Αποθήκευση πρόχειρων για το Instagram

"Αποθήκευση πρόχειρων" είναι ίσως ένα από τα πιο απαιτούμενα χαρακτηριστικά του Instagram από καθημερινούς χρήστες power και στρατηγικούς κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα είναι ένα βήμα μακριά από την "άμεση" ικανοποίηση που βασίζεται στο Instagram, αλλά πραγματικά - εννοώ πραγματικά, πραγματικά - τα σχέδια είναι ένα must have.

Τι είναι Αποθήκευση πρόχειρων;

Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε σε μια ανάρτηση Insta και, στη συνέχεια, να την αποθηκεύσετε ως αντίγραφο με τις επεξεργασίες σας στη φωτογραφία και τις τροποποιήσεις σε κείμενο για να ολοκληρωθεί αργότερα. Πριν από την προβολή αυτής της λειτουργίας, αυτή η βασική λειτουργία δεν ήταν διαθέσιμη. Εάν προσπαθήσατε να αφήσετε τη θέση σας, τότε θα πρέπει να επιστρέψετε και να ξεκινήσετε.

Ας δούμε λίγο πιο λεπτομερώς πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "αποθήκευση πρόχειρου". Πρώτα ξεκινήστε το Instagram σας και είτε τραβήξτε μια φωτογραφία είτε χρησιμοποιήστε ένα από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής. Χτυπήστε τη λειτουργία Επεξεργασία και κάντε μερικές από τις επεξεργασίες που θα κάνατε κανονικά - ρυθμίστε την αντίθεση σας, παίζετε με την εξασθένιση, ισιώστε ή ακόμα και κόβετε - ό, τι ταιριάζει με την φαντασία σας.

Μόλις είστε ευχαριστημένοι με τις επεξεργασίες φωτογραφιών, μπορείτε να προχωρήσετε στη λεζάντα και να πληκτρολογήσετε τους χάρτες σας. Για μερικούς ανθρώπους, η λεζάντα ή ο τίτλος είναι εξίσου σημαντικός για την ανάρτηση στο Instagram, οπότε αν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους - προτείνω να γράψετε πρώτα το κείμενό σας σε σημειωματάριο. Μόλις είστε ευχαριστημένοι και έχετε ρυθμίσει τη μορφοποίηση κειμένου σε αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε στη συνέχεια να αντιγράψετε και να επικολλήσετε την ανάρτησή σας στο Instagram .

Έτσι, για το σκοπό αυτού του άρθρου, αντί να προχωρήσετε και να χτυπήσετε "επόμενο", πατήστε το κουμπί πίσω για να φύγετε. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας ζητά να κρατήσετε τη θέση και να αποθηκεύσετε σε σχέδια ή να τα σκουπίσουμε.

Θα εμφανιστεί επίσης μια προειδοποίηση, δηλώνοντας: "Αν επιστρέψετε τώρα, οι επεξεργασίες εικόνας θα απορριφθούν."

Και πάλι για το σκοπό αυτού του άρθρου, πατήστε "κρατήστε" και η θέση θα πάει κατευθείαν στα σχέδια σας. Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτό αργότερα. Μπορείτε πάντα να το σκουπίζετε τελείως αργότερα αλλά για τώρα αποθηκεύεται για αργότερα.

Τα πρόχειρά σας αποθηκεύονται στο έξυπνο τηλέφωνό σας και όχι στους διακομιστές Instagrams. Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει περιορισμένος αριθμός έργων που μπορείτε να διατηρήσετε, αλλά είναι δυνατή η διατήρηση πολλών ημιτελών θέσεων. Αυτά τα σχέδια θα εμφανιστούν στο ρολό της φωτογραφικής σας μηχανής στα "σχέδια" του λευκώματος Instagram σας.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι οι εικόνες που είχαν κάποιες αλλαγές ή δημοσιεύσεις που έχετε προσθέσει κάποιο κείμενο, είναι οι μόνοι που είναι διαθέσιμοι για να αποθηκευτούν στα drafts. Αυτά που δεν έχουν επεξεργαστεί δεν θα έχουν την επιλογή να αποθηκευτούν.

Απλή ως αυτό και αρκετά τυποποιημένη και παρόμοια με άλλες πλατφόρμες κοινωνικού δικτύου.

Είναι αυτή η λειτουργία για σας;

Για μερικούς από εσάς, μπορείτε ακόμα να αναρωτιέστε γιατί αυτή η προσθήκη αξίζει μια εγγραφή. Αυτή η λειτουργία είναι πολύ μεγάλη. Είναι καλό για casual χρήστες που μπορούν να πατηθούν για το χρόνο ή να παρακολουθούν τον αριθμό στις "ιδέες" τους και να προσπαθήσουν να γίνουν πιο προετοιμασμένοι για μια συγκεκριμένη χρονική θέση (που νομίζω ότι το Instagram θα κατευθυνθεί προς το νέο τους χαρακτηριστικό - προγραμματισμένες αναρτήσεις). Αυτό το χαρακτηριστικό είναι επίσης για εκείνες τις επιχειρήσεις ή μάρκες που χρησιμοποιούν το Instagram για τις ανάγκες μάρκετίνγκ τους. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά στις προετοιμασίες για εκδόσεις εκ των προτέρων και έχοντας μερικά ακόμη σύνολα ματιών σε αυτό πριν από την ανάρτηση.

Πιστεύω ότι αυτό είναι το άνοιγμα στα χαρακτηριστικά του Instagram που θα βοηθήσει τις μάρκες να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα πιο εύκολα. Το Instagram γνωρίζει ότι αν και η εμπλοκή του χρήστη μειώνεται, η μάρκα και τα χρήματα για διαφημίσεις θα αυξηθούν. Το Instagram εξακολουθεί να είναι το πιο διαδεδομένο κοινωνικό δίκτυο για φωτογραφίες και οπτική αφήγηση. Το γεγονός ότι τα εμπορικά σήματα ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια για να πάρουν τα προϊόντα τους στο Instagram είναι ο καλύτερος δείκτης για το πού πρόκειται να προέλθουν τα χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα ωφελήσουν μόνο τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα, αλλά θα βοηθήσουν επίσης τις μικρότερες επιχειρήσεις με σαφώς μικρότερους προϋπολογισμούς να αυξήσουν την προβολή τους. Η αξιοποίηση αυτών των χαρακτηριστικών θα δώσει πάντα τη δυνατότητα για καλύτερες προβολές και περισσότερες προβολές σε αυτό. Όσο περισσότερα μάτια βλέπουν το προϊόν σας, το έργο σας, οι περισσότεροι άνθρωποι θα γνωρίζουν και ενδεχομένως θα γίνουν μελλοντικοί πελάτες.