Πώς να ρυθμίσετε μια ιστοσελίδα Web κάμερα

Οι κάμερες είναι ένα από τα παλαιότερα κόλπα στο Διαδίκτυο. Πίσω όταν ο Netscape ήταν νέος, οι φίλοι μας περιπλανιζόταν όλη την ώρα από το Amazing FishCam. Λέγεται ότι είναι μία από τις παλαιότερες ζωντανές κάμερες στο Διαδίκτυο, ξεκινώντας από ή πριν από τις 13 Σεπτεμβρίου 1994.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια δική σας κάμερα, θα χρειαστεί να πάρετε μια κάμερα web και κάποιο λογισμικό κάμερας webcam.

Χρησιμοποιούμε ένα Logitech QuickCam, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τύπο κάμερας που θέλετε.

Οι περισσότερες από τις κάμερες που αγοράζετε στην αγορά έρχονται με λογισμικό κάμερας web, αλλά αν δεν το κάνουν, θα χρειαστεί να πάρετε λογισμικό που θα τραβήξει τόσο την εικόνα όσο και το FTP στον ιστότοπό σας. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το w3cam για Linux.

Ρύθμιση της ιστοσελίδας Webcam

Πολλοί άνθρωποι, όταν αποφασίζουν να χτίσουν μια κάμερα, εστιάζουν όλο το χρόνο και την ενέργεια τους για να πάρουν την κάμερα και το λογισμικό. Αλλά η ιστοσελίδα που βρίσκεται είναι σχεδόν εξίσου σημαντική. Εάν δεν έχετε ρυθμίσει σωστά ορισμένα πράγματα, η κάμερά σας μπορεί να γίνει "webcan't".

Πρώτον, υπάρχει η εικόνα. Συγουρεύομαι:

Στη συνέχεια, υπάρχει η ίδια η ιστοσελίδα. Η σελίδα σας θα πρέπει να φορτώνεται ξανά αυτόματα και δεν θα πρέπει να αποθηκεύεται προσωρινά. Αυτό θα διασφαλίσει ότι οι θεατές cam σας θα αποκτήσουν μια νέα εικόνα κάθε φορά.

Δείτε πώς το κάνετε αυτό:

Στο του εγγράφου HTML , τοποθετήστε τις ακόλουθες δύο γραμμές:


Στην ετικέτα meta refresh , εάν θέλετε η σελίδα σας να ανανεώνεται λιγότερο συχνά από κάθε 30 δευτερόλεπτα, αλλάξτε το περιεχόμενο = "30" σε κάτι άλλο από 30:60 (1 λεπτό), 300 (5 λεπτά) κλπ. Η ετικέτα λήγει είναι σημαντική επειδή επηρεάζει την προσωρινή μνήμη των φυλλομετρητών ιστού , έτσι ώστε η σελίδα να μην είναι προσωρινά αποθηκευμένη, αλλά να τραβηχτεί από το διακομιστή σε κάθε φορτίο.

Με αυτές τις απλές συμβουλές, μπορείτε να έχετε μια κάμερα να λειτουργεί και να λειτουργεί γρήγορα και εύκολα.