Τα 5 καλύτερα παιχνίδια του Wii Balance Board

Οι περισσότεροι άνθρωποι λαμβάνουν ένα φύλλο ισορροπίας Wii, το περιφερειακό που παρακολουθεί πώς κινείστε τα πόδια σας, όταν παίρνουν το Wii Fit . Αλλά υπάρχουν περισσότερα για τον πίνακα ισορροπίας παρά να ελέγξετε την ισορροπία σας και να κάνετε γιόγκα. Εδώ είναι τα πέντε καλύτερα παιχνίδια για χρήση με τον πίνακα ισορροπίας. Όλοι τους θα σας δώσουν μια προπόνηση, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι περισσότερο για διασκέδαση από άσκηση.

01 από 05

Wii Fit Plus

Skateboarding μέσω ισορροπίας. Nintendo

Κανείς δεν θα μπορούσε να έχει έναν πίνακα ισορροπίας, αν όχι για το Wii Fit , που έπεισε μια γενιά που θα μπορούσαν να πάρουν τη μορφή παίζοντας βιντεοπαιχνίδια. Αλλά είναι η εκτεταμένη έκδοση του παιχνιδιού, το Wii Fit Plus , που πραγματικά κάνει τον πίνακα ισορροπίας να τραγουδάει. Το Plus είναι αξιοσημείωτο για μια υπέροχη συλλογή μίνι-παιχνιδιών που κάνουν τα πάντα μαζί με τον πίνακα ισορροπίας που μπορείτε να σκεφτείτε. Αυτά τα παιχνίδια σας δίνουν μια προπόνηση, αλλά είναι επίσης απλά διασκεδαστικά. Περισσότερο "

02 του 05

Shaun White Snowboarding: Οδικό ταξίδι

Το Road Trip ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά το Wii Fit για να κάνει καλή δουλειά με τον πίνακα ισορροπίας, προσφέροντας σταθερούς ελέγχους και μια διασκεδαστική εμπειρία. Είτε αυτό το παιχνίδι είτε η συνέχεια, Shaun White Snowboarding: World Tour , προσφέρουν ένα διασκεδαστικό τρόπο στο snowboard χωρίς τον κίνδυνο κρυοπαγών. Περισσότερο "

03 του 05

Σούπερ μπάλα μαϊμού: Step & Roll

SEGA

Ενώ η σειρά Super Monkey Ball προηγείται κονσόλες χειρονομίας όπως το Wii, ταιριάζουν τόσο καλά μαζί ότι θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι τα παιχνίδια δεν εφευρέθηκαν για το Wii remote. Το πρώτο παιχνίδι του Ball Monkey Ball, το Super Monkey Ball: Blana μπανάνας , χρησιμοποίησε το τηλεχειριστήριο, αλλά στο Step & Roll οι προγραμματιστές πρόσθεσαν την ικανότητα να ελέγχουν την μπάλα μαϊμού-σε-πλαστική-μπάλα καθώς κυλάει κατά μήκος στενών στριφογυρισμένων διαδρομών το βάρος σας στον πίνακα ισορροπίας. Αυτό είναι λίγο εξαντλητικό, αλλά λειτουργεί αρκετά καλά, και είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες χρήσεις ακόμα για τον πίνακα ισορροπίας. Περισσότερο "

04 του 05

Punch-Out !!

Nintendo

Σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια αυτής της λίστας, Punch-Out !! δεν επικεντρώνεται στον πίνακα ισορροπίας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει κυρίως διάτρηση με το Wii remote και nunchuk. Αλλά προαιρετικά μπορείτε να σταθείτε στον πίνακα ισορροπίας και να το χρησιμοποιήσετε για να πλέξετε και να παραπαίσετε, και αυτό λειτουργεί τόσο καλά και προσθέτει έναν τόνο στην εμπειρία, τόσο στη διασκέδαση όσο και στην άσκηση. Είναι κρίμα ότι δεν υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια που καταφέρνουν να συνδυάσουν το τηλεχειριστήριο και τον πίνακα ισορροπίας καθώς και αυτό το κάνει. Περισσότερο "

05 του 05

Skate It

Μια αξιοθαύμαστη αλλά λανθασμένη προσπάθεια να μεταφραστεί το skateboard στο board balance, Skate Είναι μερικές φορές διασκεδαστικό, αλλά συχνά απογοητευτικό, κυρίως επειδή το τιμόνι είναι τόσο δύσκολο. Το κάλεσμα φαίνεται να είναι η μεγάλη πρόκληση στα παιχνίδια skateboarding. Το Tony Hawk Ride είχε παρόμοια προβλήματα, παρά τη χρήση ενός περιφερειακού skateboard αντί του πίνακα ισορροπίας, και ο μόνος λόγος για τον οποίο ο Tony Hawk Shred ήταν πιο επιτυχημένος ήταν επειδή μετακινήθηκε από ανοιχτές περιοχές σε στενά κομμάτια που δεν περιλάμβαναν πολλή κίνηση . Έτσι κι αν βρήκα το Skate Μπορεί να είναι επιδεινούμενο, είναι μια ενδιαφέρουσα προσπάθεια να κάνεις κάτι τόσο περίπλοκο με τον πίνακα ισορροπίας. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.