Μηνύματα σφάλματος κάμερας GE

Μάθετε να Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το GE Point και τις φωτογραφικές μηχανές λήψης

Εάν η ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή GE δεν λειτουργεί σωστά, λάβετε υπόψη τυχόν μηνύματα σφάλματος κάμερας GE που εμφανίζονται στην οθόνη LCD. Τέτοια μηνύματα μπορούν να σας δώσουν σημαντικές ενδείξεις σχετικά με το πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε αυτές τις οκτώ συμβουλές για να λύσετε τα μηνύματα λάθους κάμερας GE .

  1. Εγγραφή κάμερας, αναμονή μηνύματος σφάλματος. Όταν βλέπετε αυτό το μήνυμα σφάλματος, δείχνει απλώς ότι η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή εγγράφει ένα αρχείο φωτογραφιών στην κάρτα μνήμης και ότι η φωτογραφική μηχανή δεν μπορεί να φωτογραφίσει μέχρι να ολοκληρωθεί η φάση εγγραφής. Απλά περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και δοκιμάστε να τραβήξετε ξανά τη φωτογραφία η φωτογραφική μηχανή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή μέχρι τότε. Αν δείτε αυτό το μήνυμα σφάλματος αρκετά δευτερόλεπτα μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας, μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα με την κάμερα να είναι κλειδωμένη, απαιτώντας επαναφορά. Αφαιρέστε την μπαταρία και την κάρτα μνήμης από την κάμερα για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν δοκιμάσετε ξανά.
  2. Δεν είναι δυνατή η εγγραφή του μηνύματος σφάλματος ταινίας. Τις περισσότερες φορές, αυτό το μήνυμα σφάλματος υποδεικνύει μια πλήρη ή κακή κάρτα μνήμης. Λάβετε υπόψη ότι οι ταινίες απαιτούν μεγάλο χώρο αποθήκευσης κάρτας μνήμης και είναι πιθανό να έχετε ένα αρχείο ταινίας που είναι πολύ μεγάλο για να το αποθηκεύσετε στην κάρτα, προκαλώντας αυτό το μήνυμα σφάλματος. Επιπλέον, ενδέχεται να δείτε αυτό το μήνυμα σφάλματος όταν η ίδια η κάρτα δεν λειτουργεί σωστά ή είναι κλειδωμένη από προστασία εγγραφής. Ελέγξτε το διακόπτη κλειδώματος στην κάρτα μνήμης.
  1. Μήνυμα σφάλματος σφάλματος κάρτας. Με μια κάμερα GE, αυτό το μήνυμα σφάλματος πιθανόν να υποδεικνύει μια κάρτα μνήμης που δεν είναι συμβατή με κάμερες GE. Η GE συνιστά τη χρήση καρτών μνήμης SD από τις Panasonic, SanDisk ή Toshiba με τις κάμερές της. Όταν χρησιμοποιείτε διαφορετική μάρκα κάρτας μνήμης SD, ίσως μπορέσετε να διορθώσετε αυτό το μήνυμα σφάλματος αναβαθμίζοντας το υλικολογισμικό της ψηφιακής κάμερας GE σας, επισκεφτείτε την τοποθεσία Web General Imaging.
  2. Το μήνυμα σφάλματος της κάρτας δεν είναι μορφοποιημένο. Αυτό το μήνυμα λάθους κάμερας GE αναφέρεται σε μια κάρτα μνήμης που δεν μπορεί να διαβάσει η κάμερα . Είναι πιθανό η κάρτα μνήμης να έχει διαμορφωθεί από διαφορετική κάμερα, αφήνοντας την κάμερα GE να μην μπορεί να διαβάσει τη μορφή αποθήκευσης αρχείων που χρησιμοποιείται στην κάρτα μνήμης. Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα με τη μορφοποίηση της κάρτας μνήμης με τη φωτογραφική μηχανή GE, επιτρέποντας στην κάμερα GE να δημιουργήσει τη δική της μορφή αποθήκευσης αρχείων στην κάρτα. Ωστόσο, η μορφοποίηση της κάρτας θα προκαλέσει τη διαγραφή όλων των φωτογραφιών που είναι αποθηκευμένα σε αυτήν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιγράψει όλες τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας πριν διαμορφώσετε την κάρτα.
  3. Δεν υπάρχει μήνυμα σφάλματος σύνδεσης. Όταν προσπαθείτε να συνδέσετε τη φωτογραφική σας μηχανή GE σε έναν εκτυπωτή, ενδέχεται να δείτε αυτό το μήνυμα σφάλματος όταν η σύνδεση έχει αποτύχει. Βεβαιωθείτε ότι το μοντέλο της κάμερας GE είναι συμβατό με τον εκτυπωτή που χρησιμοποιείτε. Είναι επίσης πιθανό ότι η φωτογραφική μηχανή σας χρειάζεται αναβάθμιση υλικολογισμικού για να επιτευχθεί συμβατότητα με τον εκτυπωτή. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ρυθμίσετε τη λειτουργία USB της κάμερας σε "εκτυπωτή".
  1. Από το μήνυμα σφάλματος της εμβέλειας. Οι κάμερες GE εμφανίζουν αυτό το μήνυμα σφάλματος όταν παρουσιάστηκε σφάλμα καθώς φωτογραφίζει η κάμερα σε πανοραμική λειτουργία. Εάν η μετακίνηση της φωτογραφικής μηχανής μεταξύ των φωτογραφιών ήταν πολύ πέρα ​​από το εύρος του λογισμικού της φωτογραφικής μηχανής για τη συρραφή μιας πανοραμικής φωτογραφίας, θα δείτε αυτό το μήνυμα σφάλματος. Δοκιμάστε απλώς την πανοραμική φωτογραφία ξανά, φροντίζοντας να ευθυγραμμίσετε τις εικόνες που θα χρησιμοποιηθούν στην πανοραμική φωτογραφία πριν τις τραβήξετε.
  2. Σύστημα σφάλματος συστήματος. Αυτό το μήνυμα σφάλματος δηλώνει ένα πρόβλημα με την κάμερα, αλλά το λογισμικό της φωτογραφικής μηχανής δεν μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα. Αν η κάμερα είναι κλειδωμένη κατά την εμφάνιση αυτού του μηνύματος σφάλματος, δοκιμάστε να επαναφέρετε την κάμερα, αφαιρώντας την μπαταρία και την κάρτα μνήμης για 10 λεπτά. Εάν αυτό το μήνυμα σφάλματος εξακολουθεί να εμφανίζεται μετά την επαναφορά της φωτογραφικής μηχανής, αποτρέποντάς σας από τη χρήση της φωτογραφικής μηχανής, δοκιμάστε να αναβαθμίσετε το υλικολογισμικό. Διαφορετικά, ίσως χρειαστεί να στείλετε την κάμερα σε ένα κέντρο επισκευών.
  3. Αυτό το αρχείο δεν μπορεί να αναπαραχθεί Επιστροφή μήνυμα λάθους. Όταν προσπαθείτε να εμφανίσετε ένα αρχείο φωτογραφιών από την κάρτα μνήμης που δεν μπορεί να αναγνωρίσει η φωτογραφική σας μηχανή GE, θα δείτε αυτό το μήνυμα σφάλματος. Το αρχείο φωτογραφιών μπορεί να έχει ληφθεί με άλλη φωτογραφική μηχανή και η φωτογραφική μηχανή GE δεν μπορεί να την εμφανίσει. Απλά κατεβάστε το αρχείο στον υπολογιστή σας και θα πρέπει να είναι εντάξει για προβολή. Ωστόσο, εάν το αρχείο φωτογραφιών είναι κατεστραμμένο, δεν θα μπορείτε να το εμφανίσετε ούτε με την κάμερα ούτε με τον υπολογιστή.
  1. Δεν υπάρχει αρκετό μήνυμα σφάλματος ρεύματος μπαταρίας. Σε μια κάμερα GE, απαιτείται ελάχιστη ισχύς μπαταρίας για την εκτέλεση ορισμένων λειτουργιών της κάμερας. Αυτό το μήνυμα σφάλματος υποδεικνύει ότι η μπαταρία είναι υπερβολικά στραγγισμένη για να εκτελέσει τη λειτουργία που έχετε επιλέξει, παρόλο που η κάμερα εξακολουθεί να έχει αρκετή ισχύ για να τραβήξει αρκετές φωτογραφίες. Θα πρέπει να περιμένετε να εκτελέσετε τη λειτουργία που έχετε επιλέξει μέχρι να μπορέσετε να επαναφορτίσετε την μπαταρία.

Λάβετε υπόψη ότι διαφορετικά μοντέλα κάμερας GE μπορεί να παρέχουν διαφορετικό σύνολο μηνυμάτων σφάλματος από αυτά που εμφανίζονται εδώ. Εάν βλέπετε μηνύματα λάθους κάμερας GE που δεν αναφέρονται εδώ, συμβουλευτείτε τον οδηγό χρήσης της φωτογραφικής μηχανής GE για μια λίστα με άλλα μηνύματα σφάλματος ειδικά για το μοντέλο φωτογραφικής μηχανής σας ή επισκεφθείτε την περιοχή υποστήριξης της τοποθεσίας Web General Imaging.

Καλή τύχη επίλυση του σημείου σας GE και λήψη προβλημάτων μηνυμάτων λάθους κάμερας!