Τι είναι οι κάμερες της Nikon;

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι ταινιών εκτιμούσαν από καιρό την ισχύ και την ακρίβεια των φωτογραφικών μηχανών Nikon και η εταιρεία μεταφέρει αυτή την παράδοση στην αρένα ψηφιακής φωτογραφίας, προσφέροντας μια ποικιλία από κάμερες για αρχάριους, ενδιάμεσους και υψηλού επιπέδου. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε την απάντηση στην ερώτηση: Τι είναι οι κάμερες της Nikon;

Ιστορικό της Nikon

Η Nikon ιδρύθηκε το 1917 στο Τόκιο της Ιαπωνίας, αλλά ήταν επίσημα γνωστή ως Nippon Kogaku KK κατά την ίδρυσή της. Η Nikon άρχισε να εμπορεύεται φακούς κάμερας ως φακούς Nikkor το 1932 και η εταιρεία άρχισε να εστιάζει στην παραγωγή φωτογραφικών μηχανών και άλλα οπτικά προϊόντα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το όνομα Nikon εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές φωτογραφικές μηχανές της εταιρείας το 1948. Η πρώτη φωτογραφική μηχανή της Nikon ήταν η Nikon I και η εταιρεία άλλαξε επίσημα το όνομά της στη Nikon Corp. το 1988.

Η Nikon εισήγαγε την ιδέα της φωτογραφικής μηχανής 35mm SLR (single-lens reflex) το 1959 με την απελευθέρωση της Nikon F. Η Nikon F χαρακτήρισε μια σειρά εναλλάξιμων εξαρτημάτων.

Η Nikon άρχισε να κατασκευάζει ψηφιακές βιντεοκάμερες το 1961, αρχικά εμπορεύονταν το Nikkorex 8. Οι πρώτες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της Nikon ήταν οι E2 και E2S το 1995 και κυκλοφορούσαν από κοινού με την Fuji Photo Film.

Η Nikon έχει πολλές εταιρείες του ομίλου στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βόρεια Αμερική, με επικεφαλής τη Nikon Americas Inc. στο Melville, NY

Προσφορές της Nikon σήμερα

Η Nikon προσφέρει ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές τόσο για την αγορά φωτογραφικών μηχανών SLR (single-lens reflex) όσο και για την αγορά φωτογραφικών μηχανών. Τα μοντέλα ψηφιακής SLR θα προσελκύσουν περισσότερο τους ενδιάμεσους και τους εξελιγμένους φωτογράφους.

Όπως και με τις φωτογραφικές μηχανές, η Nikon παραμένει ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών. Ενώ είναι γνωστό για τις μεγάλες προσφορές DSLR, η σειρά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών της Nikon είναι πολύ καλή και θα αποδώσει καλά αποτελέσματα για τους φωτογράφους.