Εφαρμογές για φτηνές κλήσεις μέσω Internet

Εφαρμογές για φτηνές κλήσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα

Οι κλήσεις μέσω Διαδικτύου, μέσω του Voice over IP , είναι κυρίως δωρεάν, με εργαλεία όπως το Skype και το WhatsApp . Για να είναι εντελώς δωρεάν αυτές οι κλήσεις, πρέπει να μιλάτε σε άτομα που χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή και βρίσκονται στην ίδια υπηρεσία. πρέπει να χρησιμοποιούν κλήσεις μέσω Internet μέσω των υπολογιστών ή των φορητών συσκευών τους. Αλλά όταν πρέπει να καλέσετε τους ανθρώπους στα παραδοσιακά σταθερά τους τηλέφωνα ή στα κινητά τους τηλέφωνα, δεν είναι πλέον δωρεάν. Υπάρχει ακόμη αυτό το παραδοσιακό μέρος όπου η γραμμή πρόκειται να είναι αφιερωμένη στην κλήση και αυτό κοστίζει πολύ. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλήσεις μέσω Internet ή VoIP για να κάνετε αυτές τις κλήσεις πολύ φθηνότερες από ό, τι θα ήταν με την παραδοσιακή τηλεφωνία. Εδώ είναι εφαρμογές και υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό.

01 από 07

Skype

Το Skype είναι η πιο κοινή εφαρμογή και υπηρεσία VoIP και έχει γίνει ακόμη και ρήμα για μερικούς. Η πληρωμένη υπηρεσία ονομάζεται Skype Out, ή χρησιμοποιείται ως κλήση. Τώρα, εκτός από το pay as you go ανά λεπτό τιμολόγηση, υπάρχουν πακέτα για κλήσεις σε όλο τον κόσμο, με κατ 'αποκοπή τιμές κατά την εγγραφή για την κλήση σε επιλεγμένους προορισμούς σε ενδιαφέροντα ποσοστά. Το Skype προσφέρει καλή φωνή HD και πολλά χαρακτηριστικά. Υπάρχει επίσης ένα τέλος σύνδεσης που ισχύει. Ενώ το Skype είναι φθηνό, δεν είναι το φθηνότερο. Περισσότερο "

02 του 07

Ringo

ringo.co

Η Ringo φέρνει ένα νέο μοντέλο κλήσης διεθνών αριθμών για φθηνά. Δεδομένου ότι η εξάρτηση από μια καλή σύνδεση στο Internet εμποδίζει τη σωστή κλήση και επηρεάζει την ποιότητα της φωνής, η υπηρεσία αυτή σας απομακρύνει και σας προσφέρει έναν τρόπο να καλέσετε τους ανθρώπους στο εξωτερικό σε τοπικές τιμές. Όταν καλείτε ένα άτομο, το Ringo αντικαθιστά τον αριθμό σας με αυτόν ενός τοπικού αριθμού στον κωδικό περιοχής του ατόμου. Ως εκ τούτου, πληρώνετε μια κανονική τοπική κλήση συν το μικρό ποσοστό της υπηρεσίας. Αυτό ονομάζεται κλήση τοπικής πρόσβασης. Υπάρχει επίσης μια κλήση WiFi επιλογή. Περισσότερο "

03 του 07

Google Voice

Gmail Calling Softphone.

Το Google Voice σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις σε οποιονδήποτε αριθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά δωρεάν αν η κλήση γίνεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Άλλες τιμές είναι ενδιαφέροντα χαμηλές για άλλους προορισμούς. Η Γαλλία είναι 3 σεντ για παράδειγμα, και η Ινδία μόνο 1 σεντ. Το Google Voice προσφέρει επίσης πολλές λειτουργίες. Ωστόσο, δεν είναι διαθέσιμη για όλους και η λίστα των χωρών στις οποίες είναι διαθέσιμη είναι αρκετά μικρή. Περισσότερο "

04 του 07

Vopium

Το Vopium προσφέρει και τοπική κλήση, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο Internet. Προσφέρει επίσης κλήση μέσω WiFi, οπότε δεν πληρώνετε για το τοπικό τμήμα που καλεί. Το χαμηλότερο κόστος είναι στις ΗΠΑ και στον Καναδά, δηλαδή 2 σεντ ανά λεπτό. Το Vopium διαθέτει μια εφαρμογή για Android, για iOS και BlackBerry.


Περισσότερο "

05 του 07

Vyke

Το Vyke λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Vopium, με κλήσεις τοπικής πρόσβασης και κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Οι τιμές είναι λίγο πολύ οι ίδιες, με το ένα λεπτό ανά λεπτό ως το χαμηλότερο ποσοστό. Το Vype είναι διαθέσιμο για επιφάνεια εργασίας Android, iPhone, iPad και Windows. Περισσότερο "

06 του 07

Nimbuzz

Το Nimbuzz είναι καταρχήν μια εφαρμογή VoIP και IM με δυνατότητες για ελεύθερη επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των chat rooms και άλλων αντικειμένων. Έχει επίσης ένα προϊόν που ονομάζεται NimbuzzOut, το οποίο σας επιτρέπει να καλείτε τηλέφωνα σε χαμηλές τιμές. Τα ποσοστά του είναι αρκετά χαμηλά και μειώνονται σε λιγότερο από ένα λεπτό για ορισμένους προορισμούς όπως οι ΗΠΑ και ορισμένες χώρες της Ασίας. Λειτουργεί σε μεγάλο αριθμό πλατφορμών. Περισσότερο "

07 του 07

ΓΡΑΜΜΗ

Line είναι επίσης μια πλήρης εφαρμογή VoIP και άμεσων μηνυμάτων, με πολλές λειτουργίες, όπως δωρεάν συνομιλία φωνής και βίντεο μέσω του δικτύου. Ένα από τα προϊόντα της που ονομάζεται κλήση Line Premium σας επιτρέπει να κάνετε κλήσεις μέσω Internet σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα για όσο το φθηνότερο από 1 σεντ για ορισμένους προορισμούς. Η γραμμή διατίθεται για μεγάλο αριθμό πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργικών συστημάτων smartphone, tablet και επιτραπέζιων υπολογιστών.


Περισσότερο "