Ποιες είναι οι ρυθμίσεις POP3 του Yandex.Mail;

Ρυθμίστε τον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να διαβάσετε το Yandex.Mail σας

Μπορείτε να παραλάβετε αλληλογραφία από το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yandex.Mail χρησιμοποιώντας προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Microsoft Outlook Mozilla Thunderbird και το Apple Mail. Θα χρειαστεί να γνωρίζετε τις ρυθμίσεις διακομιστή POP Yandex.Mail για να το ρυθμίσετε.

Οι ρυθμίσεις διακομιστή POP Yandex.Mail για την πρόσβαση σε εισερχόμενα μηνύματα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι:

Πώς λειτουργεί η πρόσβαση POP3 στο Yandex.Mail

Όταν χρησιμοποιείτε το POP3 με ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως ο Thunderbird στον υπολογιστή σας, θα λάβετε μηνύματα από το Yandex.Mail σε φακέλους στον υπολογιστή σας. Από προεπιλογή, θα μεταβούν στα Εισερχόμενα, εκτός εάν ορίσετε φίλτρα με τον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να τοποθετήσετε μηνύματα σε διαφορετικό φάκελο.

Με το POP3, το Yandex.Mail διατηρεί ακόμα ένα αντίγραφο του μηνύματος στον διακομιστή του, εκτός από το αντίγραφο που έχετε κατεβάσει. Εάν διαγράψετε ένα μήνυμα στον υπολογιστή-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του υπολογιστή σας, δεν επηρεάζει τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στο διακομιστή Yandex.Mail. Θα πρέπει να μεταβείτε στην διεπαφή ιστού Yandex.Mail εάν θέλετε να διαγράψετε οποιαδήποτε μηνύματα από το διακομιστή τους.

Εάν θέλετε οι πράξεις διαγραφής που εκτελούνται στο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του υπολογιστή σας να αντικατοπτρίζονται στον εξυπηρετητή Yandex.Mail, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πρόσβαση IMAP Yandex.Mail. Διατίθεται ως ικανή, ομαλά συγχρονισμένη εναλλακτική λύση για το POP.

Ρυθμίσεις IMAP του Yandex.Mail

Ρυθμίσεις SMTP Yandex για αποστολή αλληλογραφίας

Για να στείλετε μηνύματα μέσω του Yandex.Mail από το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτός από τη λήψη του, θα πρέπει να γνωρίζετε τις ρυθμίσεις SMTP.

Εάν χρειάζεστε πιο λεπτομερείς οδηγίες για διαφορετικά προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανατρέξτε στη σελίδα υποστήριξης Yandex.