Καλύτερες ταινίες 3D Blu-ray Disc να αγοράσετε το 2017

Αυτοί οι δίσκοι 3D Blu-ray παρέχουν μια εξαιρετική εμπειρία προβολής 3D

Ως μέρος της δουλειάς μου, χρησιμοποιώ 3D δίσκους Blu-ray για να δοκιμάσω την απόδοση 3D βίντεο των συσκευών αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray, τηλεοράσεων, βίντεο προβολέων και δέκτες οικιακού κινηματογράφου. Ωστόσο, όλοι οι δίσκοι 3D Blu-ray δεν προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία προβολής 3D. Ελέγξτε μια λίστα με τα τρέχοντα αγαπημένα μου για τους καλύτερους δίσκους 3D Blu-ray.

Δυστυχώς, από το 2017, οι κατασκευαστές τηλεοράσεων δεν κάνουν πλέον τρισδιάστατες τηλεοράσεις που απευθύνονται στην αμερικανική αγορά, με την LG και τη Samsung την τελευταία να βγάλει.

Ωστόσο, η επιλογή προβολής 3D εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη σε πολλούς βιντεοπροβολείς (ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος τρόπος να απολαύσετε την εμπειρία προβολής 3D και, φυσικά, εξακολουθούν να υπάρχουν εκατομμύρια τηλεοράσεων με δυνατότητα 3D που χρησιμοποιούνται σε όλες τις ΗΠΑ και τον κόσμο - στην Κίνα, το 3D είναι ακόμα μια μεγάλη υπόθεση!

Επιπλέον, υπάρχουν περισσότεροι από 500 τίτλοι ταινιών 3D Blu-ray Disc που είναι διαθέσιμοι και οι νέοι τίτλοι θα κυκλοφορούν ακόμα όσο υπάρχει ζήτηση.

Η ποιότητα της εμπειρίας προβολής 3D (όπως η ομαλή ομιλία και η ομαλότητα της κίνησης) καθορίζεται επίσης από την τηλεόραση, τη συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Bu-ray και τα γυαλιά 3D.

Η λίστα που ακολουθεί περιέχει 20 από τα αγαπημένα μου τρισδιάστατα αγαπημένα Blu-ray Disc και ενημερώνεται περιοδικά καθώς κυκλοφορούν νέοι δίσκοι Blu-ray 3D ή έρχονται στην αντίληψή μου ως καλές παραδείγματα ποιότητας 3D βίντεο.

Επίσης, αν ενδιαφέρεστε για κάποιες μεγάλες ταινίες δίσκων Blu-ray χωρίς 3D για να προσθέσετε τη συλλογή σας, ανατρέξτε στη λίστα με τους καλύτερους δίσκους Blu-ray για θέαση στο σπίτι .

01 από 20

Το Walk - 3D Blu-ray

Το Walk - 3D Blu-ray. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Εάν δεν έχετε δει The Walk on 3D Blu-ray και έχετε έναν τρισδιάστατο τηλεοπτικό / βιντεοπροβολέα / Blu-ray Disc player, αναζητήστε το σίγουρα, καθώς είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα 3D ως εργαλείο αφήγησης που κυκλοφόρησε ποτέ.

Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του ιστορικού καλωδιακού περιπατητή Walker Philippe Petit ανάμεσα στους δύο Πύργους World Trade Center στη Νέα Υόρκη το 1974. Η ταινία είναι και αφιέρωμα στο επίτευγμα της Petit και στους δίδυμους πύργους που δεν αποτελούν πλέον μέρος ο ορίζοντας της Νέας Υόρκης.

Είπαμε από την οπτική γωνία του Petit (όπως απεικονίζεται από τον Joseph Gordon Levitt), παίρνουμε σε ένα ταξίδι πίσω στις αρχές του ως υψηλής καλώδιο καλλιτεχνικό και juggler, μέσω του σχεδιασμού του ονείρου του, να περπατήσει μεταξύ των δίδυμων πύργων.

Η ταινία αρχικά πυροβολήθηκε σε 2D αλλά μετατράπηκε από το Legend 3D τόσο για θεατρική όσο και για παρουσίαση Blu-ray Disc. Για εκείνους που απορρίπτουν τις δυνατότητες της μετατροπής 2D σε 3D, αυτή η ταινία θα σας εκτοξεύσει με το αποτέλεσμα.

Ως συσσώρευση στις εκτεταμένες τελικές σκηνές, τα 3D εφέ εφαρμόζονται ρεαλιστικά στις ρυθμίσεις χαμηλών συρμάτων και τσίρκων, αλλά όπου το 3D πραγματικά λάμπει στο φινάλε, όπου πραγματικά γνωρίζετε (το κοντινό πλάνο) το διάσημο περίπατο του Petit.

Εάν φοβάστε τα ύψη, αυτό το φινάλε αυτής της ταινίας θα σας κάνει να σκοντάψετε στο κάθισμά σας, αλλά με έναν καλό τρόπο - απλά συνεχίστε να λέτε τον εαυτό σας "είναι μια ταινία" - έτσι έχω περάσει από αυτό - σίγουρα μια απόδειξη πόσο ρεαλιστικά τα εφέ 3D ήταν σε αυτή την ταινία.

Η κατώτατη γραμμή - Εξαιρετική ταινία, Εξαιρετική 3D! Περισσότερο "

02 από 20

Ο γιατρός είναι περίεργος - Marvel Cinematic Universe Edition

Ο γιατρός είναι περίεργος - Marvel Cinematic Universe Edition. Χορηγία εικόνας από την Amazon

Υπάρχει μεγάλη προβολή για τους κινηματογράφους για να δείτε την τελευταία ταινία σε 3D. Ωστόσο, όλες οι ταινίες δεν επωφελούνται από την εμπειρία 3D προβολής, καθώς δεν προσθέτουν στην ιστορία.

Ωστόσο, αν είχατε την ευκαιρία να δείτε τον Dr. Strange του Marvel στο τοπικό κινηματογράφο σας σε 3D ή χάσατε το, το 3D Blu-ray Disc της ταινίας σας είναι η ευκαιρία να δούμε μια ταινία όπου το 3D είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας, έχετε έναν τρισδιάστατο τηλεοπτικό προβολέα και ένα Blu-ray Disc player με δυνατότητα 3D.

Μετά από ένα καταστροφικό ατύχημα που γιόρτασε, αλλά ο εγωιστικός ιατρός, Steven Strange, χάνει την ικανότητα να χρησιμοποιεί τα χέρια του για την εκτέλεση σύνθετων χειρουργικών επεμβάσεων. Απελπισμένος για μια θεραπεία, ταξιδεύει στο Κατμαντού του Νεπάλ, ψάχνοντας για μια εναλλακτική ιατρική θεραπεία. Ωστόσο, αντί να βρει μια θεραπεία για το σωματικό πρόβλημα με τα χέρια του, στρέφεται σε ένα ταξίδι ανακάλυψης που τον οδηγεί σε αόρατες διαστάσεις, τελικά αντιμέτωποι με ισχυρές διαδιάστατες και σκοτεινές οντότητες που απειλούν το σύμπαν.

Τα εφέ 3D είναι εξαιρετικά, καθιστώντας το τέλειο εργαλείο για τη μεταφορά του θεατή σε εναλλασσόμενες πραγματικότητες. Ορισμένες σκηνές θυμίζουν τα αποτελέσματα που χρησιμοποιούνται στην ταινία Inception , αλλά ο Doctor Strange το παίρνει πολύ περισσότερο. Αν η ταινία αυτή ήταν εφικτή τη δεκαετία του 1960, θα ήταν προφητικό ως το απόλυτο "όξινο ταξίδι".

Ένα πράγμα που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι ο λόγος διαστάσεων της ταινίας αλλάζει περιοδικά μεταξύ 2,39: 1 και 1,78: 1 για να παρουσιάσει καλύτερα τις ακολουθίες δράσης.

Η ταινία γυρίστηκε σε 2D και μετασχηματίστηκε σε 3D από Stereo D και Legend 3D και είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα μετά την παραγωγή 2D-to-3D μετατροπής που έγινε μέχρι τώρα - μια πραγματική απόδειξη για το πώς ωρίμασε η τεχνολογία 3D - σίγουρα, πρέπει να προσθέσετε μια συλλογή 3D Blu-ray Disc. Περισσότερο "

03 από 20

Avatar

Avatar 3D Blu-ray Disc. Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Δεν μπορώ να πω περισσότερα για το Avatar που δεν έχει ειπωθεί. Ήταν η ταινία που ξεκίνησε την τρέχουσα τρισδιάστατη τάση, καθώς εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα, έτσι αξίζει σίγουρα ένα κορυφαίο σημείο στη βιβλιοθήκη 3D Blu-ray Disc σας. Από την σκηνή άφιξης του χώρου ανοίγματος μέχρι την τελική μάχη, αυτή η ταινία έχει όλα αυτά από την άποψη της τρισδιάστατης γιορτής για τα μάτια. Τα κύρια πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την πτυχή 3D αυτής της ταινίας είναι η πιο φυσική προσέγγιση που χρησιμοποιείται στη διαδικασία 3D. Υπάρχει πολύ λίγα από τα τρισδιάστατα εφέ "comin'-at-ya" που χρησιμοποιούνται συνήθως σε ταινίες 3D που τελικά καταλήγουν να σπρώχνουν τον θεατή μακριά. Αντ 'αυτού, ο James Cameron επέλεξε μια πιο υφή προσέγγιση στο 3D που πραγματικά σας προσελκύει στον φανταστικό κόσμο της Πανδώρας.

Ο Cameron υιοθετεί επίσης μια παρόμοια προσέγγιση στο soundtrack. Η ηχητική λωρίδα δεν είναι η ποικιλία "hit-em-over-the-head", είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα καλής ανάμειξης και σωστά ισορροπημένης μίξης ήχου, γεγονός που την καθιστά τέλειο συμπλήρωμα για την παρουσίαση βίντεο. Όπως είναι σήμερα, το Avatar είναι το σημείο αναφοράς για 3D προβολή. Περισσότερο "

04 από 20

Φέρουν ξίφη της πύλης δράκων

Flying Swords of Dragon Gate - Δίσκος 3D Blu-ray. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Αν ψάχνετε για μια μεγάλη 3D ταινία στο Blu-ray - θα πρέπει να ελέγξετε τα Flying Swords of Dragon Gate . Χρησιμοποιώντας το 3D, στην τρέχουσα κατάσταση του, ο σκηνοθέτης Τσούι Χάρκ σας επαναφέρει σε μια ανήσυχη περίοδο πολιτικών ίντριγκων στην ιστορία της Κίνας με μεγάλες σειρές, εκτεταμένη υπαίθρια κινηματογραφική μηχανή και εξαιρετικά χορογραφημένη δράση πολεμικών τεχνών, με αστέρια πολεμικών τεχνών Jet Li και Xun Zhou <.

Η παρουσίαση 3D είναι φανταστική. Ναι, υπάρχουν πολλά εφέ "comin'-at-ya", αλλά δεν έχουν ριχτεί για κανένα λόγο - αποτελούν μέρος της ολοκλήρωσης της δράσης των πολεμικών τεχνών. Επίσης, τόσο οι εσωτερικές όσο και οι εξωτερικές λήψεις έχουν ένα εξαιρετικό ποσό ρεαλιστικού βάθους, καθώς ο Tsui Hark χρησιμοποιεί μια εξαιρετική τεχνική για την τοποθέτηση στρατηγικών χαρακτήρων μεταξύ αντικειμένων στο προσκήνιο και στο φόντο.

Επιπλέον, τα πολύχρωμα κοστούμια εποχής είναι πολύ λεπτομερή. Ακόμα και οι αγγλικοί υπότιτλοι τοποθετούνται στρατηγικά ακριβώς μπροστά από το επίπεδο των χαρακτήρων που μιλάνε τις γραμμές. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε τον υπότιτλο που διαβάζει λίγο αποσπούν την προσοχή κατά καιρούς - αν ναι, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε το αγγλικό dub.

Η μεταφορά Blu-ray Disc είναι φωτεινή, μεταφράζοντας έτσι σε 3D προβολή με ελάχιστη απώλεια φωτεινότητας. Εκτός από το 3D, το soundtrack της κινεζικής γλώσσας DTS-HD Master Audio 5.1 είναι επίσης εξαιρετικό. Ωστόσο, αν προτιμάτε να βλέπετε την ταινία στα αγγλικά, η αγγλικού στιγματισμένη μουσική είναι στο Dolby Digital 2.0.

Ακόμα κι αν δεν είστε οπαδός ταινιών ασιατικών πολεμικών τεχνών, η 3D απελευθέρωση δίσκων Blu-ray των Flying Swords της Dragon Gate είναι μια μεγάλη ταινία για να δείξει πόσο καλό 3D μπορεί να είναι, αν γίνει σωστά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μια έκδοση 2D Blu-ray της ταινίας, με χαρακτηριστικά μπόνους, περιλαμβάνεται επίσης στο πακέτο δίσκων. Περισσότερο "

05 από 20

Νήσος Κόνγκ Κρόουλ

Κονγκ Skull Island 3D Blu-ray. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Εξωτική τοποθεσία, γιγαντιαία τέρατα και πολλή δράση - Αυτοί είναι οι τέλειοι λόγοι για να παρακολουθήσετε το νησί των κρανίων του Κονγκ. Κρατήστε στο κάθισμά σας, καθώς ο Κονγκ παίρνει το θυμό του στα ιπτάμενα ελικόπτερα!

Παρόλο που αρχικά πυροβολήθηκε σε 2D και μετατράπηκε σε 3D σε post-production, μπορείτε να πείτε ότι έχει ληφθεί μέριμνα για να το κάνετε σωστό. Το εφέ 3D εκμεταλλεύεται το φυσικό βάθος στα εξωτικά τοπία, το οποίο πραγματικά σας προσελκύει στην ταινία.

Επίσης, το διαφορικό μέγεθος των ανθρώπων έναντι των τεράτων και η προοπτική πολλών βουνών και δέντρων έναντι των κοιλάδων και των ποταμών είναι σίγουρα αποτελεσματική.

Επιπλέον, μια νυχτερινή σκηνή, όπου το Κονγκ αντιμετωπίζει τον Samuel L. Jackson, δείχνει πραγματικά πόσο καλά μπορούν να ενισχυθούν πολλαπλά αντικείμενα σε διαφορετικά επίπεδα χρησιμοποιώντας το 3D. Φυσικά, η μεγάλη ηχητική λωρίδα ήχου DTS-HD Master προσθέτει σίγουρα στη διάτρηση. Περισσότερο "

06 από 20

Star Wars - Η δύναμη ξυπνάει 3D Ultimate Collector's Edition Blu-ray

Star Wars - Η δύναμη ξυπνάει 3D Ultimate Collector's Edition Blu-ray. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Όταν πήγα στο τοπικό μου κινηματογράφο με τον φίλο μου για να δω το The Force Awakens, εγκατέλειψα την επιλογή να βλέπω το 3D όπως ήθελα να το βιώσω στο 2D, όπως είχα με όλες τις προηγούμενες ταινίες Star Wars.

Ωστόσο, όταν κυκλοφόρησε η έκδοση 3D σε δίσκο Blu-ray, το πήρα και δεν απογοητεύτηκα σίγουρα.

Ξεκινώντας με μια ανοιχτή ανίχνευση, με τραβήχτηκα χρησιμοποιώντας 3D σε αυτή την ταινία. Εκτός από την ανίχνευση ανοίγματος, άλλες χαρακτηριστικές σκηνές περιλαμβάνουν:

Τα τρισδιάστατα εφέ εφαρμόστηκαν σκόπιμα και κατάλληλα σε όλη την ταινία και δούλεψαν καλά τόσο σε σκηνές σκοτεινής και ημέρας, ενώ και οι κοστούμι και οι οικοδομικές υφές εμφανίστηκαν ρεαλιστικά.

Η έκδοση του 3D συλλέκτη έρχεται επίσης με πολλά πρόσθετα, συμπεριλαμβανομένων και των δύο τυπικών εκδόσεων Blu-ray και DVD της ταινίας και αρκετών «μίνι ντοκιμαντέρ».

Η μόνη απογοήτευση είναι ότι παρόλο που αυτή η έκδοση περιλαμβάνει ένα καλό soundtrack DTS HD-Master Audio 7.1, αξίζει πραγματικά να έχει μια εντυπωσιακή ηχητική λωρίδα Dolby Atmos που θα είχε μπερδευτεί καλύτερα με τα 3D εφέ της ταινίας. Περισσότερο "

07 από 20

Βαρύτητα

Βαρύτητα - 3D δίσκος Blu-ray. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Από την ευρεία έκταση του χώρου έως τους κλειστοφοβικούς εσωτερικούς χώρους κάψουλας χώρου, ο Gravity προσφέρει μια από τις πιο εντυπωσιακές εμπειρίες προβολής ταινιών 3D μέχρι στιγμής σε δίσκο Blu-ray. Ωστόσο, αυτό που κάνει τη χρήση του 3D ακόμα πιο αξιοσημείωτη είναι ότι είναι αποτέλεσμα της μετατροπής 2D σε 3D αντί να φωτογραφίζεται με 3D κάμερες.

Φυσικά, μόνο και μόνο επειδή το 3D είναι σπουδαίο δεν σημαίνει ότι η ταινία θα ήταν κατ 'ανάγκην καλό, αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο διευθυντής Alfonso Cauron υφαίνει με επιτυχία το ύφος ενός επιστημονικού φανταστικού επικού, με έντονο προσωπικό δράμα, χρησιμοποιώντας 3D ένα μέρος το αυτοκίνητο αφήγησης - τα μόνα cast μέλη της καμερών είναι η Sandra Bullock και ο George Clooney.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι όχι μόνο η Gravity είναι μια μεγάλη δραματική και οπτική ταινία, αλλά η 5.1 DTS-HD Master Audio soundtrack σίγουρα προσθέτει στο δράμα και την εμβάπτιση της ταινίας.

Εκτός από την ταινία, υπάρχει επίσης ένα ενδιαφέρον συμπληρωματικό υλικό που περιλαμβάνει ένα ντοκιμαντέρ που διηγείται ο Ed Harris σχετικά με το θέμα των διαστημικών σκουπίδια που συγκρούεται με τον γειτονικό χώρο και μια σύντομη επιπλέον σκηνή που δείχνει την άλλη πλευρά μιας ραδιοφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του χαρακτήρα της Sandra Bullock και κάποιον στη Γη. Άλλα συμπληρώματα καλύπτουν την προπαραγωγή και την παραγωγική διαδικασία της ταινίας, καθώς και μερικές ενδιαφέρουσες αναλύσεις πυροβολισμών.

Εάν διαθέτετε τρισδιάστατη τηλεόραση ή βιντεοπροβολέα και έναν 3D Blu-ray Disc Player, το Gravity είναι απαραίτητο για τη συλλογή σας. Περισσότερο "

08 από 20

Ant-Man 3D Blu-ray

Ant-Man 3D Blu-ray. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Σχεδόν όλες οι ταινίες υπερήρωων κυκλοφορούν σε 3D αυτές τις μέρες, μερικές προσφέρουν μια καλή εμπειρία προβολής 3D, ενώ κάποιοι σας αφήνουν να ρωτήσετε "γιατί να ενοχλείτε". Ωστόσο, ο Ant-Man είναι ένα παράδειγμα εξαιρετικής εμπειρίας προβολής 3D.

Δεδομένου ότι η ταινία ασχολείται με έναν υπερήρωα που μπορεί να συρρικνωθεί και να αναπτυχθεί κατά βούληση, υπάρχουν άφθονες ευκαιρίες να επωφεληθούν από το 3D. Η αντίθεση του Ant-man είναι η μικροσκοπική του κατάσταση σε σχέση με τα τεράστια μεγέθη των μυρμηγκιών, των βράχων, των φυτών και των ανθρώπων για μια διασκεδαστική εμπειρία θέασης. Σίγουρα, σημειώστε τη σκηνή της μπανιέρας!

Φυσικά, το 3D δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία, η ταινία διαθέτει επίσης μια μεγάλη ισορροπία περιπέτειας και χιούμορ, καθώς και την παρουσία του παλαίμαχου ηθοποιού Μάικλ Ντάγκλας και της έξυπνης και αδυσώπητης Ευλογέλλης Λίλης.

Για να το ξεκλειδώσετε, ο δίσκος 3D Blu-ray διαθέτει επίσης ένα εντυπωσιακό soundtrack DTS HD-Master Audio 7.1. Περισσότερο "

09 από 20

Οι περιπέτειες του Tintin - Περιορισμένη έκδοση 3D Blu-ray Disc

Οι περιπέτειες του Tin Tin - 3D Blu-ray. Εικόνα courstesy του Αμαζονίου

Οι περιπέτειες του Tintin είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο το 3D μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για να βελτιώσει την οπτική εμπειρία θέασης και να συμπληρώσει την αφήγηση. Στα χέρια του Στίβεν Σπίλμπεργκ και του Πίτερ Τζάκσον, ο διάσημος τυμπανιστής Tintin φέρεται στην οθόνη με μεγάλη γοητεία, με μεγάλη δράση και περιπέτεια, στο πνεύμα της σειράς Matinee του Σαββάτου και των ταινιών του Indiana Jones του Spielberg. Tintin κάνει μια εξαιρετική μετάβαση από τυπωμένη σελίδα σε ταινία, με ξεχωριστούς και αξέχαστους χαρακτήρες και παρέχει την τέλεια ισορροπία των συγκινήσεις και της κωμωδίας.

Οι περιπέτειες του Tintin Limited Edition Ο δίσκος 3D Blu-ray έρχεται συσκευασμένος τόσο με την έκδοση 3D όσο και 2D της ταινίας και με έναν τρίτο δίσκο που περιέχει την έκδοση DVD. Παρέχονται επίσης κωδικοί πρόσβασης σε ένα υπεριώδες ψηφιακό αντίγραφο της ταινίας.

Έχω δει τόσο τις 3D και 2D Blu-ray εκδόσεις, και οι δύο παρέδωσαν μια εξαιρετική εμπειρία προβολής, αλλά η 3D έκδοση είναι μία από τις καλύτερες 3D μεταδόσεις που έχω δει, διατηρώντας εξαιρετικές λεπτομέρειες, χρώμα και κρατά σε γρήγορες ακολουθίες κίνησης. Είτε προτιμάτε 2D ή 3D, οι Περιπέτειες του Tintin ανήκουν σίγουρα στη συλλογή Blu-ray Disc σας. Αυτή η ταινία θα έπρεπε να έχει πάρει ένα Όσκαρ για την Καλύτερη Κινούμενη Κινηματογράφου - Είναι απογοητευτικό ότι δεν είχε καν οριστεί. Ωστόσο, οι περιπέτειες του Tintin σίγουρα δεν θα αγνοηθούν σε αυτόν τον κατάλογο! Περισσότερο "

10 από 20

Γενναίος

Γενέθλια Ultimate Collector's Edition - 3D Blu-ray Disc. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Η γενναία συλλαμβάνει το βλέμμα και το ρομαντισμό της παλιάς Σκωτίας μέσα από τα μάτια της Disney / Pixar. Η πριγκίπισσα Μερίδα μεγαλώνει και πρέπει να παντρευτεί, αλλά δεν το βλέπει έτσι. Ωστόσο, σε μια αναζήτηση για ανεξαρτησία, τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως αναμένεται, και έτσι η ταινία είναι off και τρέχει με μια συναρπαστική περιπέτεια κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Είτε παρακολουθείτε αυτήν την ταινία σε 2D ή 3D, έχετε μια υπέροχη εμπειρία προβολής, αλλά σε 3D, αυτή η ταινία θα σας εκτοξεύσει. Η εμφάνιση και η υφή της ταινίας έχουν εξαιρετικό χρώμα, αντίθεση και λεπτομέρεια. ταινία που θα εκτεθεί σε κινηματογραφικό σινεμά σε ήχο surround 64 καναλιών Dolby Atmos. Προφανώς, δεν θα έχετε την ίδια ακουστική εμπειρία στο σπίτι, αλλά οι μίκτες ήχου έχουν λάβει μεγάλη προσοχή στη διαδικασία ανάμειξης που απαιτείται για το περιβάλλον home theater. Ως αποτέλεσμα, η ηχητική λωρίδα Blu-ray χαρακτηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερο την εμβληματική πρόθεση του αρχικού θεατρικού μίγματος. Περισσότερο "

11 από 20

Hugo Limited Edition 3D Blu-ray Combo Pack

Hugo - 3D Blu-ray Disc. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ο Hugo του Martin Scorsese δεν είναι μόνο μια μεγάλη 3D ταινία - είναι μια μεγάλη ταινία - και το πρώτο Scorsese στο 3D.

Ο Hugo είναι μια από αυτές τις ταινίες που μας οδηγεί σε έναν τόπο και χρόνο που είναι τόσο πραγματικός και φανταστικός, μεγάλος σε πεδίο εφαρμογής, αλλά πολύ προσωπικός. Μέσω του φακού του Martin Scorsese, αυτός ο Hugo αποκαλύπτει τη μαγεία και τη σημασία των κινηματογραφικών και κινηματογραφικών παραγωγών για τις ελπίδες και τα όνειρά μας.

Η ταινία είναι μια απόλαυση για να παρακολουθήσετε είτε 2D είτε 3D, αλλά η αριστοτεχνική χρήση του 3D είναι υφαντό στην ταινία ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο αφήγησης που σας τραβάει στον κόσμο ενός σιδηροδρομικού σταθμού του 1930 και του cast του διακεκριμένους χαρακτήρες.

Το 3D χρησιμοποιείται για μεγάλο αποτέλεσμα που προσθέτει οπτική υφή και προοπτική που σας κάνει να νιώσετε ότι είστε στην ταινία. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, ο θεατής, μαζί με τον Hugo και τον φίλο του Isabelle, ανακαλύπτουν τη μαγεία των ταινιών που είναι εμπνευσμένη.

Για μένα, αυτή η ταινία είναι γιατί αγαπώ ταινίες και θέατρο στο σπίτι. Κατά τη γνώμη μου, ο Hugo άξιζε μόνο τις υποψηφιότητες για το βραβείο Όσκαρ και κερδίζει, αλλά θα ήθελα να είχε κερδίσει την καλύτερη εικόνα. Είτε παρακολουθείτε σε 3D είτε σε 2D Blu-ray ή DVD, ο Hugo είναι μια ειδική ταινία που όλη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει και να εμπνευστεί.

Επιπλέον, ο συνδυασμός ήχου DTS-HD Master Audio 7.1 συνδυάζει την εμπειρία προβολής 3D τέλεια. Περισσότερο "

12 από 20

Κηδεμόνες του γαλαξία - 3D Blu-ray

Κηδεμόνες του γαλαξία - 3D Blu-ray. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Οι φύλακες του γαλαξία είναι μία από αυτές τις ταινίες που αποδείχθηκε απροσδόκητα τεράστια επιτυχία. Με ένα εξαιρετικό cast και εξαιρετικό χαρακτήρα και εκτέλεση ιστορίας, το Marvel / Disney πραγματικά το έβγαλε.

Η ταινία κάνει μια εξαιρετική δουλειά να μας εισάγει σε μια άγνωστη ομάδα χαρακτήρων (στους περισσότερους) που ξεκινούν ως απατεώνας και τους κάνουν να σχετίζονται με το κοινό που βλέπει. Τα αγαπημένα μου: Rocket Raccoon και Groot.

Το πιο νευρωμένο άγγιγμα της ταινίας ήταν το μεγάλο ρετρό soundtrack της - αλλά αυτό που δεν προφέρεται τόσο πολύ όσο ήταν η εξαιρετική εκτέλεση του 3D.

Η μεταφορά σε Blu-ray είναι καθαρή, με εξαιρετικές λεπτομέρειες. Επίσης, παρά την μετατροπή 2D σε 3D, η τρισδιάστατη εκτέλεση ήταν σταθερά καλή σε όλη την ταινία με φυσικό βάθος και με την κατάλληλη έμφαση, όπου θα την περιμένατε.

Ορισμένες από τις βασικές τρισδιάστατες σκηνές περιλαμβάνουν την αφετηρία της σκηνής / τίτλου ακολουθίας, μια ξεχωριστή φυγή φυλακής, το περίτεχνο φινάλε.

Το μόνο πράγμα που ελπίζω ήταν ότι περισσότερο διαστημόπλοιο θα πετούσε σε εφέ - αλλά για τους οπαδούς 3D, δεν θα απογοητευτείτε από το συνολικό αποτέλεσμα. Περισσότερο "

13 από 20

DREDD

DREDD - 3D Blu-ray Disc. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Είναι βίαιη, βίαιη, αδυσώπητη και σίγουρα αξίζει την βαθμολογία της σχετικά με το R. Ωστόσο, το Dredd προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία προβολής 3D, στην οποία το 3D είναι πραγματικά ένα αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας. Αντί να καταφεύγει σε φαινόμενα ξεμπλοκάρισμα, η ταινία χρησιμοποιεί καλά τοποθετημένη αργή κίνηση και εξαιρετική προοπτική στο προσκήνιο για να σας προσελκύσει.

Με βάση το γνωστό βρετανικό κωμικό βιβλίο, οι θεατές παίρνουν τη «μέρα στη ζωή του δικαστή Dredd» - ο οποίος είναι ένα από τα ελίτ του σώματος ατόμων που ανατίθεται να είναι δικαστής, κριτική επιτροπή και εκτελεστής (αν χρειαστεί) στην καταπολέμηση του εγκλήματος στη μητρόπολη του Mega City One κοντά στο μέλλον.

Ωστόσο, η πρόσθετη αποστολή του σε αυτήν την ημέρα είναι να αξιολογήσει έναν νέο προσκεκλημένο. Το απίθανο ζευγάρι αποφασίζει να διερευνήσει κάποιες περίεργες παρενοχλήσεις στον 70.000 πληθυσμό Peachtrees Megablock, όπου καταλήγουν να αντιμετωπίζουν με αμφότερους τους διεφθαρμένους δικαστές και τον δολοφονημένο άρχοντα ναρκωτικών Ma-Ma. Εάν μπορείτε να χειριστείτε την ένταση της δράσης, και το στυλ gritty ταινία, αυτό είναι ένα μεγάλο 3D ταινία. Περισσότερο "

14 από 20

Underworld: Αφύπνιση του 3D Blu-ray Disc

Underworld Awakening - 3D δίσκος Blu-ray. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Underworld: Το ξύπνημα είναι η τέταρτη είσοδος στην ημι-δημοφιλή ταινία Underworld. Η γενική ιστορία αφορά τις συγκρούσεις εντός και μεταξύ των φυλών των Vampire και του Werewolf. Ωστόσο, αυτή η τελευταία εισδοχή επικεντρώνεται στη δυσχερή κατάσταση και των δύο "ειδών", καθώς στοχεύουν στην εξολόθρευση από τον άνθρωπο.

Η ταινία δεν αποτελεί παράδειγμα ενός μεγάλου σεναρίου ή ενός σκηνοθετημένου έργου, αλλά το 3D video, 7.1 DTS-HD Master Audio surround sound mix και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά, που περιλαμβάνουν μερικά ενδιαφέροντα βίντεο προ-οπτικοποίησης, προσφέρουν μια διασκεδαστική εμπειρία προβολής.

Το 3D τραβήχτηκε με κάμερες RED (παρόμοια με τις κάμερες που χρησιμοποίησε ο Peter Jackson για το Hobbit ). Η επίστρωση 3D εφέ είναι φυσική και λεπτομερής, παρά το γεγονός ότι η ταινία περιέχει πολλές σκοτεινές σκηνές.

Είτε είστε οπαδός της σειράς Underworld, είτε έχετε τρισδιάστατη τηλεόραση είτε 3D Blu-ray Disc player, αυτό το δίσκο αξίζει να δείτε - Περισσότερα »

15 από 20

Οδηγώ νευριασμένος

Drive Angry - 3D Blu-ray. Εικόνα από τον Robert Silva

Η έκδοση 3D Blu-ray του Drive Angry κυριολεκτικά εκτοξεύει το δρόμο της στο σαλόνι σας με τα ελαστικά να σκίζουν και τα πυροβόλα όπλα. Παρά το γεγονός ότι η πλοκή δεν είναι όλ 'αυτά πρωτότυπο, και η εκτέλεση της ταινίας έχει ομοιότητες και αναφορές σε ταινίες όπως Bullit , Gone σε εξήντα δευτερόλεπτα (1974) , Vanishing Point (1971) και Death Proof , δικαιολογεί σίγουρα την εκτεταμένη χρήση του "comin '-at-ya' "3D εφέ που είναι πραγματικά καλά οργανωμένα.

Βρήκα τη μεταφορά βίντεο να είναι εξαιρετική με εξαιρετικές λεπτομέρειες και χρώμα (αν και υπήρχαν μερικές περιπτώσεις υπερβολικά φωτεινών λευκών). Δεν παρατηρήσαμε υπερβολική επεξεργασία εικόνας μετά την παραγωγή (αν και η CGI που χρησιμοποιήθηκε στην αρχή και στο τέλος της ταινίας δεν ήταν τόσο μεγάλη). Οι υφές του δέρματος, το ύφασμα, και το χρώμιο και το αμάξωμα στα αυτοκίνητα ήταν πολύ λεπτομερείς σε 2D και 3D. Επιπλέον, οι τοποθεσίες Midwest και Southern έμοιαζαν υπέροχα και παρείχαν το τέλειο αγροτικό σκηνικό για τη δράση.

Αν και υπάρχει κάποια μικρή διαλείπουσα φάντασμα (που είναι πιο εμφανής σε σκούρες σκηνές), το 3D κρατάει καλά. Το 3D έχει πολύ φυσικό βάθος και δεν υποφέρει από τα αποτελέσματα "κούκλα χαρτιού". Επιπλέον, η ηχητική λωρίδα συμπληρώνει πολύ καλά τη δράση πάνω από την κορυφή. Περισσότερο "

16 από 20

Η Κάρτα των Χριστουγέννων της Disney

Η Κάρτα των Χριστουγέννων της Disney. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Φαίνεται ότι κάθε περίπου χρόνια, μια καινούρια εκδοχή του κλασικού "A Christmas Carol" του Charles Dickens χτυπά είτε τον τοπικό κινηματογράφο είτε τις τηλεοπτικές οθόνες. Όλοι γνωρίζουμε τον κύριο χαρακτήρα και όλοι γνωρίζουμε πώς τελειώνει η ιστορία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το σημείο. Είναι ο τρόπος που λέγεται η ιστορία ότι το φέρνει πραγματικά στο σπίτι. Στην περίπτωση αυτή, η Disney, που συνήθως παίρνει μεγάλες ελευθερίες όταν μεταφράζει λογοτεχνικά έργα στην οθόνη, δεν αποκρύπτει τις λεπτομέρειες της ιστορίας τόσο πολύ. Επίσης, αντί για απόδοση ζωντανής δράσης, η Disney χρησιμοποίησε το μέσο 3D animation capture animation για να φέρει αυτό το κλασικό στην οθόνη.

Πέρασα αυτήν την έκδοση της ιστορίας όταν βρισκόταν σε θέατρα. Ωστόσο, χρειάζονταν δίσκο για δοκιμή 3D, αποφάσισα να το παραλάβω και χαίρομαι που το έκανα. Ναι, υπάρχουν μερικές ακολουθίες που υπογραμμίζουν ένα υπερβολικό εφέ 3D που υπομένουμε με σχεδόν κάθε τρισδιάστατη ταινία, ωστόσο ο σκηνοθέτης Robert Zemeckis χρησιμοποιεί επίσης 3D για να πει την ιστορία. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά είναι η ακολουθία όπου ο Scrooge πρέπει να πληρώσει τον κατασκευαστή φέρετρου για την κασετίνα του προηγούμενου προϊσταμένου του. Η εξαιρετική χρήση του 3D με την αλληλεπίδραση του χρώματος και της σκιάς είναι εξαιρετική, για να μην αναφέρουμε την 3D υφή των χαρακτηριστικών του προσώπου του Scrooge. Αυτό είναι σίγουρα ένα τρισδιάστατο Blu-ray δίσκο που πρέπει να έχει ένα demo δίσκο - ακόμα κι αν δεν είναι τα Χριστούγεννα . Περισσότερο "

17 από 20

Μπλεγμένος

Μπρελός - 3D δίσκος Blu-ray. Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Το Tangled είναι η 50ή απελευθέρωση κινούμενων ταινιών από τη Disney και, υποτίθεται, σηματοδοτεί την τελευταία του στούντιο σε μια μακρά παράδοση παραγωγής κινούμενων ταινιών βασισμένων σε παραμύθια. Εδώ Disney παίρνει την ιστορία του Rapunzel και την εκτελεί τόσο ως μια αστείρευτη περιπέτεια, που υποδηλώνεται από μια ευτυχισμένη ιστορία αγάπης. Αυτή η ταινία σίγουρα απευθύνεται στα παιδιά, αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο από αρκετό για να μπορούν να απολαύσουν οι ενήλικες.

Η παρουσίαση 3D είναι εξαιρετική. Εδώ η έμφαση δεν είναι τόσο στα εφέ "έρχονται σε σας", αλλά χρησιμοποιώντας το 3D για να αναδείξετε τα ήδη εξαιρετικά χρώματα και τις υφές της ταινίας έτσι ώστε το όλο πράγμα να σας προσελκύσει σε έναν φανταστικό κόσμο παραμυθιού. Αυτή η ταινία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς το 3D μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει την εμπειρία αφήγησης.
Περισσότερο "

18 από 20

Εγω ο απεσιοτατος

Despicable Me - 3D Blu-ray. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Όταν είδα για πρώτη φορά τα ρυμουλκούμενα για το Despicable Me, δεν ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος. Φαινόταν σαν ένα σχίσιμο του "Spy vs Spy" με χαριτωμένα κίτρινα πλάσματα και τυχαία 3D εφέ. Ωστόσο, έκανα λάθος! Αποκτώντας αυτή την ταινία για να την χρησιμοποιήσω στην 3D τηλεόραση μου και τα σχόλια 3D Blu-ray Disc, ανακάλυψα μια ταινία που βυθίστηκε στη φύση της μοναξιάς, της ανάγκης αποδοχής και της λύτρωσης όσο και της διασκέδασης και των παιχνιδιών.

Εδώ τα 3D εφέ παίζονται ως επί το πλείστον για γέλια, αλλά με μεγάλη επίδραση (το τρέιλερ δεν έκανε τη 3D δικαιοσύνη). Ο περίεργος κόσμος του χαρακτήρος τίτλου Gru (ο κορυφαίος κακοποιός του κόσμου) και των λεγόμενων λεγόμενων Minions, αν και εντυπωσιακοί στην έκδοση 2D, ζωντανεύουν πραγματικά στην έκδοση 3D που κάνει αυτή την ταινία ένα υπέροχο κομμάτι διασκέδασης, το σωστό βαρύτητα, για όλη την οικογένεια. Σίγουρα ένα μεγάλο 3D demo δίσκο.
Περισσότερο "

19 από 20

Κατω απο την θαλασσα

Κάτω από τη θάλασσα - 3D Blu-ray Disc. Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Πριν από την τρέχουσα 3D τηλεόραση και 3D push Blu-ray, το IMAX παρουσιάζει ντοκιμαντέρ και ταινίες φύσης σε 3D θέατρο για αρκετό καιρό. Τώρα, αυτές οι υπέροχες ταινίες κυκλοφορούν σε δίσκους 3D Blu-ray. Αν και αυτές οι ταινίες είναι σύντομες (συνήθως περίπου 40 λεπτά περίπου), είναι μεγάλες προσθήκες σε μια τρισδιάστατη βιβλιοθήκη κινηματογραφικών ταινιών.

Μια από τις καλύτερες ταινίες είναι η Under The Sea. Θα πω εκ των προτέρων ότι κατά τη γνώμη μου, η αφήγηση που παρέχεται από τον Jim Carrey δεν είναι τόσο εντυπωσιακή για μένα, αλλά αυτό που βλέπετε στην οθόνη είναι απλά εκπληκτικό. Βγάζεστε κάτω από έναν υποθαλάσσιο κόσμο όπου έχουμε την ευκαιρία να δούμε πλάσματα που πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να δουν στο φυσικό περιβάλλον τους, αν όχι καθόλου.

Επίσης, το πρόσθετο πλεονέκτημα του 3D δίνει την αίσθηση ότι το υποθαλάσσιο είναι ζωντανό στην αίθουσα προβολής. Παρακολουθήστε για αυτόν τον καρχαρία και μην αφήσετε τα θαλάσσια λιοντάρια να ξεφύγουν από την οθόνη. Μπορείτε ακόμη και να εισέλθετε στον κόσμο του Leafy Sea Dragon, ένα πλάσμα που είναι καμουφλαρισμένο τόσο καλά, θα χάσετε σχεδόν σίγουρα, ακόμη και σε κοντινή απόσταση. Αυτή η ταινία δείχνει τι ταιριάζει καλύτερα το 3D, φέρνοντας σε μας τις πτυχές του κόσμου μας, που ίσως δεν μπορούμε ποτέ να φτάσουμε στον εαυτό μας.
Περισσότερο "

20 από 20

Σπίτι του κεριού (1953) - 3D Blu-ray

Σπίτι του κεριού (1953) - 3D Blu-ray. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Τελευταίο σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά εξίσου σημαντικό, είναι το House of Wax . Αυτή η ταινία δεν είναι μόνο το κλασικό Vincent Price αλλά είναι κλασικό 3D. Η ταινία αυτή κυκλοφόρησε το 1953 (παρακαλώ μην μπερδέψετε αυτή την ταινία με την υποβάθμιση του 2005), αυτή η ταινία αντιπροσωπεύει την αρχή της τρισδιάστατης τρέλας της δεκαετίας του 1950 και ευτυχώς έχει διατηρηθεί σε αυτή τη μορφή για απελευθέρωση και απόλαυση σε 3D Blu-ray για μοντέρνα κοινό.

House of Wax έχει όλη τη φρεσκάδα μιας καλής ταινίας τρόμου της δεκαετίας του 1950 και τα 3D εφέ σίγουρα βοηθούν. Το μόνο περίεργο πράγμα της ταινίας είναι μια προφανής (αλλά σύντομη) επίδειξη τρισδιάστατων εφέ που δεν έχουν ανάγκη να είναι εκεί (θα το ξέρετε όταν το βλέπεις), αλλά παρέχει κάποια ευγένεια από το δράμα.

Επίσης, η ποιότητα του φιλμ είναι λίγο πιο ήπια από την επιθυμία σας να αντιμετωπίσετε αυτές τις μέρες, αλλά να έχετε κατά νου ότι αυτό ήταν πριν από την CGI και άλλες σύγχρονες τεχνικές παραγωγής / μετά την παραγωγή ήταν διαθέσιμες.

Εάν είστε και οι δύο μια ταινία και 3D buff, αυτή η ταινία αξίζει σίγουρα να τοποθετηθεί στη συλλογή σας, πριν επιστρέψει στο καμάκι του Warner. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.