Πώς να αποκλείσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός αποστολέα στο Gmail

Διαγράψτε τα μηνύματα Gmail αυτόματα, ώστε να μην τα βλέπετε ποτέ

Αποκλείστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός αποστολέα στο Gmail και αφήστε τα μηνύματά τους να διαγράφονται αυτόματα χωρίς να ενοχλούνται.

Η προώθηση που δεν σταματά ποτέ

Έτσι το καταφέρατε στο βιβλίο διευθύνσεών τους. Πέντε ανέκδοτα που διαβιβάζονται ηλεκτρονικά κάθε μέρα δεν βρίσκονται.

Δυστυχώς, καμία πειστική απάντηση δεν μπορεί, όπως φαίνεται, να σας πείσει από τη μαζική πορεία. Οι ισχυρισμοί σας για τη σιωπή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ευπρόσδεκτοι και αγνοούν αγαθόν. Όλοι θέλουν να έχουν και να πάρουν κάποια διασκέδαση, έτσι;

Δεν χρειάζεται να διαγράψετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το χέρι

Είτε έτσι είτε αλλιώς, πρέπει να διαβάσετε τα αστεία, τις εκπληκτικές ιστορίες και τις προειδοποιήσεις για ιούς ή να τα διαγράψετε αμέσως. ή μπορείτε να αφήσετε την τεχνολογία να κάνει τη δουλειά.

Με ένα απλό φίλτρο, το Gmail μπορεί να στείλει όλα τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους αγαπημένους σας αποστολείς στο φάκελο "Κάδος απορριμμάτων" κατά την άφιξή του. Εναλλακτικά, μπορείτε να αρχειοθετήσετε αυτά τα μηνύματα και να τα εξοπλίσετε με μια ετικέτα για αναθεώρηση αργότερα.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το & # 34; Spam & # 34; Κουμπί για την αποδέσμευση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Είναι καλύτερο να κρατήσετε το κουμπί Spam για την αναφορά ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - μαζικής αλληλογραφίας που αποστέλλεται συνήθως για οικονομικό όφελος και από πηγή που δεν αναγνωρίζεται εύκολα.

Για τον μοναδικό αποστολέα που σας ενοχλεί, είναι συνήθως καλύτερο να τον εμποδίσετε. Αν λαμβάνετε ανεπιθύμητο spam αποστολέα, διαβάστε αυτές τις συμβουλές .

Αποκλεισμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Για να προσθέσετε έναν αποστολέα στη λίστα των αποκλεισμένων αποστολέων του Gmail και μεταφέρετε τα μηνύματά τους στον φάκελο Spam αυτόματα:

  1. Ανοίξτε ένα μήνυμα από τον αποστολέα που θέλετε να αποκλείσετε.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί μενού Περισσότερα (αθλητικό ένα τρίγωνο στραμμένο προς τα κάτω ( ) δίπλα στο κουμπί Απάντηση στην περιοχή κεφαλίδας του μηνύματος).
    1. Σημείωση : Αντίθετα, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε το κουμπί "Συνομιλία", το οποίο βρίσκεται στο επάνω μενού και έχει "Μενού" σε αυτό. Κοιτάξτε δίπλα στο όνομα και την εικόνα του αποστολέα.
  3. Επιλέξτε "Όνομα" από το μενού που εμφανίστηκε.
    1. Σημείωση : Για ορισμένους αποστολείς, όπως το ίδιο το Google, αυτό το στοιχείο μενού δεν θα εμφανιστεί. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε έναν κανόνα για να "αποκλείσετε" αυτούς τους αποστολείς. Δες παρακάτω.
  4. Κάντε κλικ στο στοιχείο Αποκλεισμός στο πλαίσιο Αποκλεισμός αυτού του αποστολέα

Ψάχνετε να αποκλείσετε έναν αποστολέα και να λάβετε τα μηνύματα που έκαναν όταν έστειλαν νέα αλληλογραφία; Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο Gmail .

Ξεμπλοκάρετε έναν αποστολέα στο Gmail

Για να καταργήσετε έναν αποστολέα από τα μπλοκαρισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail και να έχετε μελλοντικά μηνύματα από την μετάβαση στα εισερχόμενα, αντί για ανεπιθύμητα μηνύματα (εκτός αν, φυσικά, ένας κανόνας τα αλιεύει ή το Gmail τα αναγνωρίζει ως σκουπίδια για άλλους λόγους):

Εάν έχετε ένα μήνυμα από τον αποστολέα που θέλετε να ξεμπλοκάρει (μπορείτε να αναζητήσετε ένα - συμπεριλαμβανομένου του φακέλου Spam - βέβαια, φυσικά στο Gmail):

  1. Ανοίξτε ένα μήνυμα από τον αποστολέα που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Περισσότερα ( ) στην περιοχή κεφαλίδας του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Επιλέξτε Απεμπλοκή "Όνομα" από το μενού που εμφανίζεται.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση αποκλεισμού κάτω από την επιλογή Ξεμπλοκάρισμα αυτού του αποστολέα .

Αν δεν έχετε ένα μήνυμα από τον αποστολέα που θέλετε να ξεμπλοκάρετε εύκολα:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων ( ) στο Gmail.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίστηκε.
  3. Μεταβείτε στην κατηγορία " Φίλτρα και αποκλεισμένες διευθύνσεις ".
  4. Βεβαιωθείτε ότι ο αποστολέας που θέλετε να ξεμπλοκάρετε έχει επιλεγεί στο πλαίσιο Οι ακόλουθοι αποστολείς έχουν αποκλειστεί.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Απεμπλοκή επιλεγμένων αποστολέων .
  6. Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση αποκλεισμού κάτω από το στοιχείο Κατάργηση αποκλεισμού επιλεγμένων αποστολέων ή Ξεμπλοκάρισμα αυτού του αποστολέα .

Αποκλεισμός αποστολέα χρησιμοποιώντας έναν κανόνα στο Gmail

Για να έχει το Gmail να στέλνει μηνύματα από έναν συγκεκριμένο αποστολέα στον Κάδο απορριμμάτων αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο που ορίσατε και διατηρήσατε:

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση τριγώνου επιλογών αναζήτησης ( ) στο πεδίο αναζήτησης του Gmail .
  2. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε από την περιοχή Από:
    1. Μπορείτε να αποκλείσετε έναν ολόκληρο τομέα εισάγοντας ακριβώς αυτό. Για να αποκλείσετε όλα τα μηνύματα τόσο από το χρήστη user-a@example.com και το user-b@example.com, πληκτρολογήστε "@ example.com".
    2. Συμβουλή : Για να αποκλείσετε περισσότερες από μία διευθύνσεις, διαχωρίστε τις με "|" " (η κάθετη γραμμή, συνήθως πάνω από την ανάστροφη κάθετο στο πληκτρολόγιο, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα εισαγωγικά). Μπορείτε να αποκλείσετε, για παράδειγμα, το χρήστη user-a@example.com και το user-b@example.com πληκτρολογώντας "user-a@example.com | user-b@example.com".
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία φίλτρου με αυτήν την αναζήτηση » .
  4. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Διαγραφή είναι επιλεγμένη στο πλαίσιο Όταν φτάνει ένα μήνυμα που ταιριάζει με αυτήν την αναζήτηση:.
  5. Κάντε κλικ στο Δημιουργία φίλτρου
    1. Συμβουλή : Ελέγξτε Επίσης εφαρμόστε φίλτρο σε [__] συνομιλίες που ταιριάζουν για να διαγράψετε τα μηνύματα που λάβατε προηγουμένως

Για να αρχειοθετήσετε και να επισημάνετε αντί για τη διαγραφή μηνυμάτων, επιλέξτε Παράλειψη των Εισερχομένων (Αρχειοθέτηση) και Εφαρμογή της ετικέτας: κάτω από την επιλογή Ενεργοποίηση κατά τη ρύθμιση του φίλτρου.

Φυσικά, μπορείτε πάντα να ξεμπλοκάρετε κάποιον που έχετε αποκλείσει χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο στο Gmail - ή να προσθέσετε μια λευκή διεύθυνση σε μια διεύθυνση εντελώς από την τοποθέτηση σε spam.

Προσθέστε μια νέα διεύθυνση στον Κανονισμό λίστας αποκλεισμού του Gmail

Για να προσθέσετε νέους αποστολείς στη λίστα μπλοκ σας, προσθέστε τους σε ένα υπάρχον φίλτρο διαγραφής χρησιμοποιώντας το "|" (όπως παραπάνω) ή δημιουργήστε ένα νέο φίλτρο αν το πεδίο Από : έχει αυξηθεί μεγάλο και δύσκαμπτο. Μπορείτε να βρείτε το υπάρχον φίλτρο κάνοντας κλικ στο εργαλείο ρυθμίσεων στο Gmail, επιλέγοντας Ρυθμίσεις και πηγαίνοντας στην καρτέλα Φίλτρα και αποκλεισμένες διευθύνσεις .