Οι 10 καλύτεροι δωρεάν επεξεργαστές HTML για Mac

Η εύρεση του σωστού επεξεργαστή HTML για Mac δεν σημαίνει ότι ξοδεύετε πολλά

Έχουμε αξιολογήσει πάνω από 20 δωρεάν HTML επεξεργαστές για Macintosh με πάνω από 40 διαφορετικά κριτήρια που σχετίζονται με επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές. Οι ακόλουθες εφαρμογές είναι οι καλύτεροι δωρεάν επεξεργαστές HTML για Macintosh, και οι δύο WYSIWYG και οι επεξεργαστές κειμένων, βαθμολογούνται από το καλύτερο στο χειρότερο. Κάθε καταχωρημένος συντάκτης θα έχει βαθμολογία, ποσοστό και σύνδεσμο προς περισσότερες πληροφορίες.

01 από 10

Komodo Επεξεργασία

Στιγμιότυπο οθόνης του Komodo Edit. Pantergraph / Wikimedia Commons

Το Komodo Edit εκχωρεί τον καλύτερο δωρεάν ελεύθερο επεξεργαστή XML . Περιλαμβάνει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την ανάπτυξη HTML και CSS. Επιπλέον, αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να λάβετε επεκτάσεις για να προσθέσετε γλώσσες ή άλλες χρήσιμες λειτουργίες (όπως ειδικούς χαρακτήρες ).

Το Komodo Edit δεν είναι ο καλύτερος επεξεργαστής HTML εκεί, αλλά είναι καλό για την τιμή, ειδικά εάν δημιουργείτε XML. Χρησιμοποιώ το Komodo Edit κάθε μέρα για την δουλειά μου σε XML, και το χρησιμοποιώ και εγώ για βασική επεξεργασία HTML. Αυτός είναι ένας επεξεργαστής που θα χάθηκα χωρίς.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του Komodo: Komodo Edit και Komodo IDE.

Κατεβάστε το Komodo Edit.

02 από 10

Aptana Studio

Ευγενική παραχώρηση του Aptana.com

Το Aptana Studio προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εμπειρία στην ανάπτυξη ιστοσελίδων. Αντί να επικεντρώνεται στην HTML, το Aptana επικεντρώνεται στο JavaScript και σε άλλα στοιχεία που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε πλούσιες εφαρμογές στο διαδίκτυο.

Ένα πράγμα που μου αρέσει είναι η προβολή περίγραμμα που καθιστά πολύ εύκολη την οπτικοποίηση του μοντέλου αντικειμένου εγγράφου (DOM). Αυτό διευκολύνει την ανάπτυξη CSS και JavaScript.

Αν είστε προγραμματιστής που δημιουργεί εφαρμογές ιστού, το Aptana Studio είναι μια καλή επιλογή.

Κατεβάστε το Aptana Studio.

03 από 10

NetBeans

Ευγενική παραχώρηση του NetBeans.org

Το NetBeans IDE είναι ένα Java IDE που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ισχυρές εφαρμογές ιστού. Όπως και οι περισσότεροι IDEs , έχει μια απότομη καμπύλη εκμάθησης επειδή δεν εργάζονται συχνά με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι editors του ιστού. Αλλά από τη στιγμή που θα το συνηθίσεις θα γαντζώσεις.

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό είναι ο έλεγχος έκδοσης που περιλαμβάνεται στο IDE, ο οποίος είναι πραγματικά χρήσιμος για άτομα που εργάζονται σε μεγάλα περιβάλλοντα ανάπτυξης. Αν γράφετε Java και ιστοσελίδες, αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο.

Κατεβάστε NetBeans.

04 από 10

Bluefish

Ευγενική προσφορά του Bluefish.openoffice.nl

Το Bluefish είναι ένας πλήρης επεξεργαστής ιστού για το Linux. Υπάρχουν επίσης εκτελέσιμα εκτελέσιμα για Windows και Macintosh. Υπάρχει έλεγχος ορθογραφίας ευαίσθητος στον κώδικα, αυτόματη συμπλήρωση πολλών διαφορετικών γλωσσών (HTML, PHP, CSS κλπ.), Αποσπάσματα, διαχείριση έργου και αυτόματη αποθήκευση.

Πρόκειται κυρίως για ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα και όχι για έναν επεξεργαστή ιστού. Αυτό σημαίνει ότι έχει μεγάλη ευελιξία για τους προγραμματιστές Ιστού που γράφουν σε κάτι περισσότερο από HTML, αλλά αν είστε σχεδιαστής από τη φύση ίσως να μην το αρέσει τόσο πολύ.

Κατεβάστε το Bluefish.

05 από 10

Εκλειψη

Ευγενική προσφορά του Eclipse.org

Το Eclipse είναι ένα περίπλοκο περιβάλλον ανάπτυξης Open Source που είναι ιδανικό για ανθρώπους που κάνουν πολύ κωδικοποίηση σε διάφορες πλατφόρμες και με διαφορετικές γλώσσες.

Το Eclipse είναι δομημένο ως plug-ins, οπότε αν χρειαστεί να επεξεργαστείτε κάτι, βρείτε ακριβώς το κατάλληλο plug-in και πηγαίνετε.

Εάν δημιουργείτε σύνθετες εφαρμογές ιστού, το Eclipse διαθέτει πολλές λειτουργίες για να διευκολύνει την κατασκευή της εφαρμογής σας. Υπάρχουν πρόσθετα Java, JavaScript και PHP, καθώς και μια προσθήκη για προγραμματιστές για κινητά.

Κατεβάστε Eclipse.

06 από 10

SeaMonkey

Ευγενική παραχώρηση του SeaMonkey-Project.org

Το SeaMonkey είναι το πακέτο εφαρμογών all-in-one του Mozilla . Περιλαμβάνει πρόγραμμα περιήγησης ιστού, πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ομάδων συζήτησης, πελάτη συνομιλίας IRC και συνθέτη, τον επεξεργαστή ιστοσελίδων.

Ένα από τα ωραία πράγματα για τη χρήση του SeaMonkey είναι ότι το πρόγραμμα περιήγησης είναι ενσωματωμένο, οπότε η δοκιμή είναι ένα αεράκι. Επιπλέον, είναι ένας δωρεάν επεξεργαστής WYSIWYG με ενσωματωμένο πρόγραμμα-πελάτη FTP για τη δημοσίευση των ιστοσελίδων σας.

Κατεβάστε το SeaMonkey.

07 από 10

Amaya

Ευγενική προσφορά του w3.org/Amaya/

Η Amaya είναι ο συντάκτης ιστού του World Wide Web Consortium (W3C ) και ο περιηγητής ιστού. Επικυρώνει το HTML καθώς δημιουργείτε τη σελίδα σας και εμφανίζει τα έγγραφά σας στο Web σε μια δομή δέντρου, η οποία είναι χρήσιμη για την κατανόηση του DOM.

Η Amaya διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που οι περισσότεροι σχεδιαστές ιστοσελίδων δεν θα χρησιμοποιήσουν ποτέ, αλλά αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι οι σελίδες σας ακολουθούν τα πρότυπα του W3C, αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Κατεβάστε Amaya.

08 από 10

KompoZer

Ευγενική προσφορά του Kompozer.net

Το KompoZer είναι ένας καλός επεξεργαστής WYSIWYG . Βασίζεται στον δημοφιλή επεξεργαστή Nvu και αναφέρεται ως "ανεπίσημη έκδοση bug fix".

Το KompoZer σχεδιάστηκε από μερικούς ανθρώπους που τους άρεσε πραγματικά το Nvu, αλλά είχαν ταλαιπωρηθεί με τα αργά προγράμματα απελευθέρωσης και την κακή υποστήριξη. Το πήραν και απελευθέρωσαν μια λιγότερο ελλιπή έκδοση του λογισμικού. Κατά ειρωνικό τρόπο, από το 2010 δεν έχει κυκλοφορήσει νέα έκδοση του KompoZer.

Κατεβάστε το KompoZer.

09 από 10

Nvu

Ευγενική παραχώρηση του nvu.com

Το Nvu είναι επίσης ένας καλός επεξεργαστής WYSIWYG. Παρόλο που προτιμώ συντάκτες κειμένων σε WYSIWYG συντάκτες, αν δεν σας πειράζει η προσέγγιση WYSIWYG, τότε το Nvu είναι μια καλή επιλογή.

Λατρεύω ότι Nvu έχει έναν διαχειριστή ιστότοπου που σας επιτρέπει να ελέγξετε τις τοποθεσίες που χτίζετε. Είναι εκπληκτικό ότι αυτό το λογισμικό είναι δωρεάν.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: υποστήριξη XML , προηγμένη υποστήριξη CSS, πλήρης διαχείριση ιστότοπου, ενσωματωμένο validator και διεθνής υποστήριξη, καθώς και επεξεργασία WYSIWYG και χρωματική κωδικοποίηση XHTML.

Κατεβάστε το Nvu.

10 από 10

BBEdit 12

Ευγενική προσφορά του Barebones.com

Το BBEdit πληρώνει πρόγραμμα που έχει ένα σύνολο ελεύθερων δυνατοτήτων (τις ίδιες δυνατότητες που είχε και το πλέον αποστασιοποιημένο TextWranger). Ενώ το λογισμικό Bare Bones, οι κατασκευαστές του BBEdit προσφέρουν μια πληρωμένη έκδοση, μπορεί να βρείτε ότι η δωρεάν έκδοση κάνει ό, τι χρειάζεστε. αναθεωρήστε μια σύγκριση χαρακτηριστικών εδώ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν χρησιμοποιείτε τοTextWrangler, δεν είναι συμβατό με το macOS 10.13 (High Sierra). Ωστόσο, η ελεύθερη (και πληρωμένη) έκδοση του BBEdit κάνει.

Κατεβάστε BBEdit.