Πώς να Jailbreak της Apple TV

Σκεφτείτε ότι θέλετε να jailbreak παλαιότερη τηλεόραση Apple σας; Αυτό είναι που πρέπει να ξέρετε

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να jailbreak ένα παλαιότερο μοντέλο της Apple TV, όχι μόνο για να πάρει περισσότερη χρήση από αυτό, αλλά και:

Ωστόσο, αν δεν έχετε μια τεράστια συλλογή μέσων στο δικό σας προσωπικό διακομιστή πολυμέσων, ίσως να μην χρειαστεί να κάνετε jailbreak καθόλου.

Τι είναι το Jailbreaking;

Το Jailbreaking είναι το όνομα όταν εγκαθιστάτε στη συσκευή σας ένα ανεπίσημο, μη υποστηριζόμενο λογισμικό λειτουργικού συστήματος. Μόλις η Apple TV σας είναι jailbroken, θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε στη συσκευή μια σειρά από συνήθως μη υποστηριζόμενες νέες εφαρμογές, υπηρεσίες και συστήματα.

Αποποίηση ευθύνης: Προειδοποιήστε ότι η λειτουργία της συσκευής σας είναι αντίθετη με τους όρους χρήσης της Apple και θα ακυρώσει την εγγύησή σας. Προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

Τι Μοντέλα της Apple TV Μπορώ να Jailbreak;

Η δεύτερη τηλεόραση Apple TV είναι η επιλογή του jailbreaker. Τα παλαιότερα μοντέλα είναι δύσκολο να βρεθούν, ενώ η τέταρτη και τρίτη γενιά της Apple TV δεν μπορεί εύκολα να χρεοκοπείται. Υπάρχουν ορισμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που θα υποσχεθούν να σπάσουν αυτά τα μοντέλα για εσάς έναντι αντιτίμου, αλλά θα πάρουν τα χρήματά σας και δεν θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν το έργο.

Συμβουλή : Αν χρησιμοποιείτε πιο πρόσφατο μοντέλο της Apple TV, ίσως να θέλετε να το χρησιμοποιήσετε με το Plexconnect και Plex Media Server ή το InFuse του Firecore . Αυτές οι λύσεις θα σας επιτρέψουν τουλάχιστον να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα μορφών μέσων, εάν χρησιμοποιηθούν με ένα διακομιστή πολυμέσων.

Πώς να Jailbreak Apple TV 2 με Firecore Seas0nPass

Το Firecore Seas0nPass παρέχει ένα untethered jailbreak της 2ης γενιάς Apple TV με το iOS Firmware 5.3 (κυκλοφόρησε στις 19 Ιουνίου 2013). Είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους τρόπους για να jailbreak Apple TV σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Seas0nPass για να εγκαταστήσετε μια συνδεδεμένη εκκίνηση. Αυτό δεν είναι τόσο βολικό όσο σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδέσετε την Apple TV σε έναν υπολογιστή κάθε φορά που θέλετε να το ξεκινήσετε. Είναι ο μόνος τρόπος για να εγκαταστήσετε το Seas0nPass σε μια τηλεόραση Apple που τρέχει το iOS Firmware 6.2.1. Η διαδικασία περιγράφεται εδώ .

Τι μπορώ να κάνω τώρα?

Μόλις jailbroken συσκευή σας ο πιο απλός τρόπος για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε προέρχεται επίσης από FireCore και καλείται aTV Flash. Η Macworld λέει το ATV Flash, "Ενεργοποιεί την Apple TV σε ένα ισχυρό κέντρο μέσων για το σαλόνι σας".

Το λογισμικό κοστίζει 29,00 δολάρια και σας προσφέρει σχεδόν ό, τι χρειάζεστε για να προσθέσετε μια σειρά από διαφορετικές λειτουργίες σε μια jailbroken Apple TV 1 ή 2, συμπεριλαμβανομένης της περιήγησης στο Web, της υποστήριξης για πολλαπλές μορφές πολυμέσων (συμπεριλαμβανομένων των AVI και άλλων) και την ικανότητα εγκατάστασης εφαρμογών XBMC.

Παρέχει επίσης ένα γραφικό στοιχείο για τις καιρικές συνθήκες, ειδήσεις για τροφοδοσίες ειδήσεων και μια σειρά άλλων εύχρηστων εργαλείων, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις συνήθεις λειτουργίες της Apple TV που απολαμβάνετε. Θα χρειαστείτε μια μονάδα flash USB και πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες.

Χρειάζεται να Jailbreak;

Εάν διαθέτετε ένα πρόσφατο μοντέλο της Apple TV, μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν υπάρχει καμία πιεστική ανάγκη για jailbreak της συσκευής σας, επειδή τόσες πολλές από τις λειτουργίες που κερδίζετε από το jailbreaking το σύστημά σας είναι πλέον διαθέσιμες από τις εφαρμογές tvOS. Ωστόσο, εάν έχετε μια παλαιότερη μονάδα γύρω από αυτήν μπορεί να έχει νόημα.