Τα καλύτερα πρότυπα ημέρας της μητέρας της Microsoft ή εκτυπώσιμα

01 από 09

Δωρεάν πρότυπα ημέρας της μητέρας για χρήση στα προγράμματα του Microsoft Office

Δωρεάν Εκτυπώσιμα Μέρες της Μητέρας και Ψηφιακά Πρότυπα. Kidstock / Getty Images

Καθώς γιορτάζετε τις μητέρες στη ζωή σας από έτος σε χρόνο, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας ψάχνετε για νέες ιδέες για το πώς να τους δείξετε την αγάπη και την εκτίμησή σας.

Ενδέχεται επίσης να ενδιαφέρεστε για τα καλύτερα πρότυπα ημέρας της Microsoft για πατέρα ή τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για γονείς και οικογένειες .

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο επειδή το κείμενο και ακόμη και οι εικόνες μπορούν να προσαρμοστούν για να δημιουργήσουν τη σωστή κάρτα, δώρο ή διακόσμηση για την περίσταση.

Σημειώστε ότι η Microsoft έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο προσφέρουν πρότυπα. Τώρα ψάχνετε πρότυπα από κάθε πρόγραμμα.

02 του 09

Προσαρμοστέο πρότυπο κουπονιών ημέρας της μητέρας για το Microsoft Word

Πρότυπο Κουπόνι Chore για τον Microsoft Publisher. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πρότυπο έρχεται με προκαθορισμένες δουλειές, πολλές από τις οποίες είναι εξαιρετικές ιδέες, ώστε να μην ξεκινάτε από το μηδέν. Μπορείτε, φυσικά, να προσαρμόσετε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα δέκα διαφορετικά καθήκοντα που θέλετε στο πρότυπο κουπόνι χορού για το Microsoft Word.

Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

03 του 09

Παλαιόμορφη ραμμένα λουλούδια πρότυπο κάρτας της μητέρας για τον εκδότη

Αυτό το πρότυπο κάρτας παλιάς μόδας λουλουδιών για τη Microsoft Publisher είναι ένα διασκεδαστικό ρετρό σκηνικό για ένα στοργικό μήνυμα στη μητέρα σας ή στη γιαγιά σας.

Πρόκειται για μια τετραπλασιαζόμενη κάρτα, που σημαίνει ότι θα την εκτυπώσετε και θα την διπλώσετε δύο φορές για να δημιουργήσετε ένα μικρότερο τετράγωνο. Σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το εσωτερικό μήνυμα, απεικονίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα διπλωθεί η σελίδα.

Ανοίξτε τον Εκδότη, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

04 του 09

Πρότυπο μενού ημέρας της μητέρας ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Πρότυπο μενού λουλουδιών για το Microsoft Word 2013. (c) Στιγμιότυπο οθόνης από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ακόμη και αν δεν είστε ένας υπέροχος μάγειρας, οι προσφορές σας στη μαμά θα καταστούν άξια με αυτό το Πρότυπο μενού της Μητέρας ή το Εκτυπώσιμο για το Microsoft Word.

Ενδεχομένως να βοηθήσετε τα παιδιά να κάνουν ένα πρωινό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τους εμπλέξετε στην εναλλαγή κειμένου για στοιχεία μενού.

Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

05 του 09

Πολύχρωμο ομπρέλα ουράνιου τόξου Ευχαριστούμε κάρτα πρότυπο για Microsoft Publisher

Rainbow Umbrella Thank You Template Card στο Word 2013. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Λέγοντας τους μέντορες στη ζωή σας ευχαριστώ μπορείτε να γίνετε στρογγυλοί, έτσι ανακατέψτε το φέτος με κάτι σαν αυτό το εκτυπώσιμο Colorful Rainbow Umbrella Thank You Template Card για τον Microsoft Publisher.

Παρόλο που αυτό δεν έγινε ειδικά για την Ημέρα της Μητέρας, μερικές φορές μου αρέσει κάτι υποτιμημένο ακριβώς όπως αυτό και η μητέρα στη ζωή σας μπορεί επίσης.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πρότυπα, το κείμενο μπορεί να επεξεργαστεί στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της κάρτας, ώστε να μπορείτε να αρθρώσετε μερικές από τις αγαπημένες σας αναμνήσεις σχετικά με το πώς τα στοιχεία της μητέρας σας σας βοήθησαν.

Ανοίξτε τον Εκδότη, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

06 του 09

Πρότυπο πιστοποιητικού απονομής της Ημέρας της Μητέρας ή Εκδότης ή Word της Microsoft

Πρότυπο πιστοποιητικού απονομής της Ημέρας της Μητέρας στο Microsoft Publisher 2013. (γ) Στιγμιότυπο από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Είναι εύκολο να δώσετε σε όλα τα στοιχεία της μητέρας στη ζωή σας την αναγνώριση που αξίζουν με αυτό το εκτυπώσιμο πρότυπο πιστοποιητικού απονομής ημέρας της Bright Mother για το Microsoft Publisher ή το Word. Η σελίδα είναι εκτυπώσιμη και μπορείτε να επεξεργαστείτε το κείμενο όπως θα θέλατε.

Αυτός ο σύνδεσμος θα σας δείξει επίσης μερικά άλλα σχέδια που θα προτιμούσατε για ένα πιστοποιητικό τύπου World Moment Best Mom.

Ανοίξτε τον Εκδότη ή το Word, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

07 του 09

Η κάρτα ημέρας της μητέρας για το πρότυπο της συζύγου ή του συνεργάτη ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Πρότυπο κάρτας ημέρας της μητέρας για σύζυγο ή συνεργάτη στο Microsoft Word 2013. (γ) Στιγμιότυπο από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ειδικά στην περίπτωση των μητέρων σε μικρά παιδιά που μπορεί να μην τους δώσουν ένα δώρο, μερικές φορές θα θέλατε να τιμήσετε μια μητέρα που δεν είναι δική σας.

Μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα αυτήν την κάρτα ημέρας της μητέρας για το πρότυπο της συζύγου ή του συνεργάτη για το Microsoft Word, για να δείξετε το σεβασμό σας για όσους στην οικογένειά σας ή στην κοινότητα σας ενδιαφέρονται για τους άλλους.

Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

08 από 09

Δωρεάν εκτυπώσιμη πρότυπη κάρτα πατ νια της μητέρας για το Microsoft Word

Πρότυπο κάρτας παπαρούνας της Ημέρας της Μητέρας στο Microsoft Word 2013. (γ) Στιγμιότυπο από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το όμορφο πρότυπο εκτύπωσης για την Πατρίδα της Παπικής Μητέρας για το Microsoft Word σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το μήνυμα στο εσωτερικό για να δημιουργήσετε ένα λαμπερό, διασκεδαστικό μήνυμα για όποιον σας έχει κάνει ή σας διδάξει.

Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

09 του 09

Η κάρτα Poem George Eliot για πρότυπο μαμά ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Η κάρτα ποίησης George Elliot για πρότυπο μαμά για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Κερί ποιητική με αυτήν την όμορφη εκτύπωση της κάρτας της Μητέρας ή πρότυπο για το Microsoft Word, που περιλαμβάνει αυτά τα λόγια από ένα ποίημα του George Eliot: «Η ζωή άρχισε με ξύπνημα και αγάπη για το πρόσωπο της μητέρας μου».

Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.