Ξέχασα τον κωδικό μου για τα Windows XP! Μπορώ να κάνω κάτι γι 'αυτό;

Μερικοί τρόποι να επιστρέψετε αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας XP

Έτσι ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης των Windows XP; Μην ανησυχείτε - συμβαίνει με τον καλύτερο από εμάς. Υποθέτουμε ότι πρέπει να κάνουμε ασφαλείς, δύσκολο να μαντέψουμε κωδικούς πρόσβασης, αλλά ορισμένες φορές τις κάνουμε τόσο περίπλοκες ώστε να τους ξεχνάμε οι ίδιοι!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρείτε έναν κωδικό πρόσβασης των Windows XP που έχετε ξεχάσει!

Προσπαθήστε να μαντέψετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows XP που έχετε ξεχάσει

Μην γελάτε! Θα εκπλαγείτε πόσο συχνά λειτουργεί αυτό. Πριν περάσουμε σε οποιεσδήποτε μεθόδους ανάκτησης υψηλής τεχνολογίας, δοκιμάστε το πιο δύσκολο να θυμηθείτε ποιος μπορεί να ήταν ο κωδικός σας XP.

Οι περισσότεροι κωδικοί πρόσβασης, ακόμη και πολύπλοκοι, συχνά εμπνέονται από τους ανθρώπους, τους χώρους και τα πράγματα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μας.

Μπορεί ο κωδικός σας Windows XP να έχει οτιδήποτε σχέση με:

Για περισσότερη βοήθεια, θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασης των Windows XP, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορείτε να μαντέψετε με επιτυχία τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης .

Χρησιμοποιήστε τη δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows XP

Υποθέτοντας ότι προλάβατε και δημιουργήσατε κάποια δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows XP σε κάποιο σημείο στο παρελθόν, χρησιμοποιήστε την στην οθόνη σύνδεσης XP για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Η δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα συνεχίσει να λειτουργεί ακόμη και αν έχετε αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης των Windows XP από τη δημιουργία του δίσκου.

Έχετε άλλο χρήστη να αλλάξει τον κωδικό σας XP για εσάς

Εάν υπάρχουν άλλοι χρήστες που έχουν λογαριασμούς στον υπολογιστή σας, μπορεί να οριστεί ένας από αυτούς με πρόσβαση στο επίπεδο διαχειριστή . Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης θα μπορεί να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης των Windows XP για λογαριασμό σας από τον λογαριασμό του.

Hack ο λογαριασμός σας των Windows XP με ένα πρόγραμμα αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης

Εάν έχετε δώσει το καλύτερο σου βλήμα αλλά ο πολύ σημαντικός κωδικός πρόσβασης των Windows XP κρύβεται ακόμα κάπου στο μυαλό σας, τότε είναι καιρός να δοκιμάσετε κάτι πιο τεχνικό.

Τα εργαλεία αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης των Windows είναι προγράμματα λογισμικού που έχουν σχεδιαστεί για την ανάκτηση ή την επαναφορά / διαγραφή του κωδικού πρόσβασης των Windows XP. Μπορούν μερικές φορές να είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν, αλλά αν δεν υπάρχει ελπίδα να θυμηθούμε τον κωδικό πρόσβασης και μπορείτε να ακολουθήσετε μερικές απλές οδηγίες, τα εργαλεία αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης των Windows είναι εξοικονόμηση ζωής.

Ακόμα δεν μπορώ να βρω τον κωδικό σας Windows XP;

Αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να εντοπίσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, ακόμα και μετά τη χρήση των δωρεάν προγραμμάτων ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows που αναφέρονται παραπάνω, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows XP, η οποία θα διαγράψει τα πάντα στον υπολογιστή σας.

Είναι δραστικό και καταστροφικό βήμα, αλλά τα Windows XP είναι σοβαρά για την ασφάλεια.