Οι στερεοφωνικοί δέκτες R-N602 και R-N402 της Yamaha με το MusicCast Profiled

Παρόλο που οι δέκτες οικιακού κινηματογράφου χρησιμοποιούνται τόσο για την ταινία όσο και για την ακρόαση μουσικής στα περισσότερα σπίτια, υπάρχουν πολλοί καταναλωτές που προτιμούν έναν ειδικό στερεοφωνικό δέκτη δύο καναλιών για σοβαρή ακρόαση μουσικής.

Με την κάλυψη αυτής της ανάγκης, το Yamaha R-N602 και το R-N402 είναι δύο σε μια αυξανόμενη σειρά στερεοφωνικών δεκτών δύο καναλιών που προσφέρουν όλα τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά που περιμένετε, προσθέτει επίσης τεχνολογία αιχμής για πρόσβαση στις σημερινές ψηφιακές και streaming μουσικών πηγών.

Τα χαρακτηριστικά R-N602 - Core

Το R-N602 - Προηγμένα χαρακτηριστικά

Όπως συμβαίνει και με δέκτες στερεοφωνικού ή οικιακού κινηματογράφου, το R-N602 περιλαμβάνει επίσης έναν τυπικό δέκτη AM / FM. Ωστόσο, στην ψηφιακή εποχή, ο δέκτης αυτός παρέχει μερικά προηγμένα χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν επιλογές διευρυμένης μουσικής ακρόασης πέρα ​​από οικείες πηγές.

Το Yamaha R-N602 έχει προτείνει τιμή $ 599,95 - Αγορά από την Amazon

Το R-N402

Το R-N402 είναι επίσης ένα στερεοφωνικό δέκτη δικτύου που έχει πολλά κοινά με το R-N602 που αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά υπάρχουν κάποιες βασικές διαφορές, οι οποίες παρατίθενται παρακάτω.

Το Yamaha R-N402 έχει προτεινόμενη τιμή $ 449.94 - Αγορά από την Amazon

Η κατώτατη γραμμή

Εάν έχετε παλιό, ξεπερασμένο, στερεοφωνικό δέκτη ή είστε κουρασμένοι να ακούτε ήχο χαμηλής ποιότητας στο smartphone σας και δεν χρειάζεστε τις δυνατότητες επεξεργασίας ήχου και βίντεο που προσφέρονται από τους δέκτες οικιακού κινηματογράφου, τα R-N602 και R- Οι στερεοφωνικοί δέκτες δικτύου N402 είναι δύο επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Αυτοί οι δύο δέκτες παρέχουν τη συνδεσιμότητα και την ποιότητα ήχου που χρειάζεστε για σοβαρή ακρόαση μουσικής από τις παραδοσιακές αναλογικές πηγές ήχου, καθώς και την επέκταση των επιλογών ακρόασης μουσικής στον ψηφιακό τομέα, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της δυνατότητας ροής και ασύρματης πολυερούς ήχου.