Εκτέλεση Temple 2 Συμβουλές και Powerups

Ξεκλειδώστε χαρακτήρες πιο γρήγορα και κερδίστε τα αποτελέσματα των φίλων σας

Το Temple Run 2 περιέχει το ίδιο εθιστικό gameplay με το πρωτότυπο με λίγες τακτοποιημένες προσθήκες για να το διατηρήσετε φρέσκο. Η πρώτη μεγάλη διαφορά που θα παρατηρήσετε είναι τα ενισχυμένα οπτικά στοιχεία που δίνουν μια πολύ καλύτερη αίσθηση 3D στο παιχνίδι και καθώς σπριντ μακριά από το ναό, θα μεταφερθούν σε εντελώς νέα περιβάλλοντα όπως ένας άξονας ορυχείου, ο οποίος παρουσιάζει τη δική του πρόκληση.

Εκτέλεση του Ναού 2 Συμβουλές και κόλπα

Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια iPad

Εκτέλεση Temple 2 Χαρακτήρες και Powerups

Ξεκινάτε το Temple Run 2 με τον Guy Dangerous και μπορείτε να ξεκλειδώσετε επιπλέον χαρακτήρες στο μενού αναβαθμίσεων. Μια βασική διαφορά ανάμεσα στο πρωτότυπο και το Temple Run 2 είναι ότι οι χαρακτήρες παίρνουν μια ειδική powerup, η οποία τους καθιστά πιο σημαντικό το ξεκλείδωμα. Μόλις ξεκλειδωθεί, αυτή η powerup μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε χαρακτήρα, οπότε δεν είστε κλειδωμένοι με τη χρήση του Guy Dangerous εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το powerup του Shield.

Τα καλύτερα παιχνίδια iPad όλων των εποχών

Αρχικές Συμβουλές για την Εκτέλεση του Ναού

Κουρασμένος να τρώγεται από πιθήκους; Το Temple Run είναι ένα παιχνίδι γρήγορου παιχνιδιού και δύσκολο να κυριαρχήσει, το οποίο χρειάζεται λίγο χρόνο για να το συνηθίσετε, πριν φτάσετε στους κορυφαίους πίνακες, αλλά με αυτές τις συμβουλές, μπορείτε τουλάχιστον να έχετε ένα πόδι μέχρι να κερδίσετε τις υψηλές βαθμολογίες των φίλων σας.

Αρχικό Powerple Runups και βοηθητικά προγράμματα

Μπορείτε να αγοράσετε powerups και βοηθητικά προγράμματα στο κατάστημα μεταξύ των παιχνιδιών. Είναι καλή ιδέα να κοιτάξετε τις επιλογές αφού συγκεντρώσετε ένα καλό σωρό νομισμάτων.

Mega Coin

Coin Magnet

Αόρατο

Ωθηση

Τιμές νομισμάτων

Βοηθητικά προγράμματα

Πώς να συνδέσετε το iPad στην τηλεόρασή σας