Ο Δείκτης πλακιδίων παρακολουθεί τα gadget σας

Το Gadget Roundup εξετάζει τον Tracker πλακιδίων, έναν 3D σαρωτή και πολλά άλλα

Αυτή η έκδοση της Gadgetology, η στρογγυλοποίηση του gadget μας, εξετάζει έναν ηλεκτρονικό ιχνηλάτη, έναν τρισδιάστατο σαρωτή, μια οικιακή κάμερα και έναν από τους φορητούς φορτιστές μπαταριών USB υψηλής χωρητικότητας εκεί έξω.

Πληκτρολόγιο τηλεφώνου, κλειδιού και παρακολούθησης αντικειμένων

Πληκτρολόγιο τηλεφώνου, κλειδιού και παρακολούθησης αντικειμένων. Πλακάκι

Όσο πιο προηγμένη έχει φτάσει η τεχνολογία αυτές τις μέρες, ένα πράγμα δεν έχει αλλάξει: οι άνθρωποι εξακολουθούν να χάνουν πράγματα. Τα κλειδιά, τα smartphones, τα πνεύματά τους - heck, ο κατάλογος έχει πάρει μεγαλύτερο με όλα τα αντικείμενα που φέρνουν οι άνθρωποι τώρα. Ένα πράγμα που είναι διαφορετικό στις μέρες μας, χάρη στην τεχνολογία, είναι ότι έχετε καλύτερες επιλογές για να εντοπίσετε τα πράγματα που λείπουν.

Μια τέτοια επιλογή είναι οι ετικέτες tracker όπως το Tile, το οποίο μπορείτε να συγχρονίσετε με το τηλέφωνό σας μέσω μιας εφαρμογής, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε αυτό και τα πράγματα με τα οποία είναι φυσικά συνδεδεμένο. Βάλτε το στην αλυσίδα του κλειδιού σας, για παράδειγμα, και μπορείτε να το χτυπήσετε εάν χάσετε ποτέ τα ίχνη των κλειδιών σας στο σπίτι. Αφήσατε το κάπου έξω από το σπίτι σας κάνοντας δουλειές; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να εμφανίσετε έναν χάρτη και να εντοπίσετε το σημείο στο οποίο βρίσκεται.

Κόστος: 25 $

Επίσημη ιστοσελίδα

Ασύρματος τρισδιάστατος σαρωτής αισθητήρων δομής

Ασύρματος τρισδιάστατος σαρωτής αισθητήρων δομής. Ινιακός

Όπως κάποιος που θυμάται όταν η μαζική αγορά έγχρωμων τηλεοράσεων ήταν μια μεγάλη υπόθεση, εξακολουθώ να εκπλαγείτε με το πόσο μακριά έχει έρθει η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια.

Πάρτε, για παράδειγμα, τον σαρωτή 3D αισθητήρα δομής. Για να σκεφτείτε ότι μπορείτε να έχετε μια συμπαγή κάμερα που μπορείτε να συνδέσετε με ένα iPad (ή προσωπικό υπολογιστή, εάν το επιθυμείτε) και να σαρώσετε αντικείμενα ή ακόμα και ανθρώπους για να δημιουργήσετε μια 3D απεικόνιση για έργα - ή ακόμα και να φτιάξετε 3D απεικόνιση - απλά χλευάζει το μυαλό μου. Θέλω να πω, φίλε, θυμάμαι τις βιντεοκάμερες που χρησιμοποίησαν μεγάλες ταινίες VHS!

Εκτός από τη σάρωση αντικειμένων και πραγματικών homo sapiens, ο αισθητήρας δομής μπορεί επίσης να συνδυαστεί με μια ποικιλία εφαρμογών για πράγματα όπως, ας πούμε, ενισχυμένη πραγματικότητα hijinks. Έπειτα, υπάρχουν ακόμα δυνητικές εφαρμογές στα έργα από το μυαλό των ερωτηθέντων, ώστε να μην ξέρετε ποτέ τι είναι κάτω από το δρόμο.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες νέες τεχνολογίες, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες μειονεκτήματα. Η μία είναι η τιμή, η οποία δεν θα φτάσει φθηνή. Το άλλο είναι ότι δεν είναι καθόλου τέλειο και θα συναντήσετε μερικά niggles ενώ σαρώνετε πράγματα. Είναι περισσότερο για τους πρώτους υιοθετώντες σίγουρα.

Κόστος: $ 379, $ 499 με καλώδιο hacker USB

Επίσημη ιστοσελίδα

EZVIZ Mini 720p εσωτερική κάμερα Wi-Fi

EZVIZ Mini 720p εσωτερική κάμερα Wi-Fi. EZVIZ

Σκεφτείτε ότι είναι έξω για να πάρει 'cha; Ακούγεται σαν να χρειάζεστε ένα επιπλέον ζευγάρι μάτια στην προσωπική σας κατοικία για αυτή την πρόσθετη ψυχική ηρεμία.

Σοβαρά, όμως, δεν είναι ποτέ κακή ιδέα να έχετε μια κάμερα ασφαλείας στο σπίτι, ειδικά όταν ταξιδεύετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν ψάχνετε για μια όχι τόσο ογκώδη επιλογή, το EZVIZ Mini είναι μια μικροσκοπική εσωτερική κάμερα που σας επιτρέπει να βλέπετε τι συμβαίνει πριν από μια εφαρμογή στο iPhone, το iPad ή τη συσκευή Android .

Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη και μπορείτε να δείτε πολλές κάμερες στην εφαρμογή αν έχετε περισσότερες από μία. Το μίνι έχει επίσης μια ωραία επεκτατική προβολή με φούσκα και λειτουργεί καλά σε χαμηλό φωτισμό. Μπορείτε ακόμη να αποσυνδέσετε φωτογραφίες ή να εγγράψετε βίντεο από την εφαρμογή και να την αποθηκεύσετε στο σύννεφο ή τη συσκευή σας.

Το βίντεο μπορεί να είναι κάπως ασταθές, όμως, και το μικρόφωνο είναι κάπως αδύναμο. Επίσης, δεν μπορείτε να μετακινήσετε τον προσανατολισμό της κάμεράς σας μέσω της εφαρμογής, όπως μπορείτε, με την Αρχική οθόνη βίντεο Kodak CHF-V15 . Από την πλευρά της προσφοράς, είναι σχεδόν το μισό της τιμής του Kodak.

Κόστος: $ 70

Επίσημη ιστοσελίδα

Εξωτερική μπαταρία RAVPower Xtreme 26.800mAh

Εξωτερική μπαταρία RAVPower Xtreme 26.800mAh. RAVPower

Ως κάποιος που κατέχει φορητές συσκευές bazillion, είμαι ένας μεγάλος υποστηρικτής της ύπαρξης πολλαπλών επιλογών για φορητούς φορτιστές μπαταριών USB . Έβαλα ακόμη και έναν εύχρηστο οδηγό dandy για το πώς να επιλέξετε ένα φορητό φορτιστή μπαταρίας .

Εάν οι τόνοι χυμού είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας, η RAVPower έχει κυκλοφορήσει ακόμη μια άλλη επιλογή υψηλής χωρητικότητας ως μέρος της σειράς εξωτερικών μπαταριών Xtreme της. Αυτό έρχεται με ένα επιβλητικό 26.800mAh, το οποίο είναι αρκετό για να χρεώσει οποιαδήποτε φορητή συσκευή εκεί έξω με άφθονο χυμό για ανταλλακτικά για να ενεργοποιήσετε μια σειρά από άλλες συσκευές. Επίσης, φορτίζει με μεγάλη ταχύτητα και διαθέτει τρεις θύρες USB για να συνδέσετε τις συσκευές σας.

Αν και το μέγεθος είναι ακόμα σχετικά συμπαγές για την χωρητικότητά του, ζυγίζει σχεδόν μισό κιλά και μισό γι 'αυτό είναι λίγο βαρύ. Δεν έρχεται επίσης με την ποικιλία των υποδοχών που παίρνετε στον ξάδελφό της, την 23.000mAh RAVPower Xtreme Power Bank, η οποία καθιστά δυνατή τη φόρτιση φορητών υπολογιστών επίσης. Όταν πρόκειται για καθαρή χωρητικότητα, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε.

Κόστος: $ 50 έως $ 150

Επίσημη ιστοσελίδα