Παιχνίδια PS2 Light Gun - Βασικά όπλα και συμβουλές

Ο στόχος, ο φωτισμός και η επιλογή πυροβόλων όπλων είναι το κλειδί

PS2 LIGHT GUN ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μερικά από τα θέματα που καλύψαμε μέχρι στιγμής έχουν στραφεί προς την κονσόλα Xbox αλλά θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε άλλες κονσόλες καθώς και σε παιχνίδια PC. Το PS2, για παράδειγμα, έχει κάτι που μπορεί να είναι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα απογοητευτικό. Τα παιχνίδια Light-Gun είναι δημοφιλή στις στοές, οπότε δεν ήταν έκπληξη που άρχισαν να εμφανίζονται στο PlayStation 2. Το πραγματικό τέχνασμα για τη χρήση ελαφρών όπλων μαθαίνει πώς να ρυθμίσετε την τηλεόρασή σας, να αποκτήσετε το σωστό φως όπλο και σωστά παιχνίδια. Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να μπείτε στη διασκέδαση αυτού του είδους, καθώς και μια λίστα με μερικούς πολύ δροσερούς τίτλους, βασισμένους στην εμπειρία μου μαζί τους.

Είναι ένα ελαφρύ όπλο, σωστά;

Οι παίκτες που απολαμβάνουν τα παιχνίδια Light-Gun πιστεύουν ότι πρόκειται να πάρουν το ίδιο gameplay όπως θα έπαιζαν παίζοντας σε μια στοά. Η αλήθεια είναι ότι το PS2 μπορεί να αναδημιουργήσει την ίδια διασκέδαση, αλλά χρειάζεστε το σωστό φως όπλο. Η επιλογή είναι πολύ εύκολη όταν μάθετε το μυστικό. Η Namco δημιούργησε τα παιχνίδια Light-Gun και τα τελειοποίησε για χρήση στο PS2. Ο ελεγκτής GunCon2 Light-Gun είναι ο καλύτερος εκεί έξω σύμφωνα με τους περισσότερους αναθεωρητές υλικού του PS2. Στην πραγματικότητα, έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί ότι είναι ακριβής εντός δύο εικονοστοιχείων. Απλά σημαίνει ότι το όπλο είναι ο πιο προηγμένος ελεγκτής εκεί έξω και έχει εξαιρετική απόδοση. Δεν έχει σημασία ποιος κάνει το παιχνίδι, αυτό το όπλο χρησιμοποιείται ως πρότυπο. Υπάρχουν πολλά knockoffs και φθηνότερα μοντέλα εκεί έξω, αλλά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα παιχνίδια που χρειάζεστε αυτό το ελαφρύ όπλο.

Το φως-όπλο μου δεν φαίνεται ακριβές

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για τα παιχνίδια Light-Gun είναι πώς να αποκτήσετε την καλύτερη εμπειρία και το gameplay. Για να γίνει αυτό, πρέπει να καταλάβετε μερικά πράγματα. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι παίκτες είναι ότι δεν ξέρουν πώς να δημιουργήσουν το δωμάτιο για να παίξουν ένα παιχνίδι Light-Gun. Πρέπει να θυμάστε ότι λειτουργεί με το φως να χτυπά την οθόνη και στη συνέχεια να φανεί σαν να παίζετε πραγματικά τους εχθρούς στην οθόνη. Για να λειτουργήσει αυτό, το φωτισμό του δωματίου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Απενεργοποιήστε όλα τα φωτάκια. Εάν παίζετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, κλείστε τυχόν blinds. Το λιγότερο φως γύρω από την περιοχή τυχερών παιχνιδιών και την τηλεόραση θα ενισχύσει την εμπειρία παιχνιδιού. Αν υπάρχει υπερβολικό φως, θα αντικατοπτρίζει το φως από το όπλο.

Δεξιά όπλο - Έλεγχος, σωστός φωτισμός - Έλεγχος, τώρα τι;

Είστε σχεδόν έτοιμοι να απολαύσετε αυτό το νέο φωτοβολίδα. Τα τελευταία πράγματα που πρέπει να θυμάστε είναι απλά αλλά πολύ σημαντικά. Πρέπει να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα της τηλεόρασής σας κατά τη βαθμονόμηση του πιστολιού πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Αφού ορίσετε τη φωτεινότητα, θυμηθείτε ή γράψτε τις ρυθμίσεις. Επίσης, να θυμάστε κατά τη διάρκεια της ημέρας ή αργά τη νύχτα μπορεί να χρειαστούν πρόσθετες προσαρμογές. θυμηθείτε κατά τη διάρκεια της βαθμονόμησης του πιστολιού που είχε τοποθετηθεί στο σημείο που καθίζετε. Εάν σηκωθείτε από το σημείο σας και έπειτα επιστρέψετε, μπορεί να είστε σε ένα ελαφρώς διαφορετικό σημείο και ο στόχος σας θα είναι λίγο μακριά. Προσέξτε να σημειώσετε ακριβώς πού κάνατε και να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψετε στο ίδιο ακριβώς σημείο. Επίσης, πολλοί gamers πιστεύουν ότι η τηλεόραση πρέπει να είναι κοντά στο όπλο για να λειτουργήσει σωστά. Αυτό δεν είναι αληθινό. Όσο ρυθμίζετε τον φωτισμό και τη φωτεινότητα με τον σωστό τρόπο, μπορείτε να παίξετε σε κανονική απόσταση.

Το παιχνίδι λέει ότι ένας παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει δύο όπλα, τι δίνει;

Ενώ η χρονική κρίση του Namco και άλλα παιχνίδια θα επιτρέψουν σε έναν παίκτη να χρησιμοποιήσει δύο ελαφριά όπλα, αυτή η μέθοδος είναι απλά ένα τέχνασμα. Θα κάνετε καλύτερα και θα έχετε περισσότερη διασκέδαση εάν χρησιμοποιήσετε μόνο ένα όπλο. Παρόλο που μπορεί να μην μοιάζετε πια με τον Billy the Kid , θα πυροβολήσετε όπως την Annie Oakley . Δύο όπλα προορίζονται για δύο παίκτες απλό και απλό. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να δοκιμάσετε ένα γύρο ή ένα επίπεδο, αλλά τα παιχνίδια έχουν γίνει πιο προηγμένα και χρειάζονται νεκρό στόχο.

Εντάξει, ορίστε - Πώς μπορώ να στοχεύσω σωστά;

Τα περισσότερα παιχνίδια Light-Gun περιλαμβάνουν mini-games για πρακτική και για πρόσθετη διασκέδαση. Εάν παίζετε αυτά τα επίπεδα, θα πάρετε σχεδόν πάντα καλύτερη κάθε φορά, και θα σας βοηθήσει με το κύριο παιχνίδι. Κάθε επίπεδο γίνεται διαφορετικό. Αν επικεντρωθείτε πρώτα στον πλησιέστερο εχθρό, θα είναι πιο εύκολο αργότερα να επιλέξετε στόχους πιο μακριά. Η πρακτική είναι το κλειδί. Είναι επίσης σημαντικό να μάθετε πώς φορτώνεται το όπλο και ποιος τρόπος λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Μπορείτε να απομακρυνθείτε από την οθόνη για να φορτώσετε ξανά ή να πιέσετε το κουμπί στο άκρο του άκρου (πίσω) του GunCon2. Η δεύτερη είναι η μέθοδος που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι !

Εγώ έτρεξα από τις πιστώσεις!

Και πάλι, τα περισσότερα παιχνίδια είναι τα ίδια σε αυτόν τον τομέα. Αν συνεχίσετε να παίζετε και να αποθηκεύετε την πρόοδό σας, θα κερδίζετε περισσότερες πιστώσεις. Μετά από ορισμένο χρόνο ή αριθμό παιχνιδιών που παίζονται, τα περισσότερα παιχνίδια θα ανοίξουν τη λειτουργία " ελεύθερου παιχνιδιού " όπου έχετε απεριόριστες πιστώσεις.

Δεν μπορώ να στοχεύσω καλά με ένα μόνο χέρι αν και!

Εάν έχετε πρόβλημα να κρατήσετε το όπλο με το ένα χέρι, τα καλά νέα είναι ότι είστε μπροστά από το παιχνίδι. Το τέχνασμα για να κερδίσετε τον τίτλο του ελαφρού όπλου είναι να κρατήσετε το όπλο με τα δύο χέρια και θα παρατηρήσετε αύξηση της ακρίβειάς σας. Οι παίκτες με μια χέρια μιμούνται μόνο αυτό που βλέπουν στο παιχνίδι ή σε μια ταινία. Αντιμετωπίστε το σαν ένα πραγματικό όπλο, αυτό είναι το πραγματικό τέχνασμα.

Το τελικό αφεντικό δεν μπορεί να κτυπηθεί, γιατί;

Το τελικό αφεντικό ή ο εχθρός δεν είναι ασυναγώνιστος, όλοι έχουν ένα βασικό μοτίβο που χρησιμοποιούν κανονικά. Παρακολουθήστε το μοτίβο λήψεως και όταν τρέχουν ή επαναφορτώνονται, τότε εκμεταλλευτείτε εκείνους τους χρόνους, εκκενώνοντας γρήγορα το κλιπ σε αυτά. Επίσης αναζητήστε βαρέλια ή άλλα αντικείμενα που μπορούν να εκραγούν και να προκαλέσουν ζημιά εναντίον του αφεντικού. Ο τελικός προπονητής πιθανότατα θα σας οδηγήσει σε μια σκηνή τρέλας και κυνηγίου. Απλώς αποφύγετε τη ζημιά κατά τη διάρκεια αυτών των περιοχών μέχρι να τελειώσει και αποφασίζει να σας αγωνιστεί πραγματικά.

Κτυπά το παιχνίδι. Υπάρχει λόγος να συνεχίσετε να παίζετε;

Αν τελειώσετε το παιχνίδι, δοκιμάστε το σε μια σκληρότερη ρύθμιση. Οι πιθανότητες είναι ότι θα δείτε και θα αντιμετωπίσετε νέους εχθρούς. Τα παιχνίδια Light-Gun φορτώνονται με μυστικά και παιχνίδια μπόνους μόλις τα κτυπήσετε μία φορά. Θα λάβετε ένα μήνυμα στην οθόνη εάν έχετε ξεκλειδώσει μια νέα λειτουργία ή λειτουργία.

Ποια Παιχνίδια Light-Gun είναι διαθέσιμα;

Ενώ υπάρχουν πολλά παιχνίδια έξω εκεί, λέγοντας σε όποιον είναι το καλύτερο είναι να σας πω τι να φάτε. Έτσι αντίθετα εδώ είναι ο κατάλογος των κορυφαίων παιχνιδιών και των εταιρειών που τα κάνουν. Λάβετε υπόψη σας ότι υπάρχουν λίγα παιχνίδια σε αυτόν τον κατάλογο που είναι δύσκολο να βρεθούν τώρα και ίσως χρειαστεί μια προσφορά στο Ebay ή σε ένα κατάστημα που ασχολείται με δύσκολο να βρει τίτλους.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι παραπάνω συστάσεις είναι μόνο από την εμπειρία μου και δεν είμαι ειδικός παιχνιδιών PS2, οπότε η διανυόμενη απόσταση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τίτλο. Απλά θεωρήστε τον κατάλογο έναν δείκτη προς τη σωστή κατεύθυνση και συνεχίστε να ασκείτε όπλο-slinger!