Οι 7 καλύτερες φορητές ηλεκτρικές θερμάστρες αυτοκινήτων που αγοράζουν το 2018

Αποψύξτε γρήγορα και να είστε στο δρόμο σας

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που όλοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μπορούν να συμφωνήσουν το χειμώνα, είναι ότι η έκρηξη ζεστού αέρα σε μια βιασύνη είναι απαραίτητη. Ευτυχώς, προϊόντα όπως 12V ηλεκτρικά φορητά θερμαντικά σώματα αυτοκινήτων υπάρχουν για να βοηθήσουν να πάρει το ζεστό αέρα που ρέει μέσα σε ένα αυτοκίνητο σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, η οποία είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τις περισσότερες ενσωματωμένες μονάδες θέρμανσης αυτοκινήτων. Εάν το σύστημα θέρμανσης του αυτοκινήτου σας δεν λειτουργεί καλά ή θέλετε να έχετε κάτι για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης που διπλασιάζεται ως παράθυρο απόψυξης, έχουμε βάλει μαζί μερικά από τα καλύτερα φορητά θερμαντικά σώματα αυτοκινήτων για να σας βοηθήσει να ζεσταίνετε και να παραμείνετε ζεστοί.

Ο θερμαντήρας αυτοκινήτων 12V Tvird είναι μια ξεχωριστή επιλογή για γρήγορη θέρμανση ενός οχήματος. Προσφέροντας 180 βαθμούς περιστροφής, ο ζεστός αέρας ρέει γρήγορα, κάτω και παντού. Με τρεις ξεχωριστές θύρες εξόδου, ο ζεστός αέρας μπορεί να διαχέει γρήγορα θερμότητα σε όλο το αυτοκίνητο πριν ή κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Δύο διαφορετικές επιλογές επιπέδων ισχύος παρέχουν πρόσθετο έλεγχο ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία. Πέρα από τη θέρμανση του οχήματος, ο θερμαντήρας αυτοκινήτου Tvird διπλασιάζεται ως παράθυρο απόψυξης εάν εντοπιστεί απευθείας στα πίσω ή μπροστινά παρμπρίζ.

Το AUTOPDR είναι μια κορυφαία 12V φορητή θερμάστρα αυτοκινήτου με 360 περιστροφές που παρέχει άμεση απόδοση θερμότητας σε όλο το αυτοκίνητο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Με μια προτεινόμενη απόσταση περίπου πέντε ποδιών, η τοποθέτηση του AUTOPDR γίνεται καλύτερα κοντά στο ταμπλό, όπου μπορεί να διπλασιαστεί ως αποψύκτης παραθύρων. Έχει ενσωματωμένη προστασία υπερθέρμανσης που αποτρέπει υπερβολική χρήση και ο κατασκευαστής συνιστά 20 λεπτά χρόνο λειτουργίας.

Επιπλέον, το AUTOPDR διατηρεί ένα ελάχιστο επίπεδο θορύβου, ώστε να μπορεί να τρέξει στο παρασκήνιο καθώς οδηγείτε το αυτοκίνητο, μιλάτε στο τηλέφωνο ή ακούτε ραδιόφωνο χωρίς συντριπτική διακοπή. Η λειτουργία του AUTOPDR είναι μια αύρα με γρήγορη περιστροφή ενός διακόπτη σε "on" ενώ η βάση μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο αυτοκίνητο με αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως.

Ο φορητός θερμαντήρας αυτοκινήτων Ixaer ξεκινά να θερμαίνει ένα αυτοκίνητο μέσα σε 30 δευτερόλεπτα από την τοποθέτηση σε οποιαδήποτε είσοδο 12V. Με τη βοήθεια τριών διαφορετικών εξόδων αέρα και μιας περιστροφικής βάσης 360 μοιρών για την ομαλή θέρμανση του εσωτερικού ενός οχήματος, το Ixaer μπορεί γρήγορα να σας κάνει να νιώθετε άνετα όταν περιμένετε να ζεσταθεί ο κινητήρας και να ξεκινήσετε να φυσάτε τον ζεστό αέρα του. Διπλασιάζοντας την απόψυξη των παραθύρων, χάρη στη λειτουργία ζεστού αέρα, το Ixaer θα μειώσει γρήγορα το χρόνο που αναμένεται να ξεπαγώσει τα παράθυρα πριν τοποθετήσετε το αυτοκίνητο σε κίνηση. Και μπορεί να μεταβεί γρήγορα σε λειτουργία ανεμιστήρα κρύου αέρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να κρυώσει το αυτοκίνητο. Το Ixaer είναι αρκετά συμπαγές για να κάθεται απευθείας σε ένα ταμπλό χωρίς να επηρεάζεται η όραση ή η λειτουργία του οχήματος.

Σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο με βύσμα 12V, ο φορητός θερμαντήρας αυτοκινήτου Catinbow προσφέρει υψηλή απόδοση και μεγάλη απόσταση για να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητά του. Εξοπλισμένο τόσο με ανεμιστήρες όσο και με ρυθμίσεις θερμότητας που διατίθενται στο καπάκι ενός διακόπτη, το Catinbow είναι εξίσου αξιόπιστο για τη θερμότητα το χειμώνα, καθώς είναι για μια έκρηξη δροσερού αέρα το καλοκαίρι. Η εγκατάσταση είναι ένα αεράκι. το καλώδιο τροφοδοσίας από το Catinbow συνδέεται απευθείας σε οποιαδήποτε είσοδο 12V, ενώ η αφαιρούμενη βάση μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες για μέγιστη ροή αέρα. Μπορεί επίσης να συγκρατείται με ασφάλεια με κόλλα διπλής όψεως για να κατευθύνει τη ροή του αέρα προς μία κατεύθυνση. Μια καθολική εφαρμογή για οποιοδήποτε όχημα, το Catinbow εξασφαλίζει τη μακροζωία με τα προϊόντα του χρησιμοποιώντας καλώδια από χαλκό, πυρήνες ανθεκτικούς στη φθορά και ένα κεραμικό στοιχείο θέρμανσης με κράμα για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος βλάβης στο αυτοκίνητο ή την μπαταρία του.

Ενώ οι περισσότερες 12V φορητές θερμάστρες αυτοκινήτων μπορούν να φτάσουν στο ταμπλό, το niceEshop το παίρνει μια εγκοπή με ένα καλώδιο 47 ιντσών που μπορεί να τεντωθεί στο πίσω κάθισμα των περισσότερων αυτοκινήτων για γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας. Σχεδιασμένο για παράθυρα θέρμανσης και απόψυξης, το niceEshop περιλαμβάνει τρεις εξόδους, το καθένα με τη δική του ισχυρή ροή αέρα που μπορεί να ζεσταθεί και να δροσιστεί σε ένα φλας. Με δυνατότητα τοποθέτησης οποιουδήποτε οχήματος με ισχύ εισόδου 12V, η μονάδα περιλαμβάνει υλικά πρώτης ποιότητας όπως ένα χάλκινο καλώδιο για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και διάρκεια ζωής. Η βάση μπορεί να τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία διπλής όψεως (δεν περιλαμβάνεται). Μόλις συνδεθεί, το niceEshop περιστρέφεται κατά 180 μοίρες για την αποστολή ροής αέρα σε διάφορες κατευθύνσεις.

Με σχεδιασμό plug and go, ο φορητός θερμαντήρας αυτοκινήτων Carethys 12V και ο αιχμηρός σχεδιασμός του αποτελούν μια εξαιρετική λύση για ένα πρόβλημα κρύου καιρού. Είναι κόκκινο και μαύρο και έχει τρεις εξόδους που μπορούν να εκραγούν θερμό αέρα κατά 180 μοίρες. Η ελεύθερα ρυθμιζόμενη βάση παραμένει στη θέση της με βίδες (δεν περιλαμβάνονται) ή με τη διπλή κολλητική ταινία που περιλαμβάνεται. Είναι επίσης χρήσιμο για την απόψυξη ή την απόσπαση των παραθύρων, το CARETHYS μπορεί να διακόψει την περιστροφή 180 μοιρών για να φυσήξει αέρα σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση αντί να στηριχθεί στις ενσωματωμένες μονάδες του αυτοκινήτου που μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο για να ζεσταθεί. Με εύκολη σύνδεση απευθείας στην έξοδο 12V του αυτοκινήτου, η Carethys είναι έτοιμη να λειτουργήσει σχεδόν άμεσα, ωστόσο, με ισχύ 150 W, συνιστάται για περίπου 10 λεπτά χρήσης προτού διακινδυνεύσετε την υπερθέρμανση.

Χτισμένο για να διαρκέσει με ένα ισχυρό ABS πλαστικό εξωτερικό, ο ανεμιστήρας θέρμανσης αυτοκινήτων Nuzamas είναι μια επιλογή φιλική προς το ταμπλό που είναι ελαφριά και εύκολη στη χρήση. Το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο 4,5 ποδιών επιτρέπει στον θερμαντήρα να κινείται γύρω από το αυτοκίνητο. Με μέγιστη ισχύ 150 W, η Nuzamas θερμαίνεται πιο γρήγορα από το ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης του αυτοκινήτου, ώστε να μπορείτε να φτάσετε πιο γρήγορα στο δρόμο. Είτε είστε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου είτε φορτηγού, οι Nuzamas συνδέονται απευθείας σε οποιαδήποτε είσοδο 12V DC ή αναπτήρα, είτε βρίσκονται στο πίσω είτε στο μπροστινό κάθισμα. Η βάση 180 μοιρών τοποθετείται απευθείας επάνω σε ένα ταμπλό με ενσωματωμένη κολλητική ταινία διπλής όψεως.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .