Αναθεώρηση: Amazon Prime Video για iPad

Η Amazon έχει εισέλθει πλήρως στην ψηφιακή αρένα, με το Kindle Fire να συμβαδίζει με το iPad και άλλους σημαντικούς κατασκευαστές tablet. Το Amazon Prime Video, η υπηρεσία περιεχομένου της εταιρείας, ανταγωνίζεται τις υπηρεσίες iTunes, Netflix και άλλες υπηρεσίες περιεχομένου.

Amazon Prime Video Χαρακτηριστικά

Το Amazon Prime Video φέρνει τη συλλογή ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών εκπομπών της Amazon σε κινητές συσκευές μέσω της δωρεάν εφαρμογής Amazon Prime streaming. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόσθετο όφελος για τα μέλη του Amazon Prime, τα οποία επίσης επιτρέπουν την εξακρίβωση χιλιάδων βιβλίων Kindle και προσφέρει δωρεάν διήμερη αποστολή σε επιλεγμένα είδη που αγοράζονται από την Amazon.com.

Χαρακτηριστικά των μελών της Amazon Prime με τη συνδρομή τους περιλαμβάνουν:

Το Amazon Prime Video προσφέρει επίσης μια εναλλακτική λύση για την αγορά ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών μέσω του iTunes Store της Apple. Το Amazon Prime Video θα συγχρονιστεί με την ιστοσελίδα του Amazon και την εφαρμογή Amazon Prime Video σε άλλες συσκευές, επιτρέποντας την αναπαραγωγή ταινιών και βίντεο που αγοράζονται ή ενοικιάζονται από οποιαδήποτε συσκευή σε οποιαδήποτε συσκευή.

Όπου το Amazon Prime Video Excels

Το Amazon Prime Video παίρνει μερικά από τα καλά κομμάτια από Netflix και Hulu Plus και τα συνδυάζει με μια κηλίδα διεπαφή που φορτώνει γρήγορα και δεν χτυπάει.

Η ταχύτητα με την οποία αρχίζουν να παίζουν τα βίντεο είναι εντυπωσιακή. Αντί να περιμένουν λίγα δευτερόλεπτα από την προσωρινή αποθήκευση, κάθε βίντεο ξεκινά γρήγορα.

Η ίδια η αναπαραγωγή είναι αυτό που θα περιμένατε, με βίντεο που παίζουν σε πλήρη οθόνη και τα γνωστά στοιχεία ελέγχου βίντεο που είναι διαθέσιμα με το πάτημα ενός δακτύλου.

Το Amazon Prime Video είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή στην Apple TV, κάτι που δεν συμβαίνει για αρκετό καιρό. Όμως, οι χρήστες της Apple TV που είναι επίσης μέλη της Amazon Prime έχουν πρόσβαση τόσο στον Apple όσο και στον τεράστιο κατάλογο του αρχαίου περιεχομένου, ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών του Amazon.

Μπορείτε να βρείτε τις πρόσφατα παρακολουθούμενες εκπομπές και ταινίες στην ενότητα Παρακολουθήστε Επόμενο όταν ανοίγετε την εφαρμογή, καθιστώντας εύκολο να βρείτε αυτό που έχετε δει πρόσφατα και να επιστρέψετε σε βίντεο που δεν έχετε τελειώσει ή σειρές με περισσότερα επεισόδια για παρακολούθηση.

Η εφαρμογή είναι ιδανική για όσους έχουν δημιουργήσει μια συλλογή βίντεο του Αμαζονίου ή θέλουν να νοικιάσουν βίντεο μέσω του Amazon. Είναι ο μόνος τρόπος για να παρακολουθήσετε αυτά τα βίντεο στο iPad και η απόκτηση των ενοικιάσεων και των αγορών βίντεο είναι πραγματικά εύκολη στην εφαρμογή.

Υπηρεσίες συνδρομής καναλιών Amazon

Η Amazon έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς παροχείς περιεχομένου καλωδιακής και συνδρομητικής υπηρεσίας που πιθανώς θα αναγνωρίσετε, συμπεριλαμβανομένων των HBO, Starz, Showtime και CBS. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτές μέσω του Amazon και να διαχειριστείτε τις συνδρομές σας από μια κεντρική τοποθεσία.

Μπορείτε να δείτε τις ταινίες και τις εκπομπές που είναι διαθέσιμες από αυτά τα κανάλια μέσω της εφαρμογής Amazon Prime Video όταν εγγραφείτε μέσω του Amazon.

Amazon Prime Video: αξίζει τον τρόπο λήψης;

Αν είστε μέλος του Amazon Prime, αξίζει να κατεβάσετε την εφαρμογή Amazon Prime Video. Εξάλλου, έχετε ήδη πληρώσει για πρόσβαση στις δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και η εφαρμογή είναι δωρεάν, ώστε να επωφεληθείτε από τα πρόσθετα προνόμια που προσφέρονται με την ιδιότητα του μέλους της Prime.

Υπάρχουν πολλές άριστες υπηρεσίες ροής στο iPad και η εφαρμογή Amazon Prime Video έχει γίνει μια από τις καλύτερες της δέσμης. Η αυξανόμενη λίστα του αρχικού περιεχομένου της Amazon συνεχίζει να αποτελεί μια ισχυρή υπηρεσία.