Οι 9 καλύτερες κάμερες που αγοράζουν το 2018 για κάτω από 2.000 δολάρια

Αναρτήστε το παιχνίδι φωτογραφίας σας με αυτές τις κορυφαίες κάμερες

Οι μεγαλύτεροι αισθητήρες, οι περισσότεροι megapixel και μια σειρά επιλογών για τους φακούς είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς λόγους για τους οποίους ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές SLR (ή DSLR για συντομία) είναι αγαπημένες στον κόσμο της φωτογραφίας. Ενώ η λειτουργικότητα ενός DSLR δεν είναι πάντοτε φθηνή, η ανταμοιβή είναι μια ανώτερη εμπειρία φωτογραφίας που δεν έρχεται σε αντίθεση με τίποτα που μπορεί να προσφέρει ένα smartphone ή ένα point-and-shoot. Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, το DSLR θα σας προσφέρει μια ξεχωριστή επιλογή από χειροκίνητα χειριστήρια, άριστα αποτελέσματα εικόνας και εναλλάξιμους φακούς. Ελέγξτε τις επιλογές μας για τις καλύτερες κάμερες κάτω από $ 1.000, $ 1.500 και $ 2.000.

Με τη συνεχή λήψη σε δέκα καρέ ανά δευτερόλεπτο, η φωτογραφική μηχανή Nikon D500 των 1,9 λίτρων είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους φωτογράφους που αγαπούν την εκδήλωση σε εξωτερικούς χώρους ή αθλητικές εκδηλώσεις. Διαθέτει αισθητήρα CMOS 20,9 megapixel, επεξεργαστή εικόνας EXPEED 5 και λήψεις ISO έως 51,200, το D500 είναι μία από τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές DSLR και DX στην αγορά σήμερα. Η προσθήκη μιας κλίσης οθόνης αφής 3,2 ιντσών LCD προσθέτει στη συνολική αξία με μια εύχρηστη διασύνδεση που χρησιμοποιείται καλύτερα στη ζωντανή προεπισκόπηση μετά από λήψη μιας λήψης ή κατά τη διάρκεια λήψης βίντεο.

Ενώ ο κάπως μικρότερος αριθμός μεγεθυντικών φακών 20,9 μπορεί να τρομάξει ορισμένους αρχάριους που αναζητούν τον μεγαλύτερο αριθμό, το D500 είναι μια φανταστική φωτογραφική μηχανή που δεν περιορίζεται μόνο σε ένα είδος στυλ λήψης. Επιπλέον, η συμπερίληψη του βίντεο 4K σε 30fps είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για την προβολή της καλύτερης ποιότητας βίντεο στην κατηγορία. Ρίξτε σε ένα σφραγισμένο από καιρό σώμα, άνετο πλαίσιο, διπλές υποδοχές κάρτας SD και αρκετή διάρκεια ζωής μπαταρίας για 1.240 λήψεις και το D500 δείχνει ότι είναι μια φωτογραφική μηχανή που αξίζει πολύ την τιμή εισόδου.

Το Pentax K-1, συσκευασμένο σε ένα σώμα που έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση των στοιχείων, προσφέρει έναν αισθητήρα CMOS 36,4 megapixel με 33 σημεία αυτόματης εστίασης, μείωση σάρωσης, εγγραφή βίντεο Full HD και ακόμη και σύστημα GPS για την παρακολούθηση θέσης. Ζυγίζοντας 2,22 λίβρες, το σφραγισμένο από καιρό σώμα προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα φωτογραφιών παράλληλα με το σύνολο χαρακτηριστικών του. Σε μια ενδιαφέρουσα σχεδίαση, το K-1 στερείται μεμονωμένων λειτουργιών ελέγχου στο σώμα της ίδιας της κάμερας και έχει έναν επιλογέα λειτουργιών με άμεση πρόσβαση σε εννέα συχνά χρησιμοποιούμενες επιλογές όπως ευαισθησία ISO, WiFi και αντιστάθμιση έκθεσης.

Μία από τις καλύτερες απόψεις του K-1 είναι η σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες που ουσιαστικά βοηθά στη σταθεροποίηση της κάμερας για να βοηθήσει στη διόρθωση οποιασδήποτε κίνησης. Επιπλέον, μια οθόνη LCD 3,2 ιντσών μπορεί να κλίσει έως 44 μοίρες κάτω, 90 μοίρες πάνω και 35 μοίρες αριστερά και δεξιά. Διαθέτει κατά μέρος, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας βαθμολογείται σε 760 λήψεις, η οποία είναι μέση για ένα DSLR (και ο αριθμός αυτός θα κυμαίνεται με τη λήψη βίντεο).

Κυκλοφόρησε το 2014, το Alpha A77 II της Sony παραμένει μια από τις καλύτερες κάμερες APS-C που είναι διαθέσιμες σήμερα με έναν αισθητήρα 24,3 megapixel που λαμβάνει μερικά από τα καλύτερα πλάνα για τα χρόνια της αγοράς μετά την απελευθέρωσή του. Διαθέτοντας συνολική λήψη 12 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ανίχνευση 79 σημείων αυτόματης εστίασης και ενσωματωμένη σύνδεση WiFi και NFC, το A77 συμβολίζει τις κλίμακες σε λίγο πάνω από $ 1.500. Το σύστημα αυτόματης εστίασης υψηλής ευκρίνειας υπερέχει στην αποτύπωση οτιδήποτε κινείται, συμπεριλαμβανομένων των αθλημάτων, της άγριας ζωής και των ενεργών παιδιών. Με βάρος 1,4 λίβρες, το ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου είναι ανθεκτικό και ελαφρύ, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει προστασία έναντι των καιρικών συνθηκών.

Η οπίσθια οθόνη LCD τριών ιντσών προσφέρει κλίση τριών κατευθύνσεων, η οποία υπερέχει στην παροχή βοήθειας στους φωτογράφους με τοποθέτηση πυροβολισμών ακριβώς όπως θα έπρεπε να ληφθούν. Η ενσωμάτωση ενός ενσωματωμένου φλας και ενός ενσωματωμένου καυτού παπουτσιού επιτρέπει την εύκολη επέκταση των επιλογών φωτισμού για τη λήψη φωτογραφιών σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ο φωτισμός στην άκρη, η κάμερα έχει λήψεις βίντεο Full HD 1080p και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου 480 λήψεις (χαμηλότερη εάν χρησιμοποιείται βίντεο).

Η σειρά Rebel της Canon είναι πιο γνωστή ως αρχική DSLR και για καλό λόγο. Το σημείο τιμής προϋπολογισμού για το Canon EOS Rebel T6 3,2 λιβρών καθιστά ένα εύκολο βήμα από τον κόσμο της φωτογραφικής μηχανής. Η εισαγωγή ενός αισθητήρα εικόνας CMOS Digic 4+ 18.0 megapixel, η λήψη ISO έως 6.400, η ​​ενσωματωμένη σύνδεση WiFi, η σύνδεση NFC και οι μεταβαλλόμενοι φακοί καθιστούν το άλμα τιμής σε κάμερες point-and-shoot εύκολο στην κατάποση. Προσθέστε ένα σύστημα αυτόματης εστίασης εννέα σημείων για γρήγορη λήψη φωτογραφιών μαζί με την καταγραφή ταινιών Full HD και το T6 συνεχίζει να δείχνει γιατί ποτέ δεν θα σκεφτείτε δύο φορές για να εγκαταλείψετε το σημείο και το σουτ.

Για τα τρόφιμα γύρω μας, μια ειδική επιλογή "Τρόφιμα" στον επιλογέα τρόπου λειτουργίας υπογραμμίζει τον τύπο της απλής φωτογραφίας που ξεχωρίζει το T6. Μπορεί να ακούγεται σαν μια τρελή προσθήκη, αλλά η ιδέα για το T6 ήταν ότι οι περιστασιακοί φωτογράφοι δεν ξέρουν πώς να ρυθμίζουν σωστά τις χειροκίνητες ρυθμίσεις, οπότε αυτή η λειτουργία διορθώνει αυτόματα τη σκηνή πριν πιέσετε το κουμπί λήψης. Η προεπισκόπηση της εικόνας λειτουργεί εξαιρετικά στην οθόνη LCD τριών ιντσών, η οποία προσφέρει επιπλέον λειτουργίες ελέγχου για την προσαρμογή των εικόνων πριν και μετά τη λήψη. Με μια επιλογή από περισσότερους από 60 ρυθμιζόμενους φακούς από τη Canon, διάρκεια ζωής μπαταρίας 500 και μια τιμή που ταιριάζει με το πορτοφόλι, το T6 είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να αγοράσει ένας αρχάριος DSLR σήμερα.

Με εξαιρετική ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο, το Nikon D7200 των 1,49 λιβρών είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλους, από τον ερασιτέχνη έως τον προηγμένο φωτογράφο. Το ψηφιακό DSLR από κράμα μαγνησίου περιλαμβάνει έναν αισθητήρα εικόνας CMOS 24.2 megapixel DX, ενσωματωμένη σύνδεση WiFi και NFC, ISO μέχρι 25.600, στεγανοποίηση από καιρικές συνθήκες από ελαφριά βροχή και σκόνη, καθώς και ένα πεδίο 100 τοις εκατό προβολή με το οπτικό σκόπευτρο. Στο πίσω μέρος της φωτογραφικής μηχανής, η οθόνη LCD 3,2 ιντσών λειτουργεί εξαιρετικά σε κάθε κατάσταση φωτισμού, αν και η παράλειψη μεταβλητών γωνιών είναι αξιοσημείωτη.

Από το κουτί, η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετική με ακριβή χρώματα και ευχάριστες εικόνες με πολλές λεπτομέρειες. Με την προσθήκη δυνατότητας λήψης 6fps, λήψης βίντεο πλήρους λήψης HD και εξαιρετικού συστήματος αυτόματης εστίασης με 51 σημεία εστίασης υψηλής πυκνότητας, το D7200 υπερέχει σχεδόν σε όλα, ειδικά για το σημείο τιμών των μέσων τιμών. Μια ενιαία φόρτιση της μπαταρίας υποστηρίζει περισσότερες από 1.110 εικόνες προτού απαιτήσετε επαναφόρτιση με τον αριθμό αυτό να κυμαίνεται ανάλογα με το μέγεθος του βίντεο που συλλαμβάνετε. Με μια επιλογή από περισσότερους από 80 συμβατούς φακούς, σταθερή απόδοση και δεκάδες συναρπαστικά χαρακτηριστικά, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Η Canon EOS 80D με μεσαία κλίμακα 3,8 λιβρών προσφέρει αισθητήρα APS-C CMOS 24,2 megapixel, σύστημα αυτόματης εστίασης 45 σημείων, ενσωματωμένη σύνδεση WiFi και NFC, καθώς και βίντεο Full HD 60 καρέ. Τα εξαιρετικά φωτογραφικά αποτελέσματα δεν αποτελούν έκπληξη δεδομένης της τυπικής ποιότητας της Canon, ειδικά εάν ρυθμίζετε μερικούς χειροκίνητους ελέγχους για την τελειοποίηση. Το σώμα της φωτογραφικής μηχανής είναι λίγο μεγαλύτερο από το Nikon D7200, αλλά πολλοί φωτογράφοι θα απολαύσουν μεγαλύτερη λαβή και σώμα για να δουλέψουν κατά τη διάρκεια μακρών περιόδων λήψης.

Η οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας τριών ιντσών επιτρέπει την προσαρμογή της οθόνης σε πολλές θέσεις και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας για να αγγίξετε ένα συγκεκριμένο σημείο εστίασης. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια μικρότερη οθόνη LCD στην κορυφή για γρήγορο έλεγχο ή αλλαγή βασικών ρυθμίσεων και στοιχείων ελέγχου. Η ίδια η μεγαλύτερη αναβάθμιση είναι η αυτόματη εστίαση 45 σημείων που προσφέρει εξαιρετικές λήψεις σε συνδυασμό με το οπτικό σκόπευτρο και τις επιλογές επιλογής περιοχής εστίασης. Επιπλέον, η μπαταρία βαθμολογείται σε 960 λήψεις, η οποία είναι ένας καλός αριθμός για να περάσετε από μια ημέρα λήψης αξίας χωρίς λήψη βίντεο.

Προσφέροντας αστρική ποιότητα εικόνας και βίντεο, η Nikon D3400 είναι ένα σχετικά φτηνό DLSR που προσφέρει ένα σύνολο πλούσιων σε χαρακτηριστικά. Διαθέτει αισθητήρα CMOS μήκους 24,2 megapixel CMOS και φωτογραφίζει σε ρυθμίσεις ISO 25,600 και βίντεο 1080p / 60fps, το D3400 είναι ένα όνειρο εισόδου. Ζυγίζοντας μόλις £ 87 χωρίς τον ενσωματωμένο φακό 18-5mm, το D3400 είναι τόσο συμπαγές όσο και αρκετά ελαφρύ για να μεταφέρει την καθημερινή σας DSLR. Επιπρόσθετα, ως Nikon DSLR, υπάρχουν χρόνια φακοί Nikkor καλύτερου τύπου για την ανταλλαγή με τον φακό που περιλαμβάνεται.

Το D3400 έχει προσθέσει πρόσθετες λειτουργίες όπως το Bluetooth και το SnapBridge για εύκολη κοινή χρήση / αντιστοίχιση με πέντε έξυπνες συσκευές και μια οθόνη τριών ιντσών που προσφέρει γρήγορη προβολή δεξιά κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας. Όταν πρόκειται για αποτελέσματα φωτογραφιών, το D3400 είναι αρκετά γρήγορο στην εστίαση και συνεχή λήψη σε 5fps, κάτι που είναι σημαντικό για όποιον προσπαθεί να τραβήξει φωτογραφίες από κατοικίδια ζώα ή παιδιά. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου 1.200 λήψεις.

Η Pentax μπορεί να μην έχει την αναγνώριση της μάρκας της Canon και της Nikon, αλλά περισσότερο από ότι κάνει για αυτό με το απίστευτα ανθεκτικό υλικό. Εκτός από την ανθεκτική στη σκόνη και ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες κατασκευή (τόσο χαμηλή όσο 14 βαθμούς Φαρενάιτ), η K70 προσφέρει σταθεροποίηση εικόνας σε όλο το σώμα, ενσωματωμένο WiFi και αισθητήρα APS-C 24,2 megapixel με σειρά ISO έως και 102.400. Επιπλέον, το K70 προσφέρει πλήρη λήψη βίντεο 1080p στα 30, 25 και 24fps (συν συνεχή λήψη 6 fps για εύκολη λήψη κινητών αντικειμένων).

Παρά την πλαστικοποίησή του, το K70 αισθάνεται εξαιρετικά στο χέρι με εύχρηστα χειριστήρια, οπτικό σκόπευτρο .95x και οθόνη LCD τριών ιντσών με μεταβλητή γωνία που προσφέρει μια γρήγορη ανασκόπηση των λήψεων. Μια πρόσθετη λειτουργία για τη νυχτερινή όραση προσφέρει μια κόκκινη επικάλυψη στην οθόνη LCD για να διατηρήσει την όραση κατά τη διάρκεια της νυχτερινής λήψης, ενώ η εξωτερική επιλογή προβολής φωτίζει την οθόνη LCD κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, η παρεχόμενη μπαταρία προσφέρει μια μέση απόδοση περίπου 480 φωτογραφιών πριν εξαντληθεί.

Κυκλοφόρησε το 2014, το EOS 7D Mark II της Canon εξακολουθεί να οδηγεί το πακέτο ως ένα από τα καλύτερα DSLR στην αγορά. Διαθέτει κάμερα 20,2 megapixel, ISO έως 16,000, σύστημα αυτόματης εστίασης 65 σημείων, συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας έως 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο και λήψη βίντεο Full HD. Στην πραγματικότητα, η ηλικία της είναι μόνο ένας πραγματικός περιορισμός εάν το WiFi, η καταγραφή βίντεο 4K και μια οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας βρίσκονται στην κορυφή της λίστας αγορών σας για ένα DSLR.

Ζυγίζοντας μόλις 2.01 λίβρες, ο Mark II αισθάνεται λίγο παχουλός, αλλά το συνολικό κράμα μαγνησίου είναι φανταστικό. Η βελτιωμένη σφράγιση νερού προσφέρει λίγο περισσότερη σιγουριά αν προσπαθείτε να τραβήξετε τη φωτογραφία σε λιγότερο από τέλειες καιρικές συνθήκες, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική επιλογή τόσο για τους άγριους όσο και για τους φωτογράφους δράσης. Οι συνεχείς λήψεις δέκα καρέ ανά δευτερόλεπτο που επιτρέπουν την εύκολη λήψη στιγμιαίων κινούμενων αντικειμένων, ειδικά λήψεων δράσης. Όσον αφορά την μπαταρία, θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε μέχρι και 670 εικόνες ανά φόρτιση (λιγότερη με βίντεο).

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .