Μηνύματα σφάλματος της κάμερας Samsung

Μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τα σημεία της Samsung και να φωτογραφίζετε κάμερες

Η εύρεση μηνύματος σφάλματος που εμφανίζεται στην οθόνη LCD της φωτογραφικής σας μηχανής Samsung δεν είναι μεγάλη είδηση ​​και μπορεί να οδηγήσει σε μια αίσθηση πανικού. Αλλά τουλάχιστον όταν βλέπετε τα μηνύματα σφάλματος της κάμερας Samsung, γνωρίζετε ότι η κάμερα προσπαθεί να σας ενημερώσει για το πρόβλημα.

Οι συμβουλές που αναφέρονται εδώ θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα μηνύματα λάθους της κάμερας Samsung.

Σφάλμα κάρτας ή Κλειδωμένο μήνυμα σφάλματος με κάρτα

Αυτό το μήνυμα σφάλματος σε μια φωτογραφική μηχανή της Samsung αναφέρεται σε ένα πρόβλημα με την κάρτα μνήμης - κατά πάσα πιθανότητα μια κάρτα μνήμης SD - και όχι με την ίδια την κάμερα. Αρχικά, ελέγξτε το διακόπτη προστασίας εγγραφής κατά μήκος της πλευράς της κάρτας SD . Σύρετε το διακόπτη προς τα επάνω για να ξεκλειδώσετε την κάρτα. Εάν συνεχίσετε να λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος, η κάρτα ενδέχεται να είναι ελαττωματική ή σπασμένη. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα μνήμης σε άλλη συσκευή για να δείτε αν είναι αναγνώσιμη. Είναι επίσης δυνατό να επαναφέρετε αυτό το μήνυμα σφάλματος μόλις απενεργοποιήσετε και ενεργοποιήσετε την κάμερα.

Ελέγξτε το μήνυμα σφάλματος φακού

Μερικές φορές θα δείτε αυτό το μήνυμα σφάλματος με τις κάμερες DSLR της Samsung εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε συντρίμμια ή σκόνη στις μεταλλικές επαφές και τη στήριξη του φακού . Απλώς αφαιρέστε τα συντρίμμια και δοκιμάστε να επανασυνδέσετε ξανά το φακό.

Πλήρες μήνυμα λάθους DCF

Το μήνυμα σφάλματος DCF με τη φωτογραφική σας μηχανή Samsung συμβαίνει σχεδόν πάντα όταν χρησιμοποιείτε κάρτα μνήμης που έχει διαμορφωθεί με διαφορετική κάμερα και η δομή μορφής αρχείου δεν είναι συμβατή με τη φωτογραφική σας μηχανή Samsung. Θα χρειαστεί να διαμορφώσετε την κάρτα με τη φωτογραφική μηχανή Samsung. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι πρώτα κατεβάσατε οποιεσδήποτε φωτογραφίες στον υπολογιστή σας.

Σφάλμα 00 Μήνυμα λάθους

Αποσυνδέστε το φακό και συνδέστε τον προσεκτικά όταν βλέπετε το μήνυμα "σφάλμα 00" με τη φωτογραφική μηχανή Samsung. Το πρόβλημα πιθανότατα συνέβη επειδή ο φακός δεν ήταν σωστά συνδεδεμένος αρχικά.

Σφάλμα 01 ή Σφάλμα 02 Μήνυμα λάθους

Αυτά τα δύο μηνύματα σφάλματος αναφέρονται σε προβλήματα με την μπαταρία της φωτογραφικής σας μηχανής Samsung. Αφαιρέστε την μπαταρία, βεβαιωθείτε ότι οι μεταλλικές συνδέσεις είναι καθαρές και ότι η θήκη μπαταριών δεν έχει υπολείμματα και επανατοποθετήστε την μπαταρία. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει την μπαταρία στη σωστή κατεύθυνση.

Μήνυμα σφάλματος σφάλματος αρχείου

Όταν προσπαθείτε να προβάλετε φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στην κάρτα μνήμης της φωτογραφικής σας μηχανής, ενδέχεται να δείτε το μήνυμα σφάλματος αρχείου, το οποίο μπορεί να προκληθεί από μερικά διαφορετικά προβλήματα με ένα αρχείο εικόνας. Το πιθανότερο είναι ότι το αρχείο φωτογραφιών που προσπαθείτε να δείτε είναι κατεστραμμένο ή έχει ληφθεί με μια άλλη κάμερα. Δοκιμάστε να κάνετε λήψη του αρχείου στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, να το δείτε στην οθόνη. Εάν δεν μπορείτε να το δείτε, το αρχείο πιθανόν να είναι κατεστραμμένο. Διαφορετικά, η κάρτα μνήμης ενδέχεται να χρειάζεται να μορφοποιηθεί με τη φωτογραφική μηχανή της Samsung. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η μορφοποίηση της κάρτας μνήμης θα διαγράψει όλες τις φωτογραφίες σε αυτήν.

LCD κενό, χωρίς μήνυμα σφάλματος

Εάν η οθ νη υγρών κρυστάλλων είναι άσπρο (κενό) - σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δείτε κανένα μήνυμα σφάλματος - θα χρειαστεί να επαναφέρετε την κάμερα. Αφαιρέστε την μπαταρία και την κάρτα μνήμης για τουλάχιστον 15 λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι οι μεταλλικές συνδέσεις της μπαταρίας είναι καθαρές και ότι στη θήκη μπαταριών δεν υπάρχουν σκόνη και υπολείμματα. Αντικαταστήστε τα πάντα και ενεργοποιήστε ξανά την κάμερα. Αν η οθόνη LCD παραμείνει κενή, ενδέχεται να χρειαστεί επισκευή της φωτογραφικής μηχανής.

Δεν υπάρχει μήνυμα σφάλματος στο αρχείο

Εάν η κάμερα Samsung εμφανίζει το μήνυμα σφάλματος "κανένα αρχείο", η κάρτα μνήμης είναι πιθανώς κενή. Εάν πιστεύετε ότι η κάρτα μνήμης σας θα έχει φωτογραφίες αποθηκευμένες σε αυτήν, είναι πιθανό η κάρτα να είναι κατεστραμμένη και ίσως χρειαστεί να διαμορφώσετε ξανά την κάρτα μνήμης. Είναι επίσης πιθανό η κάμερα Samsung να αποθηκεύει όλες τις φωτογραφίες σας στην εσωτερική μνήμη και όχι στην κάρτα μνήμης. Εργαστείτε μέσα από τα μενού της φωτογραφικής μηχανής για να μάθετε πώς να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας από την εσωτερική μνήμη στην κάρτα μνήμης.

Λάβετε υπόψη ότι διαφορετικά μοντέλα φωτογραφικών μηχανών της Samsung ενδέχεται να παρέχουν διαφορετικό σύνολο μηνυμάτων σφάλματος από αυτά που εμφανίζονται εδώ. Εάν βλέπετε μηνύματα λάθους κάμερας της Samsung που δεν αναφέρονται εδώ, συμβουλευτείτε τον οδηγό χρήσης της κάμερας Samsung για μια λίστα με άλλα μηνύματα σφάλματος ειδικά για το μοντέλο φωτογραφικής μηχανής σας ή επισκεφθείτε την περιοχή υποστήριξης της τοποθεσίας Web της Samsung.

Καλή τύχη για την επίλυση του σημείου της Samsung και να τραβήξετε προβλήματα με τα μηνύματα λάθους κάμερας!