Πώς να μεταβείτε γρήγορα στο Gmail στο επόμενο ή στο προηγούμενο μήνυμα

Χρησιμοποιώντας έξυπνες συντομεύσεις πληκτρολογίου, μπορείτε να ανοίξετε γρήγορα τα επόμενα και τα προηγούμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail.

Αν διαβάσετε τα μηνύματά σας στο Gmail, διαβάζετε ένα μήνυμα και μετά το επόμενο και στη συνέχεια το επόμενο;

Επειδή αυτό είναι σχεδόν ταυτολογία και τόσο φυσικό, το Gmail κάνει την μετάβαση από το ένα μήνυμα στο επόμενο ιδιαίτερα εύκολο. Σίγουρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους <Νεώτερο και Παλαιότερο> που βρίσκονται στις γραμμές πλοήγησης όταν ανοίγετε ένα μήνυμα στο Gmail. Αλλά μπορείτε ακόμα πιο κομψά και αποτελεσματικά να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο.

Μεταβείτε στο επόμενο ή στο προηγούμενο μήνυμα γρήγορα στο Gmail

Για να μεταβείτε γρήγορα στο επόμενο ή στο προηγούμενο μήνυμα στο Gmail:

Εάν πατήσετε το k κατά την ανάγνωση του πιο πρόσφατου μηνύματος (ή το j κατά την ανάγνωση του παλαιότερου μηνύματος), το Gmail θα σας μεταφέρει πίσω στην προβολή από την οποία ξεκινήσατε.

Μεταβείτε στο Δελτίο λίστας μηνυμάτων στο Gmail

Οι ίδιες συντομεύσεις πληκτρολογίου λειτουργούν επίσης για τον κέρσορα επιλογής email σε οποιαδήποτε λίστα μηνυμάτων στο Gmail:

Μεταβείτε γρήγορα στο Επόμενο ή Προηγούμενο μήνυμα στο απλό HTML του Gmail Basic

Για να ανοίξετε το επόμενο ή το προηγούμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη λίστα στο Gmail Basic (απλή HTML) :

Μεταβείτε στο επόμενο ή στο προηγούμενο μήνυμα γρήγορα στο κινητό Gmail

Για να περιηγηθείτε εύκολα ανάμεσα στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο κινητό Gmail (στις εφαρμογές Android και iOS καθώς και στο Gmail σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά):

(Ενημερώθηκε τον Αύγουστο του 2016, δοκιμάστηκε με το Gmail και το Gmail Basic HTML σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για επιτραπέζιους υπολογιστές καθώς και το Gmail για κινητά στο iOS Safari και την εφαρμογή iOS του Gmail)