Εφαρμογές για δωρεάν γραπτά μηνύματα

Εφαρμογές για την αποστολή δωρεάν SMS στο iPhone, το Android, το BlackBerry και το Windows Phone

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή για να στέλνετε και να λαμβάνετε δωρεάν μηνύματα με βάση το κείμενο στο smartphone σας, αποφεύγοντας έτσι τα συχνά ακριβά SMS με βάση το GSM . Οι περισσότερες εφαρμογές απαιτούν είτε Wi-Fi είτε ένα σχέδιο δεδομένων .

01 από 09

WhatsApp

Σύνταξη μηνυμάτων σε smartphone. PeopleImages / E + / GettyImages

Χρησιμοποιήστε το WhatsApp για να επικοινωνείτε δωρεάν με άλλους χρήστες του WhatsApp. Η υπηρεσία υποστηρίζει δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού σας καθώς και συνομιλία φωνής και βίντεο. Επιπλέον, μπορείτε να ωθήσετε τις επαφές σας σε ομάδες για να συμμετάσχετε σε συνομιλίες που βασίζονται σε ομάδες.

Με ένα μεγάλο και ενεργό userbase, το WhatsApp είναι μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εναλλακτικές λύσεις για την αποθήκευση SMS εφαρμογών. Περισσότερο "

02 του 09

Facebook Messenger

Το Facebook Messenger είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να είστε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας. Facebook

Περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως χρησιμοποιούν το Facebook. Η εφαρμογή Messenger του Facebook υποστηρίζει συνομιλίες, αυτοκόλλητα, ομαδικές συνομιλίες και πλούσιο περιεχόμενο. Η εφαρμογή ενσωματώνεται με το λογαριασμό σας στο Facebook και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Messenger σε μια εφαρμογή για κινητά ή μέσα από τον οικείο ιστότοπο του Facebook στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Περισσότερο "

03 του 09

ΓΡΑΜΜΗ

line.naver.jp/Naver Japan Corp./Wikimedia Commons

Γραμμή προσφέρει πολλές λειτουργίες - περισσότερο από WhatsApp και Viber. Εκτός από την υπηρεσία δωρεάν μηνυμάτων, οι χρήστες μπορούν επίσης να καλέσουν σε άλλον δωρεάν, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και από οποιαδήποτε τοποθεσία σε οποιαδήποτε άλλη θέση στον κόσμο. Περισσότερο "

04 του 09

Kik Messenger

Στιγμιότυπο οθόνης εφαρμογής Kik.

Το Kik αναπτύσσεται από μια ενθουσιώδη ομάδα και είναι βελτιστοποιημένο για να είναι μια γρήγορη και στιβαρή εφαρμογή. Μετατρέπει την τακτική αποστολή μηνυμάτων σε συζήτηση σε πραγματικό χρόνο. Λειτουργεί σε διαφορετικές πλατφόρμες και υποστηρίζει τις περισσότερες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Symbian, το οποίο είναι αρκετά σπάνιο. Περισσότερο "

05 του 09

Viber

Viber / Wikimedia Commons

Το Viber λειτουργεί ακριβώς όπως το KakaoTalk. Έχει επίσης μια τεράστια βάση χρηστών, που προσεγγίζει τα 200 εκατομμύρια. Προσφέρει δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου και δωρεάν φωνητικές κλήσεις σε άλλους χρήστες του Viber και υποστηρίζει την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου ομάδας. Είναι διαθέσιμο για το iPhone, τα τηλέφωνα Android και το BlackBerry, αλλά όχι για τη Nokia και το Symbian. Περισσότερο "

06 του 09

Skype

Skype

Το Skype, μία από τις αρχικές εφαρμογές για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων και την πραγματοποίηση κλήσεων, εξακολουθεί να διαθέτει ένα τεράστιο userbase. Με το Skype μπορείτε να συνομιλείτε ή να καλέσετε άλλους χρήστες του Skype και να συμμετέχετε σε μηνύματα ομάδων και κοινή χρήση αρχείων. Επιπλέον, η Microsoft, ο ιδιοκτήτης του Skype, προσφέρει αρκετές πληρωμένες επιλογές για την υποστήριξη αποστολής και λήψης κλήσεων σε χρήστες που δεν είναι Skype.

Περισσότερο "

07 του 09

Σήμα

Σχεδιασμένο για προστασία προσωπικών δεδομένων, το Signal κρυπτογραφεί τα μηνύματα από άκρο σε άκρο, έτσι ώστε κανείς, ακόμη και οι υπάλληλοι του Signal, να μην μπορούν να διαβάσουν τα μηνύματά σας. Η υπηρεσία προορίζεται να χρησιμοποιηθεί μεταξύ των χρηστών του σήματος, χρησιμοποιώντας μια σειρά από μεθόδους, όπως κείμενο, φωνή, βίντεο και κοινή χρήση αρχείων.

Το σήμα υποστηρίζεται από τα Open Whisper Systems και έχει λάβει την υποστήριξη των ακτιβιστών της ιδιωτικής ζωής συμπεριλαμβανομένου του Edward Snowden. Περισσότερο "

08 από 09

Χαλαρότητα

Χαλαρότητα

Χρησιμοποιήθηκε αρχικά από προγραμματιστές και από ανθρώπους σε τεχνολογικά καταλαβαίνω περιβάλλοντα γραφείου, το Slack είναι ένας πελάτης μηνυμάτων κειμένου που είναι βαθιά ενσωματωμένος στον χώρο της τεχνολογίας πληροφορικής. Το Slack εκτελείται σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές και συνδέεται βαθιά με πολλές υπηρεσίες πληροφορικής για την παροχή ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο σχετικά με αυτοματοποιημένα γεγονότα. Περισσότερο "

09 του 09

Διχόνοια

Το Discord, μια δωρεάν εφαρμογή, είναι βελτιστοποιημένη για gamers στον υπολογιστή. Εκτός από την προσφορά εφαρμογών smartphone και επιτραπέζιων υπολογιστών, το Discord έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί μικρό εύρος ζώνης, για να αποφευχθεί το φαινόμενο του παιχνιδιού συνεχούς ροής. Η υπηρεσία προσφέρει δωρεάν κειμένου και φωνητική επικοινωνία με άτομα ή ομάδες που είναι επίσης χρήστες Discord. Περισσότερο "