ιστοσελίδες όπως και κάθε άλλο πρόγραμμα περιήγησης. Στην πραγματικότητα, αν περιηγηθείτε σε έναν ιστότοπο με Flash σε αυτήν τη λειτουργία, θα έχετε τις ίδιες προειδοποιήσεις όπως θα κάνατε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης iPad. Για να μεταβείτε στη λειτουργία Flash, πατήστε το κουμπί Lightning στο επάνω μέρος της οθόνης. Αυτό ενεργοποιεί τη λειτουργία ροής, επιτρέποντας την εμφάνιση του Flash στο πρόγραμμα περιήγησης.

Το Photon έρχεται επίσης με πλήθος ρυθμίσεων που μπορείτε να τροποποιήσετε για να βελτιώσετε την εμπειρία Flash. Υπάρχουν τρεις κύριες λειτουργίες κατά τη ροή του Flash. Η κανονική λειτουργία αφής συμπεριφέρεται όπως κάθε πρόγραμμα περιήγησης iPad, ο τρόπος δείκτη του ποντικιού επιτρέπει στο δάχτυλό σας να ελέγχει έναν δείκτη του ποντικιού στην οθόνη, επιτρέποντας πιο ακριβή έλεγχο και μια λειτουργία αρπάγη σας επιτρέπει να μετακινηθείτε γύρω από τους μεγάλους χάρτες Flash. Υπάρχουν επίσης πολυάριθμες τροποποιήσεις στο μενού ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός πληκτρολογίου παιχνιδιού που θα επιτρέψει την αναπαραγωγή παιχνιδιών Flash που χρησιμοποιούν πλήκτρα βέλους και πληκτρολογίου WASD. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το πρόγραμμα περιήγησης για βίντεο, παιχνίδια ή ιστό.

Πώς να συνδέσετε το iPad στην τηλεόραση HDTV σας

Αλλά πόσο καλό λειτουργεί το φωτοκύτταρο

Ενώ το Photon είναι ίσως ο καλύτερος περιηγητής Flash στο iPad, δεν είναι τέλειο. Και μερικές φορές, μπορεί να είναι εντελώς αδέξια. Το Flash δεν σχεδιάστηκε για να λειτουργεί στο iPad, και οι διαφορετικές λειτουργίες και τσιμπήματα είναι λύσεις σε αυτό το απλό γεγονός. Παρόλο που η Photon μπορεί εύκολα να παίξει μερικά παιχνίδια Flash, άλλοι θα σας πηδούν μέσα και έξω από τις διαφορετικές λειτουργίες για να κάνουν ό, τι χρειάζεται να κάνετε και άλλοι είναι σχεδόν ανούσιοι. Οι έλεγχοι παιχνιδιών επί της οθόνης είναι καλόι, αλλά αν ενδιαφέρεστε πραγματικά να παίξετε παιχνίδια Flash στο iPad που απαιτούν το πληκτρολόγιο για να τα ελέγξετε, μπορείτε να σκεφτείτε να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο στο iPad σας εκτός από τη χρήση του προγράμματος περιήγησης Photon.

Το AppVerse έκανε επίσης την περίεργη επιλογή της τοποθέτησης του κουμπιού που σας εξέρχεται από τη λειτουργία Flash ανάμεσα στα διάφορα κουμπιά λειτουργίας και τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, καθιστώντας πολύ εύκολη την τυχαία απομάκρυνση από τη λειτουργία Flash. Τουλάχιστον, το πρόγραμμα περιήγησης θα σας ζητήσει να μάθετε αν θέλετε να αφήσετε τη λειτουργία Flash.

Το ίδιο ισχύει και για το Flash Player Flash Player; Αν θέλετε να τρέξετε το Flash στο iPad, είναι πολύ καλή. Το πρόγραμμα περιήγησης κοστίζει 9,99 δολάρια, αλλά όσο συχνά δεν είναι, είναι προς πώληση για 4,99 δολάρια. Και για $ 5, προσφέρει μια πολύ καλή αξία σε όποιον χρειάζεται να τρέξει το Flash στο iPad.

Περισσότερα: Πώς να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Photon για να παίξετε βίντεο και παιχνίδια Flash