Οι 8 καλύτεροι τεμαχιστές χαρτιού που αγοράζουν το 2018

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα σημαντικά έγγραφα σας απορρίπτονται σωστά

Είτε πρόκειται για επιχείρηση είτε για να απαλλαγούμε από λογαριασμούς και άλλα σημαντικά έγγραφα, οι σημερινοί τεμαχιστές χαρτιού μπορούν εύκολα να κόψουν τις χοντρές στοίβες χαρτιού. Η εξάλειψη των αποβλήτων γύρω από το γραφείο ή το σπίτι δεν είναι μόνο ένας καλός τρόπος για να παραμείνετε οργανωμένοι, αλλά βοηθά επίσης στην προστασία ευαίσθητων πληροφοριών από τυχαία ή σκόπιμα ανακάλυψη. Και ενώ ο σκοπός κάθε τεμαχισμού είναι ο ίδιος, μπορεί να υπάρχει μια ποικιλία χαρακτηριστικών, προδιαγραφών και δυνατοτήτων. Δεν είστε σίγουροι αν θέλετε το φθηνότερο, μακρύτερο χρόνο εκτέλεσης ή τον ασφαλέστερο τεμαχιστή; Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τους καλύτερους στην αγορά - είναι όλοι έτοιμοι για φέτες και ζάρια.

Αυτός ο τεμαχιστής του Amazon μετατρέπει εύκολα το χαρτί σε 5/32 "και 15/32" κομμάτια κομφετί εύκολα. Αυτός ο τεμαχιστής μικρής κοπής είναι ιδανικός για άτομα που δεν έχουν ακραίες επαγγελματικές χρήσεις (η χωρητικότητα των 12 φύλλων ανά τεμαχισμό δεν είναι ιδανική για μεγάλες συνεδρίες τεμαχισμού). Ευτυχώς, ο κάδος των 6,7 γαλλικών έχει αρκετό χώρο για να προσθέσει και τις δύο τεμαχισμένες πιστωτικές κάρτες και τα CD για καλό μέτρο. Ο χρόνος συνεχούς εκτέλεσης οκτώ λεπτών συνδυάζεται με χρόνο δροσιάς 45 λεπτών, ο οποίος παρέχει μόνο αρκετό χρόνο για να περάσει από μία μόνο περίοδο τεμαχισμού. Η τροφοδοσία χαρτιού των 9,1 ιντσών είναι στάνταρ και προσφέρει τόσο αυτόματη εκκίνηση όσο και χειροκίνητη αναστροφή, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε εμπλοκή χαρτιού.

Στα 24,29 "x 17,01" x 13,39 "και στα 25,8 λίβρες, ο τεμαχιστής 12 φύλλων της Amazon βρίσκεται στη μικρότερη πλευρά, καθιστώντας τον ιδανικό για το στέγνωμα σε μια γωνία. κομμάτια ή έξι φορές περισσότερα τεμάχια από έναν παραδοσιακό τεμαχιστή με εγκάρσια κοπή.Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης προστατεύει από την υπερθέρμανση του κινητήρα με αυτόματη απενεργοποίηση για να αφήσει χρόνο για να κρυώσει.Σε 65 ντεσιμπέλ, mid-range, όχι πολύ δυνατά, αλλά όχι πολύ μαλακά.

Ο κομψός σχεδιασμός και το συμπαγές μέγεθος βοηθούν τον τεμαχιστή χαρτιού Swingline 14 φύλλων να κάνει τη λίστα μια εξαιρετική επιλογή για να κόβετε το χαρτί σε χρόνο μηδέν. Είναι ακριβές τόσο για το σπίτι όσο και για το γραφείο, και με 20 λεπτά χρόνου εκτέλεσης, έχει αρκετή ιπποδύναμη για να κόψει το ανεπιθύμητο ταχυδρομείο και τις παλιές φορολογικές δηλώσεις με το χρόνο να χάσει. Στα 20,5 λίβρες, το Swingline 14 "x 24,5" x 18,69 "βρίσκεται μακριά κάτω από ένα γραφείο ή σε μια γωνία. Δυστυχώς, το μικρό μέγεθος σημαίνει επίσης ένα μικρό μέγεθος κάδου έτσι, σε πέντε γαλόνια, είναι στη μικρή πλευρά, αλλά ακόμα επαρκή για να περάσετε από μια μόνο συνεδρία τεμαχισμού.

Τα φύλλα με συνδετήρες ή συρραπτικά χειρίζονται εύκολα, όπως και οι πιστωτικές κάρτες και τα CD, τα οποία περνούν από χωριστό κόπτη για να διατηρούν την ποιότητα του κύριου τεμαχιστή. Το τεμάχιο super cross cut μπορεί να κοπεί σε 14 φύλλα ταυτόχρονα με ένα φύλλο ενός μεγέθους γραμμάτων που έχει τεμαχιστεί σε περισσότερα από 400 κομμάτια, όλα μικρότερα από μία δεκάρα. Στο τέλος του χρόνου εκτέλεσης των 20 λεπτών, μια φωτεινή ένδειξη δροσιάς κατευθύνει τον χρήστη να απενεργοποιηθεί για τα συνιστώμενα 15 λεπτά πριν επαναλάβει το τεμαχισμό.

Για γρήγορες, εύκολες και περιορισμένες συνεδρίες τεμαχισμού, το χαρτί cross-cut του Amazon και ο τεμαχιστής πιστωτικών καρτών υπερβαίνουν το κόστος. Με δυνατότητα τεμαχισμού ταινιών σε 7/32 ίντσες ή 1-27 / 32 ίντσες, ο συμπαγής τεμαχιστής είναι ιδανικός για το γραφείο στο σπίτι. Στα 15 "x 12,1" x 7,7 ίντσες και 8,25 λίβρες, ο τεμαχιστής δεν θα χτυπήσει τις κάλτσες σας με την ακατέργαστη δύναμη. Ο κάδος των 3,8 γαλόνι έχει το μέγεθος ακριβώς για ένα τεμαχιστή που έχει χρόνο διάρκειας δύο λεπτών. Η ψύξη των 30 λεπτών είναι σύμφωνη με τα πιο ακριβά μηχανήματα τεμαχισμού, αλλά η χαμηλή τιμή είναι η ανταλλαγή για έναν τεμαχιστή που διαρκεί μόλις 120 δευτερόλεπτα πριν κλείσει αυτόματα.

Εκτελέστε χρόνο, κατατεμαχίστε αποδείξεις ATM, παλιές φορολογικές δηλώσεις και ανεπιθύμητη αλληλογραφία, ώστε η μονάδα αυτή να είναι ιδανική για χρήση σε μια μικρή επιχείρηση ή το γραφείο στο σπίτι. Στην αυτόματη λειτουργία, ο τεμαχισμός ξεκινά μόλις ο αισθητήρας εντοπίσει ότι ένα κομμάτι χαρτιού ή μια ενιαία πιστωτική κάρτα έχει εισέλθει στην τροφοδοσία χαρτιού σε τρύπα 8,7 ιντσών. Ως τεμαχιστής διασταυρούμενος τεμαχισμός, κάθε ξεχωριστό τεμαχισμό θα συμβεί γρηγορότερα από έναν τεμαχιστή μικρο-κοπής, αλλά θυσιάζει το εξαπλάσιο μικρότερο τεμάχιο που μοιάζει με κομφετί.

Με την πρώτη ματιά, ένας ακριβός τεμαχιστής μπορεί να φαίνεται περιττός, αλλά για τις μεγάλες επιχειρήσεις, ο καταστροφέας 150 φύλλων της HSM είναι μια φανταστική επιλογή, με δυνατότητες για ανταλλακτικά. Μια τριετής εγγύηση συνδυάζεται με υψηλής ποιότητας υλικά σχεδιασμένα τόσο για ασφάλεια όσο και για αντοχή κατά τη διάρκεια ζωής του τεμαχιστή. Επιπλέον, ένα σύστημα ελέγχου της ενεργειακής διαχείρισης εξαλείφει μόλις 0,1 W σε κατάσταση αναμονής. Στα μεγέθη 29,1 "x 15" x 15,5 "και 42,6 λιβρών, δεν είναι ασυνήθιστα μεγάλο για την τιμή. Το πιο σημαντικό είναι ότι το μέγεθος παραβιάζει τα χαρακτηριστικά, και συγκεκριμένα το δίσκο αυτόματης τροφοδοσίας 150 φύλλων που μπορεί να χειριστεί μέχρι 12,8 πόδια κατατεμαχισμό ανά λεπτό. ο κάδος εννέα γαλόνι συνδυάζεται με ένα ευρύτερο άνοιγμα λαιμού (9,5 ίντσες) και υπάρχει αυτόματη εκκίνηση και διακοπή για την αποφυγή εμπλοκών χαρτιού.

Το μικροκομμένο τεμαχίζει σε ένα επίπεδο πολύ υψηλής ασφάλειας, το οποίο είναι ιδανικό για την καταστροφή εμπιστευτικών δεδομένων ή εγγράφων που έχουν σημασία για ένα άτομο, μια εταιρεία ή ένα ίδρυμα. Τέλος, η δυνατότητα συνεχούς προσθήκης χαρτιού με το χέρι κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας στοίβας αυτόματης τροφοδοσίας μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για τη χρήση του HSM.

Ο βασικός λόγος για το τεμαχισμό του χαρτιού έρχεται στην ασφάλεια. Και το Fellowes Powershred 99Ms είναι ένας τεμαχιστής που θέτει ασφάλεια πάνω από όλα τα άλλα χαρακτηριστικά. Ο τεμαχιστής μικρής κοπής μπορεί να ωθήσει 12 φύλλα (και πιστωτικές κάρτες) στην εγκάρσια σχισμή τροφοδοσίας εννέα ιντσών ανά διέλευση σε σωματίδια εγκάρσιας κοπής 5/65-ίντσες x 9/16 ιντσών, τα οποία το σφραγίζουν ως τον πιο ασφαλή τεμαχιστή αυτή τη λίστα. Ως τεμαχιστής μικρο-κοπής, τα 99Ms παρέχουν την απόλυτη προστασία, με σωματίδια 10 φορές μικρότερα από μια τυποποιημένη εγκάρσια τομή. Ρεαλιστικά, τα 99Ms θα κόψουν ένα φύλλο χαρτιού ενός μεγέθους γραμματοσειράς σε 2.154 σωματίδια ανά φύλλο, οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να επανασυναρμολογηθούν.

Στα 25,2 "x 17,4" x 11,2 "και 41,5-λιβρών, τα 99Ms είναι λίγο στην ψηλή πλευρά, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο κατάλληλο για ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Ανεξάρτητα από την τοποθέτησή του, τα 99Ms μπορούν να λειτουργούν για 15 λεπτά πριν από 25 Απαιτείται χρόνος ψύξης, ο οποίος επιτρέπει χρόνο για σωστή απόρριψη του δοχείου απομάκρυνσης εννέα γαλλονιών. Ο Fellowes ισχυρίζεται ότι ο κάδος μπορεί να κρατήσει 80 τοις εκατό περισσότερα σωματίδια με μικροκοπή ανά γαλόνι από τα κανονικά τεμαχισμένα σωματίδια, τα μοντέλα και η συμπερίληψη του "SilentShred" περιορίζει το επίπεδο ντεσιμπέλ για εξαιρετικά ήσυχη απόδοση σε κοινόχρηστους χώρους εργασίας.

Ο Fellowes χτυπά πάλι με το Powershred 125Ci. Διαθέτοντας χωρητικότητα 14 δολαρίων, ο ενεργειακά αποδοτικός 125Ci είναι ιδανικός για χρήση σε μεγάλα γραφεία. Αυτή η μονάδα παραγωγής ενέργειας είναι ικανή να τεμαχίζει 20 φύλλα χαρτιού ανά διέλευση σε σωματίδια διατομής κοπής 397 (5/32 "x 1-1 / 2" Επίπεδο ασφαλείας P-4) και μπορεί ακόμη να χειριστεί διάφορα αντικείμενα όπως συρραπτικά, συνδετήρες, πιστωτικές κάρτες, CD και πολλά άλλα. Μπορεί να τσιμπηθεί για 45 λεπτά πριν να χρειαστεί να κρυώσει και το 100 τοις εκατό μαρμελάδα-απόδειξη του συστήματος υπόσχεται να κρατήσει απογοητεύσεις στο ελάχιστο. Επιπλέον χαρακτηριστικά που μας αρέσουν ιδιαίτερα είναι η τεχνολογία SafeSense που εμποδίζει τον τεμαχιστή όταν αισθάνεται τα χέρια που αγγίζουν το άνοιγμα χαρτιού και το SilentShred, το οποίο κρατάει το θόρυβο στο ελάχιστο - αν και αυτό δεν καλύπτει τον συνομιλητή σας.

Με χρόνο εκτέλεσης 40 λεπτών, ο 1840MX βασικός διανομέας χάρτου 1840MX της εταιρείας Royal είναι μια ξεχωριστή επιλογή τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τις μικρές επιχειρήσεις. Ο μακρύς χρόνος λειτουργίας του βοηθά να καταστρέψει 18 φύλλα σε ένα πέρασμα σε σωματίδια 5/32-ίντσες x 1 1/8-ιντσών, καθώς και CD, DVD και πιστωτικές κάρτες. Μόλις τεμαχιστούν, τα ευαίσθητα έγγραφα πληροφοριών πέφτουν δεξιά σε ένα ανοιγόμενο πακέτο απορριμμάτων των 8,5 γαλλικών με ένα σαφές παράθυρο προβολής για να σας δείξει πότε χρειάζεται εκκένωση. Με μια λειτουργία αυτόματης εκκίνησης / διακοπής και αναστροφής, το 1840MX θα αποκόψει ένα μόνο φύλλο σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα. Είναι 11,5 "x 15,2" x 25,50 "και ζυγίζει 44 κιλά, αλλά δεν έρχονται ρόδες για εύκολο ελιγμό γύρω από το σπίτι ή το γραφείο.

Όταν πρόκειται για ένα τεμαχιστή, τα μοντέλα από τον προϋπολογισμό μέχρι τα out-of-this-world splurges όλα επισημαίνουν το χειρισμό τόσο πολυμέσων και χαρτιού. Παρόλο που πολλοί εστιάζουν στο χαρτί πρώτα και στο multimedia, το Fellowes Powershred 79Ci αντιμετωπίζει κάθε τεμαχισμένο αντικείμενο εξίσου. Μπορεί να χειριστεί 16 φύλλα χαρτιού ανά περάσει, μαζί με συρραπτικά, πιστωτικές κάρτες, συνδετήρες και CD / DVD. Ένα 100% σύστημα "Jam Proof" εξαλείφει τις εμπλοκές χαρτιού και τις δυνάμεις μέσω σκληρών εργασιών, ειδικά εκείνων του τύπου πολυμέσων. Και η εισαγωγή της τεχνολογίας SafeSense πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα ​​για να κλείσει ο τεμαχιστής όταν τα χέρια φτάσουν πολύ κοντά στο άνοιγμα του χαρτιού. Ως τεμαχιστής διασταυρούμενης κοπής, το 79Ci θα μειώσει τα 16 φύλλα χαρτιού ανά δίοδο σε 397 σωματίδια (5/32 x 1-1 / 2-inch), τα οποία θα πέσουν σε έξι γαλόνια με ένα δοχείο LED - πλήρης ένδειξη.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .