Οι 8 καλύτερες φωτογραφικές μηχανές Nikon να αγοράσουν το 2018

Δείτε ποιες φωτογραφικές μηχανές της Nikon είναι απαραίτητες

Η Nikon γιόρτασε την 100η επέτειό της το 2017. Η πολυκατοικία της Ιαπωνικής εταιρείας οπτικών και φωτογραφικών μηχανών είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την ποικιλία των φωτογραφικών μηχανών της. Από τη φιλική προς τον προϋπολογισμό ψηφιακή γραμμή COOLPIX point-and-shoot στις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές υψηλής ευκρίνειας, η Nikon διαθέτει μια εξαιρετική σύνθεση με κάτι που σίγουρα θα σας ευχαριστήσει. Χρειάζεστε βοήθεια για να αποφασίσετε ποια θα πρέπει να αγοράσετε; Έχουμε αναλύσει τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες από τη Nikon παρακάτω.

Το D500 συνδυάζει την τεχνολογία και την πολυπλοκότητα της επαγγελματικής σειράς φωτογραφικών μηχανών DSLR FX της Nikon με την ευελιξία και το βελτιωμένο σώμα από κράμα μαγνησίου της σειράς DX της Hobbyist της Canon. Η φωτογραφική μηχανή συσκευάζει τον ίδιο ισχυρό επεξεργαστή EXCEED 5 που βρέθηκε στη σειρά FX, καθώς και έναν αισθητήρα CMOS 20,9 megapixel και ένα εύρος ευαισθησίας ISO 100-51.200. Η ευκρίνεια των φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης σε όλες τις συνθήκες φωτισμού θα ξεπεράσει οτιδήποτε έχετε πάρει πριν, ενώ το πανέμορφο βίντεο 4K είναι απολύτως κινηματογραφικό.

Η φωτογραφική μηχανή αθλίζει μια αυτόματη εστίαση 153 σημείων με 99 σημεία σταυροειδούς τύπου που συναντώνται για να δημιουργήσουν εκπληκτικές εικόνες. Η φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιεί την τεχνολογία κάρτας μνήμης XQD για να παρέχει ταχύτερες ταχύτητες μεταφοράς και ανάγνωσης για να μεταφέρετε τα αρχεία RAW και τα βίντεο πιο γρήγορα. Ή μπορείτε να μεταφέρετε τα στιγμιότυπα σας άμεσα με την τεχνολογία Snapbridge σε οποιοδήποτε τηλέφωνο ή συσκευή που έχει αντιστοιχιστεί. Αυτή η ισχυρή και ευκίνητη κάμερα θα είναι το τέλειο εργαλείο για κάθε φωτογράφο.

Το D7500 είναι η τελευταία φωτογραφική μηχανή της Nikon και έχει σχεδιαστεί για να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές της κατηγορίας της, χάρη στην εκπληκτική ποιότητα εικόνας, τη σειρά ISO και την επεξεργασία εικόνας. Χτισμένο με σχέδιο Monocoque που είναι ανθεκτικό (αλλά άνετο), η φωτογραφική μηχανή είναι το τέλειο δημιουργικό εργαλείο για την επόμενη γενιά καλλιτεχνών και οραματιστών.

Η καλύτερη ποιότητα εικόνας στην κατηγορία προέρχεται από τον ίδιο αισθητήρα εικόνας 20,9 megapixel DX και τον επεξεργαστή EXPEED 5 που χρησιμοποιείται στο D500, προσφέροντάς σας τεχνολογία επαγγελματικού επιπέδου για τη λήψη ευκρινών και ζωντανών εικόνων ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ένα σύστημα αυτόματης εστίασης 51 σημείων σας βοηθά να τραβήξετε εικόνες με μεγαλύτερη σαφήνεια και ακρίβεια, ενώ η συνεχής λήψη 8 fps σας εξασφαλίζει την τέλεια λήψη. Μια σειρά ISO έως 51.200 και 180.000 αισθητήρων RGB εξασφαλίζει ότι οι επιλογές φωτισμού είναι τεράστιες και ισχυρές.

Κυκλοφόρησε το 2016, ο D5 είναι ο σημερινός βασιλιάς των κορυφαίων FX-series των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών υψηλής απόδοσης της Nikon. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του τι κάνει τη γραμμή FX διάσημη. Έχει ένα άψογα σχεδιασμένο εργονομικό σώμα με ελαφριά κατασκευή ποιότητας και προσοχή στη λεπτομέρεια. Συνεχίζει επίσης την παράδοση της εκπληκτικής σειράς ISO για λήψεις χαμηλού φωτισμού. Αυτή η έκδοση έχει μια εγγενή σειρά από 100 έως 102.400, συν το υψηλότερο αναπτυγμένο εύρος μέχρι το Hi-5 ISO 3.280.000.

Για να συμπληρώσει αυτά τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, η Nikon έχει προσθέσει ένα κορυφαίο σύστημα AF που μπορεί να εκτελέσει σε σχεδόν σκοτάδι, με γρήγορη κίνηση και μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε άλλο έχει το σύστημα αυτόματης εστίασης με προβλήματα πριν, εικόνες που φαίνονται συνθέτουν σε τέλειο φως και ακινησία. Η ποιότητα της εικόνας ενισχύεται από έναν πρόσφατα ανεπτυγμένο αισθητήρα CMOS 20,8 megapixel FX και τον επεξεργαστή EXPEED 5, ο ισχυρότερος Nikon που έχει ποτέ συμπεριλάβει. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να περιμένετε να απολαύσετε εξαιρετικές ταινίες 4K UHD σε 12 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Το απόλυτο οπτικό ζουμ είναι εδώ: Το COOLPIX 900 της Nikon διαθέτει εκπληκτικό οπτικό ζουμ 83x και 166x Dynamic Zoom, που σημαίνει ότι είναι μια εξαιρετικά ισχυρή κάμερα τηλεφακού. Για να βελτιώσει τη συγκέντρωση και τη διαμόρφωση, η Nikon δημιούργησε αυτή τη φωτογραφική μηχανή για να μοιάζει με το styling DSLR. Περιλαμβάνει εργονομικό πλαίσιο με σίγουρη λαβή και ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής ανάλυσης, με όλες τις οθόνες και χειριστήρια στην πιο στρατηγική θέση. Και μην ανησυχείτε για να χάσετε την εστίαση ενώ τραβάτε μια εικόνα τόσο μακριά. Η μείωση των οπτικών κραδασμών συμβάλλει στην κίνηση και αντισταθμίζει αυτόματα τη βελτίωση της ακρίβειας.

Η φωτογραφική μηχανή αγκαλιάζει έναν αισθητήρα εικόνας CMOS των 16 megapixel για να καταγράψει όλες τις λεπτομέρειες. Ο πλήρης χειροκίνητος έλεγχος σάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον δημιουργικό έλεγχο για τη λήψη που θέλετε, ενώ μια περιστρεφόμενη οθόνη με διαφορετική γωνία σας βοηθά να καταγράφετε διαφορετικές οπτικές γωνίες. Το ενσωματωμένο GPS και το Wi-Fi προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Το COOLPIX B500 της Nikon είναι μια εξαιρετική φθηνή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με έναν ισχυρό φακό οπτικού ζουμ που είναι πιο απλός και λιγότερο ακριβός από τον P900. Η φωτογραφική μηχανή 16-megapixel ζυγίζει μόλις πάνω από μια λίβρα και καταγράφει βίντεο σε 1080pFull HD, τα οποία μπορείτε να δείτε στη βολική οθόνη ανατροπής. Ο φακός 40x οπτικού ζουμ (80x δυναμ. Ζουμ) σας φέρνει κοντά στη δράση, ενώ η μείωση των κραδασμών με μετατόπιση φακού παρέχει ουσιαστική σταθεροποίηση για σταθερές λήψεις.

Η κάμερα είναι πάντα συνδεδεμένη μέσω της εφαρμογής Snapbridge της Nikon, που τροφοδοτείται από ενσωματωμένα Wi-Fi, NFC και Bluetooth. Η κάμερα διατηρεί σταθερή σύνδεση με την εφαρμογή, ώστε οι φωτογραφίες σας να μεταφερθούν αμέσως και είναι έτοιμες να μεταφορτωθούν στα κοινωνικά μέσα ή να μοιραστούν με φίλους.

Εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση από την κάμερα smartphone σας, αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε ένα χίλια ή περισσότερα δολάρια σε ένα, το Nikon D3400 είναι ένας εξαιρετικός συμβιβασμός. Για λιγότερο από $ 400 μπορείτε να πάρετε ένα σημαντικό άλμα πάνω ακόμη και το πιο ισχυρό κινητό τηλέφωνο ή το point-and-shoot φωτογραφική μηχανή. Αυτή η κάμερα διαθέτει αισθητήρα 24,2 megapixel χωρίς οπτικό φίλτρο χαμηλής διέλευσης που μπορεί να τραβάει πλούσιες και ζωντανές φωτογραφίες που φαίνονται τόσο ζωντανές όσο η πραγματική στιγμή. Επεξεργασία εικόνας EXPEED 4 και εγγενές ISO 100-25,600 σας προσδίδουν ευελιξία σε ένα ευρύ φάσμα φώτων και χρωμάτων, κάνοντας αυτό μια κάμερα σχεδιασμένη για οτιδήποτε. Απλά κοιτάξτε μέσα από το φωτεινό οπτικό σκόπευτρο για να πλαισιώσετε τη φωτογραφία σας και μια ακριβής αυτόματη εστίαση θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τα υπόλοιπα. Το Snapbridge της Nikon κάνει ακόμα πιο εύκολη την κοινή χρήση, βοηθώντας σας να δείξετε τις πιο πρόσφατες συλλήψεις σε φίλους και οικογένειες.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο της φωτογραφικής μηχανής DSLR .

Πάρτε αυτή την ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες κάμερα μαζί σας στις επόμενες οικογενειακές σας διακοπές, είτε πρόκειται για την παραλία είτε για τα βουνά. Δεδομένου ότι είναι αδιάβροχο στα 33 πόδια, μπορείτε να το πάρετε ακόμη και μαζί σας ενώ ψαροντούφεκο ή καταδύσεις. Η κάμερα είναι επίσης αδιάβροχη έως 14 βαθμούς Φαρενάιτ και αδιάβροχη όταν πέσει από έξι πόδια. Αυτό το καθιστά ιδανικό υποψήφιο για να δώσει στα παιδιά, επειδή δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να το σπάσουν.

Η ποιότητα της εικόνας δεν είναι η καλύτερη εκεί έξω, αλλά είναι ιδανική για οικογενειακά πορτρέτα σε δύσκολες συνθήκες. Ο αισθητήρας CMOS 13,1 megapixel και ο φακός NIKKOR 3x οπτικού ζουμ μπορούν να παράγουν αιχμηρές εικόνες σε μια σειρά φωτισμού, ενώ το βίντεο Full HD 1080p είναι διαθέσιμο για την πραγματοποίηση ταινιών στο σπίτι.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο αδιάβροχο φωτογραφικό μας άρθρο.

Πηγαίνετε στα άκρα της γης με αυτή τη φορητή, ανθεκτική κάμερα δράσης στην τσέπη σας. Το KeyMission 80 είναι η Nikon που παίρνει την κάμερα περιπέτειας και διαθέτει ένα λεπτό σχήμα ορθογωνίου σε αντίθεση με την πλατεία που χρησιμοποιεί η GoPro και άλλα. Μπορείτε εύκολα να αποσπάσετε την κάμερα στην τσέπη ή στο πακέτο σας για να καταγράψετε αβίαστα τις καθημερινές αναμνήσεις ή τις πιο ακραίες περιπέτειες.

Η κάμερα είναι περίπου το μέγεθος ενός μικρότερου smartphone και προορίζεται για λειτουργία με το ένα χέρι και είναι πάντα συνδεδεμένη μέσω Bluetooth και SnapBridge, φωτίζει το GPS και το χρόνο στις φωτογραφίες σας και βάζοντας τα βίντεό σας στον κόσμο. Η κάμερα μπορεί να επιβιώσει σταγόνες μέχρι 5 πόδια, θερμοκρασίες τόσο κρύες όσο 14 μοίρες, και είναι αδιάβροχη κάτω σε 3,4 πόδια. Παρά το μικρό του μέγεθος και την ανθεκτική κατασκευή, δεν είναι καμιά από την άποψη της ποιότητας της εικόνας. Απαίγει έναν αισθητήρα CMOS 12,3 MP και καταγράφει βίντεο με ανάλυση 1920x1080 Full HD σε 30p. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια ειδική φωτογραφική μηχανή selfie και ταχύτητα γρήγορης λήψης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .