Φωτογραφίες του συστήματος ηχείων του Pioneer 5.1 Channel

01 του 06

Pioneer Andrew Jones Σχεδιασμένο σύστημα ραδιοφώνου Home Theatre - Front View

Pioneer Andrew Jones Σχεδιασμένο σύστημα ραδιοφώνου Home Theatre - Front View. Φωτογραφία (γ) Robert Silva

Σύστημα ηχείων οικιακού κινηματογράφου Pioneer Bookshelf - Σχεδιασμένο από τον Andrew Jones

Η αγορά για μεγάφωνα μπορεί να είναι δύσκολη. Πολλές φορές οι ομιλητές που ακούγονται καλύτερα δεν είναι πάντα αυτοί που φαίνονται καλύτερο. Αν ψάχνετε για ένα σύστημα ηχείων που να συμπληρώνει την συσκευή αναπαραγωγής HDTV, DVD ή / και Blu-ray Disc, ανακαλύψτε το εξαιρετικά συμπαγές και οικονομικό ηχείο Pioneer 5.1 Channel Home Theater που σχεδιάστηκε από τον σχεδιαστή ομιλητή Andrew Jones. Το σύστημα αποτελείται από ένα ηχείο SP-C21, τέσσερα δορυφορικά ηχεία SP-BS41-LR και ένα συμπαγές υπογούφερ 8 ιντσών SW8. Για να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά, δείτε αυτή τη συλλογή φωτογραφιών. Αφού περάσει από τη γκαλερί.

Για να ξεκινήσετε με αυτή τη συλλογή φωτογραφιών, μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία ολόκληρου του συστήματος ηχείων Home Cinema του Pioneer 5.1 Channel, όπως βλέπετε από μπροστά με τις σχάρες των ηχείων (οι σχάρες των ηχείων δεν είναι αφαιρούμενες). Το κουτί σε σχήμα κύβου στο κέντρο είναι το Subwoofer Powered SW-8, με την μπροστινή θύρα. Τα ηχεία που απεικονίζονται σε κάθε πλευρά του SW-8 είναι τα ηχεία SP-BS41-LR και πάνω από το subwoofer SW-8 είναι το ηχείο κεντρικών καναλιών SP-C21.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

02 του 06

Ο πρωτοπόρος Andrew Jones σχεδίασε σύστημα ραδιοφώνου Home Theatre - Back View

Ο πρωτοπόρος Andrew Jones σχεδίασε σύστημα ραδιοφώνου Home Theatre - Back View. Φωτογραφία (γ) Robert Silva

Ακολουθεί μια ματιά σε ολόκληρο το σύστημα ηχείων Home Cinema Ραδιοφώνου Pioneer 5.1 Channel, όπως φαίνεται από το πίσω μέρος.

Για μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε τύπο μεγαφώνου σε αυτό το σύστημα, προχωρήστε στις υπόλοιπες φωτογραφίες αυτής της συλλογής.

03 του 06

Pioneer SP-C21 Κεντρικό ηχείο καναλιών - Διπλή προβολή

Pioneer SP-C21 Κεντρικό ηχείο καναλιών - Διπλή προβολή. Φωτογραφία (γ) Robert Silva

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα το SP-C21 Center Channel Speaker που χρησιμοποιείται στο σύστημα ηχείων Home Cinema της Pioneer Bookshelf, όπως φαίνεται από το μπροστινό και το πίσω μέρος. Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές αυτού του ομιλητή:

1. Απόκριση συχνότητας: 55Hz έως 20KHz.

2. Ευαισθησία: 87dB (αντιπροσωπεύει πόσο δυνατά το ηχείο είναι σε απόσταση ενός μέτρου με είσοδο ενός watt).

3. Αντίσταση: 6 ohms. (μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενισχυτές που έχουν συνδέσεις ηχείων 8 Ω)

4. Διπλό 5 1/4 ιντσών Woofer / Midrange, 1 ιντσών Tweeter ..

5. Χειρισμός ισχύος: μέγιστο 130 watt.

6. Crossover Frequency: 2.5KHz (αντιπροσωπεύει το σημείο όπου το σήμα υψηλότερο από 2.5KHz αποστέλλεται στο tweeter).

7. Βάρος: 16 lbs 3 oz.

8. Διαστάσεις: 7-1 / 8 ίντσες (W) x 12-5 / 8 ίντσες (H) x 8-1 / 16 ίντσες (D).

9. Τερματισμός: Μαύρο

10. Προτεινόμενη τιμή: $ 79.99 έκαστη.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία αυτής της συλλογής ...

04 του 06

Pioneer SP-BS41-LR Συμπαγές ηχείο βιβλιοθήκης - Διπλή προβολή

Pioneer SP-BS41-LR Συμπαγές ηχείο βιβλιοθήκης - Διπλή προβολή. Φωτογραφία (γ) Robert Silva

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα το ηχείο SP-BS41-LR Bookshelf που χρησιμοποιείται στο σύστημα ηχείων Home Cinema της Pioneer Bookshelf, όπως φαίνεται τόσο από το μπροστινό όσο και από το πίσω μέρος. Αυτό το ηχείο χρησιμοποιείται για τα κανάλια αριστερού, δεξιού και surround. Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές αυτού του ομιλητή:

1. Απόκριση συχνότητας: 55Hz έως 20KHz.

2. Ευαισθησία: 85 dB (αντιπροσωπεύει πόσο δυνατά το ηχείο είναι σε απόσταση ενός μέτρου με είσοδο ενός watt).

3. Αντίσταση: 6 ohms (μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενισχυτές που έχουν συνδέσεις ηχείων 8 ohm).

4. Προγράμματα οδήγησης: Γούφερ / Midrange 5,4 ιντσών, Τυφός 1 ιντσών, Πίσω θύρα.

5. Χειρισμός ισχύος: μέγιστο 130 watt.

6. Crossover Frequency: (αντιπροσωπεύει το σημείο όπου το σήμα υψηλότερο από 2,5 KHz αποστέλλεται στο tweeter).

7. Βάρος: 10 λίβρες 4 ουγκιά το καθένα.

8. 7-8 / 8 (W) χ 13-3 / 4 (Η) χ 8-11 / 16 (ϋ) ίντσες.

9. Επιλογές τοποθέτησης: Σε ράφι.

10. Επιλογές τελειώματος: Μαύρο.

11. Προτεινόμενη τιμή: 199,99 δολάρια ανά ζευγάρι.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία αυτής της συλλογής ...

05 του 06

Υπογούφερ Pioneer SW-8 - Τριπλή προβολή

Υπογούφερ Pioneer SW-8 - Τριπλή προβολή. Φωτογραφία (γ) Robert Silva

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα τρεις προβολές του Subwoofer Powered SW-8 που χρησιμοποιείται στο σύστημα ηχείων Home Cinema του Pioneer Bookshelf.

Ξεκινώντας από τα αριστερά υπάρχει φωτογραφία της μπροστινής πλευράς του SW-8, η οποία δείχνει τη θύρα που βρίσκεται μπροστά. Ο σκοπός αυτής της θύρας είναι να παρέχει περαιτέρω επέκταση μπάσων χαμηλής συχνότητας για το SW-8.

Ακολουθεί το πίσω μέρος του SW-8, το οποίο δείχνει τα χειριστήρια και τις συνδέσεις.

Η τρίτη φωτογραφία είναι μια κάτοψη του SW-8. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι 8-ιντσών οδηγού. Ακολουθούν τα ανθεκτικά πόδια που ανυψώνουν το κάτω μέρος του υπογούφερ από το πάτωμα.

Ακολουθεί μια λίστα με τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του SW-8:

1. Οδηγός: Σχεδίαση Bass Reflex με οδηγό downpiring 8 ιντσών με και θύρα.

2. Απόκριση συχνότητας: 38Hz έως 150Hz (LFE - Εφέ χαμηλής συχνότητας).

3. Συχνότητα διέλευσης: 40Hz έως 150Hz.

4. Ισχύς εξόδου: 100 Watt Μέγιστη (60 Watt FTC).

5. Φάση: Εναλλαγή σε Κανονική (0) ή Αντίστροφη (180 μοίρες) - συγχρονίζει την κίνηση του δευτερεύοντος ηχείου με εσωτερική κίνηση άλλων ηχείων στο σύστημα.

6. Συνδέσεις: 1 σετ στερεοφωνικών εισόδων γραμμής RCA (χαμηλή στάθμη), 1 σετ συνδέσεων ηχείων (υψηλό επίπεδο).

7. Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση: Διακόπτης διπλής κατεύθυνσης (εκτός / αναμονής).

8. Διαστάσεις: 12-3 / 16 ίντσες (W) x 14-3 / 16 ίντσες (H) x 12-3 / 16 ίντσες (D).

9. Βάρος: 20lbs 4oz.

10. Τερματισμός: Μαύρο.

11. Προτεινόμενη τιμή: $ 149,99 έκαστη.

Για να δείτε τα χειριστήρια και τις συνδέσεις του SW-8, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

06 του 06

Υπογούφερ Pioneer SW-8 - οπίσθια προβολή - Έλεγχοι και συνδέσεις

Υπογούφερ Pioneer SW-8 - οπίσθια προβολή - Έλεγχοι και συνδέσεις. Φωτογραφία (γ) Robert Silva

Ακολουθεί μια ματιά στα χειριστήρια ρύθμισης και τις συνδέσεις για το Subwoofer Powered SW-8. Οι έλεγχοι είναι οι εξής:

Όγκος: Αυτό αναφέρεται επίσης ως κέρδος. Χρησιμοποιείται για να ρυθμίσετε την έξοδο ήχου του υπογούφερ σε σχέση με τα άλλα ηχεία.

Συχνότητα: Αυτός είναι ο έλεγχος Crossover. Το crossover ορίζει το σημείο στο οποίο θέλετε το υπογούφερ να παράγει ήχους χαμηλής συχνότητας, ενάντια στην ικανότητα των δορυφορικών ηχείων να αναπαράγουν ήχους χαμηλής συχνότητας. Η ρύθμιση διασταύρωσης μεταβάλλεται από 40 έως 150Hz. Αυτός ο έλεγχος θα πρέπει να ρυθμιστεί στο μέγιστο σημείο 150Hz εάν χρησιμοποιείτε τα στοιχεία ελέγχου διασταύρωσης subwoofer που είναι διαθέσιμα σε πολλούς δέκτες οικιακού κινηματογράφου.

Διακόπτης φάσης: Αυτός ο έλεγχος αντιστοιχεί στην κίνηση του οδηγού εισόδου / εξόδου του ηχείου στα δορυφορικά ηχεία. Αυτός ο έλεγχος έχει δύο θέσεις 0 ή 180 μοίρες.

ON / Auto / Standby: Αν είναι ρυθμισμένη στο ON, το SW-8 είναι πάντα ενεργοποιημένο. Εάν είναι ρυθμισμένο στο Αυτόματο, το SW-8 θα ενεργοποιηθεί όταν ανιχνευτεί σήμα χαμηλής συχνότητας και θα σταματήσει αυτόματα μετά από μερικά λεπτά αν δεν υπάρχει σήμα. Αν είναι ρυθμισμένη σε κατάσταση αναμονής, το SW-8 είναι πάντα απενεργοποιημένο.

Επίσης εμφανίζονται σε αυτή τη φωτογραφία οι συνδέσεις εισόδου που είναι διαθέσιμες στο Subwoofer Powered SW-8. Εμφανίζονται σε αυτή τη φωτογραφία 2 βύσματα γραμμής / RCA (αριστερά / δεξιά) και 1 σετ τυπικών τερματικών εισόδου ηχείων.

Εάν ο δέκτης οικιακού κινηματογράφου διαθέτει σύνδεση προεγκατάστασης υπογούφερ (καλώδιο RCA), προτιμάτε. Αυτό το υπογούφερ μπορεί να συνδεθεί με δύο τρόπους. Ο ευκολότερος προτιμώμενος τρόπος είναι να συνδέσετε την έξοδο γραμμής υπογούφερ από δέκτη οικιακού κινηματογράφου στις εισόδους γραμμής RCA του SW-8.

Η δεύτερη επιλογή σύνδεσης στο SW-8 περιλαμβάνει τη χρήση συνδέσεων αριστερού / δεξιού ηχείου (με την ένδειξη συνδέσεις υψηλού επιπέδου) από δέκτες ή ενισχυτές που δεν διαθέτουν ειδική έξοδο γραμμής υπογούφερ. Ωστόσο, ο δέκτης σας πρέπει να έχει και τις δύο εξόδους ηχείων A / B για να χρησιμοποιήσετε σωστά αυτή τη ρύθμιση. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι τα κύρια αριστερά και δεξιόστροφα ηχεία εξακολουθούν να συνδέονται με το δέκτη οικιακού κινηματογράφου για τις μεσαίες και υψηλές συχνότητες.

Τελική λήψη

Αφού ακούσαμε το σύστημα ηχείων της Pioneer που προβλέπεται για αυτή την αναθεώρηση, μπορώ να πω ειλικρινά ότι αυτά τα ηχεία είναι εντυπωσιακά, ειδικά για την τιμή. Βρήκα ότι αυτά τα ηχεία παρείχαν μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης ήχου για ταινίες και εξαιρετική εμπειρία ακρόασης στερεοφωνικών ή surround για μουσική που πολλοί καταναλωτές θα εκτιμήσουν.

Ένα από τα προβλήματα με πολλά φθηνά συστήματα ηχείων οικιακού κινηματογράφου ή συστημάτων Home Theater-in-a-Box είναι, ενώ μπορούν να παράσχουν τα εφέ "whiz-bang" για ταινίες, δεν είναι πραγματικά τόσο καλά για σοβαρή ακρόαση μουσικής. Η Pioneer και ο Andrew Jones έχουν σίγουρα παραδώσει μια κομψή και οικονομικά προσιτή σειρά ομιλητών που σίγουρα θέτει το φραγμό για το πόσο καλό φτηνά ηχεία μπορούν να ακούγονται όταν δίνεται προσοχή στο καλό σχεδιασμό και εκτέλεση.

Ο Andrew Jones έχει αποδείξει με επιτυχία ότι οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να σπάσουν την τράπεζα για να πάρουν σπουδαίους ήχους ομιλητές.