Εναλλακτικές λύσεις για το Viber για Smartphones

IM και VoIP εφαρμογές για smartphones

Το Viber είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των εφαρμογών άμεσων μηνυμάτων και VoIP για smartphones. Πρόκειται για μια εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων που επιτρέπει την ομαδική συνομιλία με πολλές λειτουργίες όπως κοινή χρήση εικόνων και πολυμέσων, emoticons, push notification κ.λπ. Το Viber είναι επίσης μια εφαρμογή VoIP που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε δωρεάν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις στους φίλους σας μέσω Wi -Fi και 3G . Χρησιμοποιεί τον αριθμό τηλεφώνου σας για να σας εντοπίσει στο δίκτυο και συνεπώς δεν απαιτεί την είσοδο και έξοδο κάθε φορά. Αλλά υπάρχουν λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι δεν θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τη Viber. Συντρίβει συχνά, για παράδειγμα. Ή μπορεί να μην είναι η καλύτερη εφαρμογή για την περιοχή τους. Ή ίσως να είστε περίεργοι για τις άλλες επιλογές, οι οποίες πιθανόν είναι καλύτερες. Εδώ είναι μερικές από τις εναλλακτικές λύσεις που έχετε.

01 από 05

ΓΡΑΜΜΗ

LINE προσφέρει αυτό που προσφέρει η Viber, με πιθανότατα περισσότερους χρήστες. Δεδομένου ότι η βάση χρηστών είναι μεγάλη, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να συναντήσετε τους φίλους σας εκεί και συνεπώς την εξοικονόμηση στην επικοινωνία. Το LINE λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Viber, ειδικά με τη γρήγορη και έξυπνη διαδικασία εγγραφής που παίρνει τον αριθμό τηλεφώνου σας ως το μοναδικό σας πιστοποιητικό. Το LINE προσφέρει επίσης δωρεάν κλήσεις φωνής και βίντεο σε άλλα άτομα στο ίδιο δίκτυο. Η LINE ενσωματώνει επίσης τη δική της υπηρεσία κοινωνικού δικτύου. Επίσης, παρουσίασε τις αυτοκόλλητες ετικέτες και τα emoticons, τα οποία οι άνθρωποι φαίνεται να συμπαθούν. Περισσότερο "

02 του 05

WhatsApp

Το WhatsApp χρησιμοποιεί τον αριθμό τηλεφώνου σας ως αναγνωριστικό, όπως και ο Viber. Το παρελθόν είχε το μειονέκτημα να μην επιτρέπει δωρεάν κλήσεις, οι οποίες επέσυραν πολλούς χρήστες στη Viber, αλλά τώρα επιτρέπει τις δωρεάν κλήσεις μεταξύ των χρηστών. Το WhatsApp συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων και VoIP στην αγορά με σχεδόν ένα δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως. Η Viber εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα να προσφέρει δωρεάν βιντεοκλήσεις, τις οποίες δεν προσφέρει η WhatsApp, αλλά μόνο λίγοι άνθρωποι επικοινωνούν μέσω βίντεο. Περισσότερο "

03 του 05

WeChat

Το WeChat είναι μια άλλη ισχυρή εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και VoIP με τεράστια βάση χρηστών, ειδικά στην Ασία (είναι κατασκευασμένη από την Κίνα) και με πολλά χαρακτηριστικά. Εκτός από τη βασική ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων με δυνατότητα ανταλλαγής πολλών πραγμάτων, η WeChat προσφέρει επίσης κλήσεις φωνής και βίντεο υψηλής ποιότητας σε άλλους χρήστες του δικτύου. Έχει επίσης το χαρακτηριστικό walkie-talkie με φωνητικά μηνύματα. Η ειδοποίηση push χρησιμοποιείται επίσης. Ο αριθμός τηλεφώνου σας είναι εδώ, επομένως δεν υπάρχει αποσύνδεση. Με αυτό, είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε καμία κλήση ή μήνυμα. Περισσότερο "

04 του 05

Skype

Ποιος δεν γνωρίζει το Skype; Έχει τους περισσότερους χρήστες, πλησιάζοντας το δισεκατομμύριο. Αυτό το καθιστά πιο δημοφιλές και δίνει μια καλύτερη δυνατότητα επικοινωνίας αφού είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ανθρώπους που γνωρίζετε εκεί και αυτό σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα. Το Skype είναι το πλουσιότερο με χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Προσφέρει κλήσεις υψηλής φωνής και βιντεοκλήσεις. Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε πληρωμένες κλήσεις σε άτομα εκτός δικτύου. Ωστόσο, το Skype δεν σχεδιάστηκε κατά κύριο λόγο για να είναι μια υπηρεσία smartphone, αλλά κάνει αρκετά καλά με τις εφαρμογές φορητών συσκευών του, ειδικά τώρα που η Microsoft στέκεται πίσω. Περισσότερο "

05 του 05

Facebook Messenger

Το Facebook έχει ένα τεράστιο userbase και είστε βέβαιοι να βρείτε σχεδόν οποιονδήποτε σε αυτό. Ο αγγελιοφόρος του είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παραμείνετε συνδεδεμένοι μέσω μηνυμάτων κειμένου και φωνητικής συνομιλίας. Περισσότερο "