Οι 8 καλύτερες φωτογραφικές μηχανές πέντε αστέρων που θα αγοράσουν το 2018

Βρείτε τις κάμερες με τις καλύτερες αξιολογήσεις αξιολόγησης

Είτε απλώς βυθίζετε τα δάχτυλα των ποδιών σας σε ψηφιακή φωτογραφία είτε είστε επαγγελματίας γάμος και μεγάλα γεγονότα, είναι συχνά δύσκολο να προσδιορίσετε ποιο DSLR είναι πραγματικά το καλύτερο ή ποιο σημείο-και-πυροβολισμό θα πρέπει να ανοίξετε για. Ευτυχώς, έχουμε κάνει τη δουλειά για σας και βοήθησε να προσδιοριστούν οι καλύτερες επιλογές ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής στην αγορά. Εάν ενδιαφέρεστε για την καλύτερη DSLR, αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή ή φορητή κάμερα, θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές μας πέντε αστέρων που επισημαίνονται παρακάτω. Χαμογελάστε.

Μην αφήσετε το μαύρο χρηστικό εμφάνιση να σας ξεγελάσει, η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Fujifilm X-T2 χωρίς καθρέφτη είναι μια εξαιρετική φωτογραφική μηχανή που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα φωτογραφιών. Με τη βοήθεια ενός αισθητήρα CMOS III APS-C 24,3 megapixel, το X-T2 επιτυγχάνει ταχύτερη αυτόματη εστίαση με αποτέλεσμα χαμηλότερο θόρυβο και καλύτερο χρώμα. Ο οργανισμός είναι ανθεκτικός στη σκόνη και την υγρασία (ένα συγκεκριμένο επίδομα) και έχει 63 σημεία σφράγισης του καιρού. Επιπλέον, η ανακλινόμενη οθόνη LCD τριών ιντσών στο πίσω μέρος της κάμερας προσφέρει επιλογές κλίσης τρισδιάστατων, ώστε να μπορείτε να βρείτε ακριβώς τη σωστή γωνία για να πλαισιώσετε την βολή σας.

Πέρα από τις φωτογραφίες, η καταγραφή βίντεο αντιπροσωπεύεται καλά με την εγγραφή Full HD και 4K. Στην πραγματικότητα, το X-T2 καταγράφει 1,8 φορές τον απαιτούμενο αριθμό εικονοστοιχείων για εγγραφή βίντεο 4K, οπότε σίγουρα θα έχετε ποιότητα ταινιών πέντε αστέρων. Το X-T2, που ζυγίζει μόλις .22 λίβρες, μπορεί να πάρει περίπου 340 εικόνες σε μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας (αν και ο αριθμός αυτός μειώνεται με την εγγραφή ταινιών).

Μια λαμπρή είσοδος σημείου και βολής στην αγορά, το PowerShot ELPH 360 HS της Canon είναι πρωταθλητής προϋπολογισμού. Διαθέτει αισθητήρα 20,2 megapixel και οπτικό ζουμ 12x με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Αυτή η φωτογραφική μηχανή καθιστά εύκολη και απρόσκοπτη την λήψη εικόνων. Το πακέτο .7-λιβρών μετράει 3,1 x 4,4 x 2,6 ίντσες, ώστε να μπορεί εύκολα να γλιστρήσει στην τσέπη σας. Η κάμερα διαθέτει επίσης λήψη βίντεο Full HD 1080p και μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε τις στιγμές σας στα social media ή στον υπολογιστή σας ασύρματα μέσω της τεχνολογίας WiFi ή NFC (το κάνετε επίσης μέσω καλωδίου USB). Επιπλέον, το ενσωματωμένο WiFi μπορεί να συνδεθεί με ένα συμβατό smartphone ή tablet μέσω της εφαρμογής Camera Connect της Canon και να επιτρέψει την απομακρυσμένη λήψη. Η οθόνη LCD τριών ιντσών διαθέτει μεγάλη οθόνη για την τιμή και, καθώς το ELPH 360 στερείται χειροκίνητου εικονοσκοπίου, εξαρτάτε απόλυτα την οθόνη για τη δημιουργία εικόνας ή τη λήψη βίντεο.

Ιδανικό για τον ενθουσιώδη της φωτογραφικής μηχανής, το D500 της Nikon είναι ένα εξαιρετικό DSLR πλήρους πλαισίου που κατέχει ποτέ τον τίτλο της ταχύτερης φωτογραφικής μηχανής DX της Nikon. Δυνατότητα λήψης ενός αξιοσημείωτου 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) με 153 σημεία αυτόματης εστίασης, η επιλογή αυτή είναι ιδανική για τους φωτογράφους δράσης που αγαπούν τη λήψη αθλητικών γεγονότων ή την άγρια ​​φύση με γρήγορη κίνηση. Ο αισθητήρας CMOS μήκους 20,9 megapixel DX συνδυάζεται με έναν επεξεργαστή εικόνας EXPEED 5 που δημιουργεί φωτογράφηση και ζωηρά χρώματα. Και υπάρχει μια οθόνη αφής LCD με κλίση 3,2 ιντσών για την σωστή ανασκόπηση (και πλαισιώνοντας) εικόνων αφού κουμπώσετε την εικόνα. Όταν πρόκειται για βίντεο, το D500 περιλαμβάνει εγγραφή βίντεο 4K UHD (εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας) στα 30 fps. Η κάμερα ζυγίζει ένα διαχειρίσιμο 3,75 λίβρες, το οποίο δεν είναι τρομερά βαρύ για την τάξη και εξακολουθεί να διαχειρίζεται περίπου 1.240 εικόνες σε μία μόνο διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές DSLR κάτω από $ 2.000 .

Αν είστε πρώτος αγοραστής φωτογραφικών μηχανών, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το Canon PowerShot ELPH 190. Διαθέτοντας οπτικό ζουμ 10x με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, η φωτογραφική μηχανή 20,0 megapixel με αισθητήρα CCD και επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+ συνδυάζουν όλα για εξαιρετική ποιότητα φωτογραφιών. Προσθέστε βίντεο HD 720p και θα βρείτε γρήγορα ότι το ELPH 190 είναι η ιδανική κάμερα τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες που θέλουν να δοκιμάσουν το χέρι τους σε κάτι πέρα ​​από τη λήψη εικόνων με τα smartphones τους.

Οι λειτουργίες σκηνής όπως το ψαρέ, η φωτογραφική μηχανή και η μονόχρωμη προσφέρουν δημιουργική ελευθερία για λήψη φωτογραφιών εκτός της τυπικής λήψης φωτογραφιών. Επιπλέον, μια έξυπνη αυτόματη λειτουργία βοηθά στην επιλογή των κατάλληλων ρυθμίσεων με βάση προκαθορισμένες λειτουργίες λήψης για τη λήψη της ιδανικής φωτογραφίας σε διαφορετικά περιβάλλοντα όπως η ημέρα ή το βράδυ. Ζυγίζει £ 31 (γι 'αυτό είναι σίγουρα φιλικό προς την τσέπη) και μπορείτε να περιμένετε έως και 190 λήψεις σε μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας.

Η αγορά της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής πλημμυρίζει με φορητές κάμερες point-and-shoot, αλλά το Fujifilm X100F βρίσκεται πάνω από τα υπόλοιπα, ακόμη και αν η τιμή του είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας. Ακόμη και μια σύντομη ματιά στο πλαίσιο X100F σας λέει ότι αυτό δεν είναι μια συνηθισμένη κάμερα δεδομένου ότι προσφέρει σταθερό φακό αντί για ζουμ. Τα ζεύγη φακών f / 2.0 με αισθητήρα APS-C μεγέθους 24,3 megapixel, μεγέθους DSLR, ο οποίος λαμβάνει εξαιρετικές εικόνες και μπορεί να χειριστεί σχεδόν οποιοδήποτε είδος φωτισμού. Πέρα από τον φωτισμό, ο νέος ενσωματωμένος επιλογέας ISO θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε γρήγορα τις ρυθμίσεις ταχύτητας κλείστρου χωρίς να παραβλέψετε την εστίαση της εικόνας.

Μια άλλη εξαιρετική προσθήκη είναι το υβριδικό σκόπευτρο που παρέχει τόσο ηλεκτρονικές όσο και οπτικές απόψεις για να πλαισιώσει και να καταγράψει την τέλεια βολή. Όσο για το βίντεο, μπορείτε να περιμένετε να τραβήξετε εξαιρετικές λήψεις Full HD σε έξι πιθανές αναλογίες καρέ. Μόλις ληφθούν εικόνες ή βίντεο, μπορούν εύκολα να ανασκοπηθούν στην οθόνη τριών ιντσών (οθόνη χωρίς οθόνη αφής) που είναι ενσωματωμένη σε σχέδιο κράματος μαγνησίου.

Η κάμερα SeaLife Micro 2.0 WiFi μπορεί να αντιμετωπίσει όλα τα διαφορετικά είδη περιβάλλοντος και είναι ακόμα χτισμένη με ένα πλήρως σφραγισμένο σώμα που μπορεί να αντέξει μέχρι και τα πόδια της υποβρύχιας υποβρύχιας. Και η 64GB μνήμης επί του σκάφους εξαλείφει την ανάγκη για πρόσθετα (δηλαδή κάρτα SD ή πρόσθετη μπαταρία). Αντ 'αυτού, οι φωτογραφίες μεταφέρονται σε έναν υπολογιστή μέσω USB. Ο αισθητήρας εικόνας CMOS των 16 megapixel λειτουργεί ταυτόχρονα με έναν ενσωματωμένο φακό ψαρέματος 130 βαθμών που έχει διάφραγμα f / 2,8. Ο φακός fisheye μπορεί να φαίνεται αμφισβητήσιμος αρχικά, αλλά λόγω των βάθους του, το SeaLife είναι κατασκευασμένο για να χειρίζεται, είναι ιδανικό για την καταπολέμηση των κυμάτων που μπορούν να διαθλώσουν τον φακό και να περιορίσουν το οπτικό πεδίο.

Το σώμα της κάμερας διαθέτει μόνο τέσσερα κουμπιά, με το κουμπί αναπαραγωγής / αναπαραγωγής να διπλασιάζεται ως διακόπτης on / off. Το σύστημα μενού είναι πολύ απλοποιημένο, χάρη σε μια εύκολη λειτουργία ρύθμισης που μπορεί να μεταβεί ανάμεσα σε ξηρά ή υποβρύχια φωτογραφία. Υπάρχει επίσης διαθέσιμο βίντεο Full HD 1080p, οπότε θα είναι εύκολο να γυρίσετε την υποβρύχια περιπέτεια που ψάχνετε για το Nemo (το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να αναπαράγετε στην οθόνη LCD 2,4 ιντσών πριν την κοινή χρήση στα social media).

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές .

Διαθέτοντας οπτικό ζουμ 40x και έξυπνο IS με οπτική σταθεροποίηση εικόνας, το Canon PowerShot SX720 είναι χειροκίνητα μια φωτογραφική μηχανή ταξιδιού πέντε αστέρων. Ο αισθητήρας CMOS των 20,3 megapixel με τον επεξεργαστή εικόνας DIGIC 6 πυροβολεί εκπληκτική φωτογραφία τόσο σε περιβάλλον ημέρας όσο και νύχτας. Μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη βίντεο 1080p και έχει απίστευτο εύρος ζουμ και διαφράγματος f / 3.3-6.9.

Το πίσω μέρος της φωτογραφικής μηχανής διαθέτει ένα τυποποιημένο σετ ελέγχου με ένα κατευθυντικό μαξιλαράκι για την επιλογή διαφορετικών τρόπων λειτουργίας, το αποκλειστικό WiFi και το NFC, καθώς και ένα κουμπί μενού για να μεταβείτε στο πλήρες φάσμα χαρακτηριστικών. Επίσης στο πίσω μέρος της φωτογραφικής μηχανής βρίσκεται η οθόνη LCD τριών ιντσών, η οποία προβάλλει εικόνες υψηλής ποιότητας, με την προϋπόθεση ότι η φωτεινότητα στρέφεται προς τα πάνω. Φυσικά, η μετατροπή της φωτεινότητας μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας 355, αλλά αυτό είναι ένα μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσετε.

Ενώ η τιμή πιθανότατα σημαίνει ότι το Canon EOS 5D Mark IV είναι εκτός εμβέλειας για περισσότερους αιτιώδεις σκοπευτές, επαγγελματίες φωτογράφοι θα αγαπήσουν το σύστημα αυτόματης εστίασης 61 σημείων που συνδυάζεται με έναν αισθητήρα CMOS 30,4 megapixel, καθώς και την ταχύτητα συνεχούς λήψης των 7 fps. Και η μαγνητοσκόπηση 4K θα διασφαλίσει ότι οι μίνι ταινίες θα τραβηχτούν με επαγγελματικό τρόπο.

Οι έμπειροι σκοπευτές πρέπει να σημειώσουν ότι η εγγενής ευαισθησία ISO τρέχει από ISO100-32.000, αλλά μπορεί να επεκταθεί στα 50-102.400 για βελτιωμένη επεξεργασία θορύβου. Η οθόνη αφής 3,2 ιντσών διαθέτει 1,620,000 τελείες που είναι ζωντανές κατά τη διάρκεια της λήψης εικόνας, επιτρέποντας την πλοήγηση μενού και την ανασκόπηση εικόνων αμέσως μετά την κατάποση του κλείστρου. Θα μπορείτε να τραβήξετε περίπου 900 βολές πριν να χρειαστεί να φορτιστεί.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .