Διδάξτε τη Siri για να προφέρετε ονόματα και να χρησιμοποιήσετε ψευδώνυμα

Το Siri κάνει μια εκπληκτικά καλή δουλειά όταν προφέρει ονόματα, αλλά δεν είναι τέλεια. Και ούτε είμαστε. Μερικές φορές, ο Siri έχει μια τόσο δύσκολη στιγμή που υπολογίζει μια παχιά προφορά ότι ένα όνομα γίνεται εντελώς μη αναγνωρίσιμο. Και αν έχετε ένα σπάνιο ή δύσκολο να προφέρετε όνομα για να ξεκινήσετε με το πρόβλημα μπορεί να επιδεινωθεί. Αλλά υπάρχει μια εύκολη λύση. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν δύο. Μπορείτε να διδάξετε στη Siri πώς να προφέρετε ένα όνομα, και αν δυσκολεύεται να αναγνωρίσει το όνομά σας ή το όνομα ενός φίλου ή μέλους της οικογένειάς σας, μπορείτε να τους δώσετε ένα ψευδώνυμο.

Μάθετε πώς να προφέρετε ένα όνομα:

Όταν ο Σίρι αποκηρύξει ένα όνομα, να του πει αμέσως, "Αυτό δεν το λέτε". Το Siri θα σας ζητήσει να προφέρετε το όνομα και στη συνέχεια να σας προσφέρουμε μια επιλογή από προφορές.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δώσετε μια επαφή με μια φωνητική ορθογραφία για να βοηθήσει το Siri να βγει έξω. Απλώς τραβήξτε επάνω την εν λόγω επαφή στην εφαρμογή "Επαφές" και πατήστε το κουμπί "Επεξεργασία" στο επάνω μέρος της οθόνης για να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες της επαφής. Μεταβείτε στο κάτω μέρος και πατήστε "Προσθήκη πεδίου". Μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε ένα "Φωνητικό Όνομα", "Φωνητικό Επώνυμο" ή "Φωνητικό Μέσο Όνομα". Μόλις προστεθεί, απλά γράψτε το όνομα όπως ακούγεται.

Ξέρετε : Μπορείτε να αλλάξετε τη φωνή του Siri σε φωνή ενός ανθρώπου.

Δώστε τον εαυτό σας ένα ψευδώνυμο:

Έχοντας το Siri να σας καλέσει με ένα διαφορετικό όνομα είναι ένα από τα ευκολότερα καθήκοντα που μπορείτε να εκτελέσετε με το Siri. Απλά πείτε της: "Καλέστε με ..." ακολουθούμενο από οποιοδήποτε ψευδώνυμο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με το Siri.

Το κομψό μέρος είναι το Siri θα ενημερώσει όλες τις κοινές λίστες επαφών στο λογαριασμό. Έτσι εάν μοιραστείτε μια λίστα επαφών με τον / την σύζυγό σας, το ψευδώνυμό σας θα εμφανιστεί στη λίστα επαφών τους.

Δώστε κάποιον άλλο ένα ψευδώνυμο:

Μπορείτε να προσθέσετε ένα ψευδώνυμο σε οποιαδήποτε επαφή προσθέτοντας ένα πεδίο ψευδωνύμου. Αυτό είναι το ίδιο με την προσθήκη των φωνητικών ορθογραφιών: κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία στο επάνω μέρος της επαφής, μετακινηθείτε προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε Προσθήκη πεδίου. Όταν προσθέτετε ένα ψευδώνυμο, μπορείτε να ανατρέξετε στο άτομο με το όνομά του ή το ψευδώνυμό τους όταν χρησιμοποιείτε το Siri για να το καλέσετε ή να το κειμένου.

Απλά θυμηθείτε να τους δώσετε ένα ψευδώνυμο που είναι εύκολο να προφέρετε. Δεν υπάρχει πεδίο "Φωνητικό ψευδώνυμο" που μπορείτε να προσθέσετε.

Περισσότερα διασκέδαση κόλπα Siri:

Θέλετε να πάρετε το Siri στο επόμενο επίπεδο; Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορεί να κάνει για εσάς από το να καλέσετε τους φίλους σας ή να παίξετε ένα τραγούδι από τη μουσική σας συλλογή. Μπορεί επίσης να ξεκινήσει μια εφαρμογή. Απλά πείτε "Άνοιγμα του Safari" για να ξεκινήσει το πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Ακολουθούν μερικά ακόμα κόλπα που μπορεί να κάνει:

Να είστε υπολογιστής . Αυτό είναι ένα εύχρηστο για εκείνους που θέλουν λίγο βοήθεια υπολογισμό της άκρη σε ένα εστιατόριο. Απλά ρωτήστε "Ποιο είναι το 20% των 46 δολαρίων;"

Βγάλτε έξω ποιο τραγούδι παίζει . Αυτό είναι υπέροχο εάν ακούτε ένα τραγούδι και θέλετε να το κατεβάσετε. Απλά ρωτήστε την "Τι τραγούδι παίζει;"

Γεια σου Σιρί . Όχι, αυτό δεν είναι μια γραμμή παραλαβής για το tablet σας. Εάν έχετε ένα νεότερο iPad ή iPhone, ίσως έχετε πρόσβαση στο Hey Siri. Αυτή είναι μια επιλογή στις ρυθμίσεις που θα σας επιτρέψουν να πείτε "Hey Siri" για να την ενεργοποιήσετε χωρίς να χρειαστεί να κρατήσετε το κουμπί Home . Ορισμένες συσκευές απαιτούν να τις συνδέσετε για να λειτουργήσουν, αλλά οι πιο πρόσφατες μπορούν να λειτουργούν οποιαδήποτε στιγμή.

Περισσότερα μεγάλα κόλπα για το Siri