Επισκόπηση του Etsy, ενός Online Crafts Marketplace

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Etsy, ένα Online Crafts Marketplace

Το Etsy είναι μία από τις αγαπημένες μου τοποθεσίες στο Web. μπορείτε να βρείτε υπέροχες χειροποίητες τέχνες εκεί, αλλά ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια είναι πόσο υπέροχα σχεδιάστηκε ο ιστότοπος. Είναι ένα από αυτά τα sites που είναι ευχάριστο να περιηγηθείτε.

Για παράδειγμα, το Time Machine: μπορείτε να δείτε τις καταχωρίσεις Etsy σχεδόν σε πραγματικό χρόνο καθώς υποβάλλονται, καθώς και να επιστρέψετε στο χρόνο και να δείτε τις παλαιότερες καταχωρίσεις του Etsy.

Το Etsy Sampler είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε μια γενική "αίσθηση" του τι προσφέρει η Etsy. Έχετε μερικές επιλογές εδώ: μπορείτε να περιηγηθείτε σε 100 διαφορετικούς πωλητές, να δείτε τους κορυφαίους πωλητές, τα κορυφαία αντικείμενα, τα τυχαία αντικείμενα ή τα πρόσφατα πωλούμενα αντικείμενα (για να δείτε τι απομακρύνθηκε από εσάς!).

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Etsy πρέπει να είναι το εργαλείο Shop By Color. Κύμα το ποντίκι σας γύρω σε αυτή τη σελίδα για να δείτε ποια χρώματα είναι διαθέσιμα, και μετά προχωρήστε και κάντε κλικ. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εντοπίσετε μόνο το σωστό είδος τέχνης για το σαλόνι σας (μόνο ένα παράδειγμα).

Ο Etsy Geolocator σάς επιτρέπει να περιηγείστε στους πωλητές που βρίσκονται κοντά σας ... ή όχι. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να σας εξοικονομήσει χρήματα για τη ναυτιλία (ειδικά αν ψάχνετε για κάτι μεγάλο).

Και αν αυτό δεν είναι αρκετό Etsy αναζήτηση καλοσύνη για σας, μπορείτε επίσης να ψάξετε με την περιήγηση στις πολλές κατηγορίες, ή Υλικά και ετικέτες. Πιστέψτε με, μόλις αρχίσετε να κοιτάζετε γύρω από το Etsy, θα είναι δύσκολο να σπάσετε τον εαυτό σας μακριά - υπάρχουν τόσοι πολλοί υπέροχα ταλαντούχοι άνθρωποι εδώ και το site είναι απολύτως υπέροχο.