Τι πρέπει να κάνετε για να διορθώσετε ένα κατεψυγμένο iPod ή iPhone

Κάθε κάτοχος iPod, iPhone ή iPad έχει μπει σε μια κατεψυγμένη συσκευή τουλάχιστον μία ή δύο φορές. Ευτυχώς είναι λιγότερο συνηθισμένες αυτές τις μέρες από ό, τι ήταν, αλλά αυτό κάνει ακόμη πιο ενοχλητικό όταν συμβαίνει. Εάν κοιτάζετε μια παγωμένη συσκευή, η ερώτηση που θα ζητήσετε είναι "τι πρέπει να κάνω εάν το iPod μου παγώσει;"

Η απάντηση είναι απλή και ίδια όπως και όταν ο υπολογιστής σας παγώνει: επανεκκινήστε τον. Η επανεκκίνηση ενός κατεψυγμένου iPod, iPhone ή iPad εξαρτάται από το μοντέλο που έχετε. Αυτό το άρθρο παρέχει πληροφορίες για κάθε μοντέλο και μια σύνδεση με οδηγίες βήμα προς βήμα για την επανεκκίνηση καθενός από αυτά.

iPhone

Κάθε iPhone χρησιμοποίησε την ίδια διαδικασία επανεκκίνησης, αλλά στη συνέχεια τα iPhone 7, 8 και X ήρθαν μαζί. Επειδή έχουν διαφορετικές επιλογές υλικού, η επανεκκίνηση τους είναι διαφορετική.

iPad

Κάθε μοντέλο iPad χρησιμοποιεί την ίδια διαδικασία επανεκκίνησης με τα παλαιότερα iPhones και το iPod touch. Πατήστε μερικά κουμπιά και θα ξεκινήσετε αμέσως την εκκίνηση.

iPod touch

Το "iPhone χωρίς το τηλέφωνο" της Apple, το πιο δημοφιλές μοντέλο iPod τις μέρες μας, επανεκκινείται ακριβώς όπως ένα iPad και κάποια παλαιότερα iPhones.

iPod nano

Κάθε έκδοση του φορητού και ισχυρού iPod nano έχει φανεί πολύ διαφορετική, πράγμα που σημαίνει ότι η επανεκκίνηση του καθενός είναι ελαφρώς διαφορετική. (Δεν είστε σίγουροι για το μοντέλο που έχετε; Ανατρέξτε σε αυτές τις περιγραφές μοντέλων για να το μάθετε. ) Αυτές οι λέξεις, οι περισσότεροι από αυτούς επανεκκινούν χρησιμοποιώντας το Clickwheel.

iPod Shuffle

Η επανεκκίνηση αυτών των συσκευών απαιτεί συνήθως πιεστικά κουμπιά, αλλά ένα μοντέλο Shuffle δεν έχει καθόλου κουμπιά. Συνδυάστε αυτό με τους διαφορετικούς παράγοντες μορφής Shuffle και οι οδηγίες επανεκκίνησης είναι πολύ διαφορετικές για κάθε μοντέλο.

Παλαιότερα iPod

Με τόσα πολλά διαφορετικά μοντέλα στην αρχική σειρά iPod, θα σκεφτόσαστε ότι μπορεί να υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να τις επανεκκινήσετε. Δεν είναι τόσο πολύ: βασίζεται κυρίως στο Clickwheel.

Με τόσες πολλές διαφορετικές συσκευές iPod που μοιάζουν αρκετά ο ένας με τον άλλον, γνωρίζοντας τι έχετε μπορεί να είναι δύσκολο. Μάθετε για κάθε μοντέλο iPod για να μπορείτε να διαβάσετε τις σωστές οδηγίες.