Τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft και εκτυπώσιμα για γονείς, οικογένειες και σπίτια

01 από 10

Δωρεάν πρότυπα και εκτυπώσεις για Οικιακή Οργάνωση

Δωρεάν πρότυπα για γονείς και οικογένειες. (γ) Jeff Randall / Photodisc / Getty Images

Μερικές φορές σκεφτόμαστε μόνο τη χρήση προτύπων στο Microsoft Office για επιχειρήσεις ή εκπαίδευση, αλλά μπορείτε να βρείτε μερικούς μεγάλους δωρεάν πόρους για γονείς, οργανώσεις και πολλά άλλα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: Τα καλύτερα πρότυπα της Ημέρας της Πατέρας της Microsoft ή τα καλύτερα πρότυπα της Ημέρας της Μητέρας της Microsoft .

Να γνωρίζετε ότι η Microsoft έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο προσφέρουν πρότυπα. Τώρα ψάχνετε πρότυπα από κάθε πρόγραμμα.

Συνεχίστε λοιπόν και ρίξτε μια ματιά σε αυτό το slide show χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βέλη, η οποία είναι μια συλλογή από αυτό που θεωρώ ως κορυφαίο πρότυπο που προσανατολίζεται προς τους γονείς και τις οικογένειες.

02 από 10

Δωρεάν πρότυπο εκτύπωσης ή ψηφιακού οικογενειακού ημερολογίου για το Microsoft Excel

Πρότυπο οικογενειακού ημερολογίου για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη των δροσερών προτύπων ημερολογίου για το Microsoft Office.

Εδώ είναι σχεδιασμένο ειδικά για γονείς ή οικογένειες: το Πρότυπο Οικογενειακού Ημερολογίου για το Microsoft Excel. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε το ταραχώδες πρόγραμμα του νοικοκυριού σας καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Ανοίξτε το Excel, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

03 από 10

Δωρεάν πρότυπο οικογενειακού μηνιαίου προϋπολογισμού ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Οικογενειακό μηνιαίο πρότυπο προϋπολογισμού για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Φαίνεται ότι οι προϋπολογισμοί των νοικοκυριών γίνονται όλο και πιο περίπλοκοι. Διατηρήστε όλα αυτά υπόψη με αυτό το πρότυπο οικογενειακού μηνιαίου προϋπολογισμού ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel.

Η καθαρή διάταξη συγκεντρώνει τα δεδομένα σας σε πολύχρωμο γράφημα για να σας βοηθήσει να απεικονίσετε τα χρήματα που εισρέουν και εξέρχονται.

Ανοίξτε το Excel, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

04 από 10

Ρυθμιζόμενο πρότυπο διαγράμματος οικογενειακής χορογραφίας ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Color Stripes Πρότυπο διαγράμματος οικογενειακής χορογραφίας για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το Πρότυπο Διάγραμμα Χαρτογραφίας Οικογένειας Χρώματος ή Εκτυπώσιμο για το Microsoft Word μπορεί να μην κάνει όλους ενθουσιασμένους για να κάνουν τις δουλειές τους, αλλά μπορεί να εμπνεύσει κάποια αισιοδοξία στους θεατές της. Αυτός ο σύνδεσμος θα σας δώσει επίσης επιλογές για λίστα παιδιών, γενικές λίστες για να κάνουν, λίστα ματιών και πολλά άλλα.

Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

Βρείτε μια παρόμοια επιλογή προτύπου στην επόμενη διαφάνεια.

05 από 10

Πρότυπο χρονοπρογραμματισμού πληρωμής ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Χρονοδιάγραμμα πληρωμής ή προτύπου αρχείου καταγραφής για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μπορεί να έχετε ήδη δημιουργήσει ένα σύστημα για να κάνετε τις δουλειές του νοικοκυριού σας, αλλά έχετε έναν καθαρό τρόπο για να εντοπίσετε ποιος έχει πληρώσει για τι;

Ακόμη και αν δεν πληρώνετε τα παιδιά σας για δουλειές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το Πρόγραμμα πληρωμής Chore ή Πρότυπο Καταγραφής ή Εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel για να παρακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίο όλοι συμβάλλουν στην κατανομή του φόρτου εργασίας της οικογένειας.

Ανοίξτε το Excel, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

Σε περίπτωση που το χάσατε, η προηγούμενη διαφάνεια διαθέτει άλλη επιλογή διαγράμματος αγγλικών.

06 από 10

Οδηγός πρότυπου οδηγού μπέιμπι σίτερ ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Λίστα ελέγχου Babysitter και Προγραμματισμός με Επείγουσα Επαφή Οδηγίες Πρότυπο για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η επικοινωνία με όσους παρακολουθούν τα παιδιά σας μπορεί να εξομαλυνθεί με αυτή τη Λίστα ελέγχου Babysitter και να προγραμματίσετε με το Πρόγραμμα Επαφών Έκτακτης Ανάγκης ή το Εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel.

Αυτή η φόρμα μπορεί να εκτυπωθεί για να βοηθήσει το μωρό σας να γνωρίζει το είδος των πληροφοριών που θέλετε να μάθετε.

Αναζητήστε αυτό το πρότυπο στο Word επιλέγοντας Νέα και, στη συνέχεια, αναζήτηση ανά λέξη-κλειδί.

07 από 10

Πρότυπο διακοπών οικογένειας ή ομάδας ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Πρότυπο διακοπών οικογένειας ή ομάδας για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αν τα ταξίδια είναι περίπλοκα, οι οικογενειακές ή ομαδικές διακοπές μπορούν να γίνουν ακόμα πιο πολύ για εκείνους που τα σχεδιάζουν. Αυτό το πρότυπο διακοπών οικογένειας ή ομάδας ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel διαθέτει καρτέλες με δυνατότητα κλικ για διαφορετικές πτυχές σχεδιασμού διακοπών, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε όλες τις λεπτομέρειες διασκέδασης σε ένα εκτυπώσιμο αρχείο.

Συσκευασία, πληροφορίες επικοινωνίας επείγουσας ανάγκης, δρομολόγιο, πληροφορίες πτήσεων, ρυθμίσεις επίγειας μεταφοράς, διαμονή και αξιοθέατα προορισμού - το χειρίζεται αυτό το δροσερό λογιστικό φύλλο!

Επιλέξτε το Excel και έπειτα το Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε αυτό το πρότυπο με το όνομα.

08 από 10

Σχέδιο οικογένειας έκτακτης ανάγκης και φορητές κάρτες για το Microsoft Excel

Σχέδιο οικογένειας έκτακτης ανάγκης και φορητές κάρτες για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ενώ η καταστροφή δεν είναι ποτέ κάτι που θέλετε να συμβεί, το σχέδιο έκτακτης ανάγκης της οικογένειάς σας θα είναι πιθανότατα ανεκτίμητο, αν κάποιος έρθει στο δρόμο σας.

Αυτό το δωρεάν Σχέδιο οικογένειας έκτακτης ανάγκης και φορητές κάρτες για το Microsoft Excel σάς καθοδηγεί στη λήψη αυτών των πληροφοριών σε ένα εκτυπώσιμο έγγραφο.

Ανοίξτε το Excel, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

09 από 10

Σπορ ή Σκοπός Προγραμματισμού Πρόγραμμα Ομάδας ή Εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Σπορ Πρότυπο Πρόγραμμα Σπορ ή Σπορ για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Διαχειριστείτε την πολύ σημαντική περιστροφή σνακ για τα αθλητικά γεγονότα των παιδιών σας με αυτό το πρότυπο προγράμματος σπορ ή ομάδας σνακ ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε Φύλλα εγγραφής κατηγορίας σνακ και πολλά άλλα.

Ανοίξτε το Word, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

10 από 10

Δωρεάν πρότυπο οικογενειακού δέντρου με φωτογραφίες ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint

Πρότυπο οικογενειακού δέντρου με φωτογραφίες για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Συλλέξτε, συντηρήστε και μοιραστείτε το ιστορικό της οικογένειάς σας με πόρους όπως το δωρεάν Οικογενειακό Δέντρο με πρότυπα φωτογραφιών ή εκτυπώσιμη έκδοση για το Microsoft PowerPoint. Χρησιμοποιήστε το ως παρουσίαση ή αποθηκεύστε το ως οπτικό έγγραφο που αποθηκεύετε ή εκτυπώνετε. Από σένα εξαρτάται!

Ανοίξτε το PowerPoint, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε πρότυπα 'οικογενειακού ιστορικού' σε Word και Excel.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: Τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για φοιτητές , τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για εκπαιδευτικούς και διαχειριστές , τα καλύτερα πρότυπα ημέρας της Microsoft για τα πατέρα ή τα καλύτερα πρότυπα της Ημέρας της Μητέρας της Microsoft .

Για περισσότερα "καλύτερα" πρότυπα, ανατρέξτε στη σελίδα "Εργαλεία και πρότυπα" αυτού του ιστότοπου.