Προώθηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα στο Yahoo Mail Classic

Μείνετε μακριά από απλό κείμενο κατά τη διαβίβαση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα

Το Yahoo Mail Classic σταμάτησε στα μέσα του 2013 και όλοι οι χρήστες κλήθηκαν να μεταναστεύσουν στη νεότερη έκδοση, που ονομάζεται απλά Yahoo Mail. Δεν είναι δυνατή η μετάβαση προς τα πίσω από το Yahoo Mail στο Yahoo Mail Classic. Ακολουθούν οδηγίες για την προώθηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα στις πρώτες εκδόσεις του Yahoo Mail Classic και οδηγίες για την πραγματοποίηση της ίδιας εργασίας στις τρέχουσες εκδόσεις του Yahoo Mail.

Προώθηση ενός μηνύματος με συνημμένα στο Yahoo Mail Classic

Η προώθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γενικά αναφέρεται στη λειτουργία της αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παραδίδεται σε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η προώθηση ενός μηνύματος σε γραμμή ήταν απλή και απλή στις πρώτες εκδόσεις του Yahoo Mail Classic , αλλά η προσέγγιση inline κειμένου που χρησιμοποιείται για μηνύματα μόνο με κείμενο δεν λειτουργούσε καλά για μηνύματα που περιέχουν συνημμένα. Αφέθηκαν πίσω και δεν προωθήθηκαν. Ευτυχώς, το Yahoo Mail Classic παρείχε έναν τρόπο προώθησης ενός μηνύματος με όλα τα συνημμένα του.

Για να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει συνημμένα αρχεία στο Yahoo Mail Classic, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε το μήνυμα που θέλετε να προωθήσετε στο Yahoo Mail Classic.
  2. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Ctrl σε υπολογιστές Windows ή Linux ή το πλήκτρο Alt σε Mac ενώ κάνετε κλικ στο κουμπί Forward .
  3. Αντιγράψτε το μήνυμα και, προαιρετικά, προσθέστε το κείμενο του σώματος όπως κρίνετε κατάλληλο.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή .

Σημείωση: Σε μεταγενέστερες κυκλοφορίες του Yahoo Mail Classic, τα συνημμένα του πρωτότυπου μηνύματος αποστέλλονταν αυτόματα κατά την προώθηση.

Προώθηση μηνύματος με συνημμένα στο Yahoo Mail

Για να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα στο Yahoo Mail :

  1. Ανοίξτε ένα μήνυμα με ένα συνημμένο που θέλετε να προωθήσετε.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Προώθηση στο κάτω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ανοίξετε ένα πρόσθετο παράθυρο email για το μήνυμα που προωθήθηκε.
  3. Προσθέστε τη διεύθυνση του ατόμου που διαβιβάζετε το μήνυμα μαζί με οποιοδήποτε μήνυμα στο πεδίο Προς στο παράθυρο προώθησης μηνυμάτων. Θα μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν τα συνημμένα.
  4. Μην κάνετε κλικ στο εικονίδιο Απλό κείμενο στο κάτω μέρος της περιοχής μηνυμάτων. Εάν κάνετε κλικ σε αυτό, μόνο το κείμενο του μηνύματος προωθείται.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή .