Υποστήριξη τεχνολογιών VIA

Πώς να αποκτήσετε προγράμματα οδήγησης και άλλη υποστήριξη για το υλικό VIA Technologies

Η VIA Technologies (συντομογραφία VIATech ή απλώς VIA ) είναι εταιρεία τεχνολογίας πληροφορικής που παράγει εξειδικευμένους επεξεργαστές, μητρικές κάρτες , κάρτες γραφικών , ελεγκτές αποθήκευσης, κάρτες ήχου, κάρτες δικτύου και διακόπτες.

Η κύρια ιστοσελίδα της VIA Technologies βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.viatech.com.

Υποστήριξη τεχνολογιών VIA

Η VIA Technologies παρέχει τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα τους μέσω μιας ηλεκτρονικής ιστοσελίδας:

Επισκεφθείτε τις τεχνολογίες VIA

Όλα τα προϊόντα της VIA, τα αρχεία λήψης, το υλικό ανάγνωσης και άλλοι πόροι διατίθενται μέσω αυτού του κύριου ιστότοπου.

VIA Technologies Download Driver

Η VIA Technologies παρέχει μια online πηγή για τη λήψη προγραμμάτων οδήγησης για το υλικό τους :

Κατεβάστε προγράμματα οδήγησης VIA Technologies

Απλά επιλέξτε το λειτουργικό σας σύστημα από το αναπτυσσόμενο μενού, τον τύπο του προγράμματος οδήγησης που ψάχνετε και, στη συνέχεια, το συγκεκριμένο προϊόν που απαιτεί το πρόγραμμα οδήγησης.

Οι λήψεις προγραμμάτων οδήγησης για παλαιότερα προϊόντα VIATech μπορούν να μεταφορτωθούν μέσω της σελίδας προϊόντων EOL. Θα πρέπει να ελέγξετε εδώ για λήψεις προγραμμάτων οδήγησης, αν δεν μπορείτε να το βρείτε στον κεντρικό ιστότοπο λήψης του προγράμματος οδήγησης.

Ένας άλλος τρόπος για να κατεβάσετε προγράμματα οδήγησης μέσω του VIA είναι να περιηγηθείτε στα μενού στο επάνω μέρος της σελίδας για το συγκεκριμένο προϊόν και στη συνέχεια να αναζητήσετε τη σύνδεση με το πρόγραμμα οδήγησης στην ενότητα "Λήψεις".

Όλες οι λήψεις προγραμμάτων οδήγησης VIA Technologies βρίσκονται σε αρχεία ZIP , πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να εξαγάγετε τα αρχεία προγραμμάτων οδήγησης από το αρχείο ZIP πριν τα εγκαταστήσετε.

Ενώ είναι πάντα καλύτερο να κατεβάσετε προγράμματα οδήγησης απευθείας από τον ιστότοπο ενός κατασκευαστή (όπως το VIATech), μερικές φορές απλά δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά άλλα μέρη για να κατεβάσετε προγράμματα οδήγησης .

Εάν έχετε κατεβάσει ένα πρόγραμμα οδήγησης αλλά δεν είστε σίγουροι για τον τρόπο ενημέρωσης / εγκατάστασης του υλικού VIA Technologies, ανατρέξτε στο θέμα Τρόπος ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης στα Windows για εύκολη ενημέρωση οδηγού.

Εγχειρίδια προϊόντων της VIA Technologies

Πολλοί από τους οδηγούς χρήσης, τις οδηγίες και άλλα εγχειρίδια για το υλικό VIA Technologies διατίθενται στον κύριο ιστότοπο VIATech:

Κατεβάστε εγχειρίδια προϊόντων της VIA Technologies

Αφού επιλέξετε αυτόν τον σύνδεσμο από πάνω, απλά περιηγηθείτε στο συγκεκριμένο κομμάτι του υλικού για το οποίο χρειάζεστε πληροφορίες (χρησιμοποιήστε τα μενού στην κορυφή της ιστοσελίδας). Στη συνέχεια, απλά επιλέξτε την καρτέλα "Λήψεις" και αναζητήστε "Εγχειρίδιο χρήστη" ή κάτι παρόμοιο.

Σημείωση: Τα περισσότερα εγχειρίδια στην ιστοσελίδα της VIA Technologies είναι διαθέσιμα σε μορφή PDF . Υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι αναγνώστες PDF, αν δεν έχετε ήδη ένα.

VIA Τεχνολογίες ηλεκτρονικής αλληλογραφίας

Η VIA Technologies παρέχει μια ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως έναν τρόπο περαιτέρω υποστήριξης του υλικού τους:

Επικοινωνήστε με την VIA Technologies χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική φόρμα

Οι πελάτες μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με τη VIATech απευθείας σε συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

VIA Technologies Τηλεφωνική Υποστήριξη

Εκτός από την VIA Technologies που παρέχει τεχνική υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας αριθμός τηλεφώνου υποστήριξης:

Σας προτείνω να διαβάσετε τις συμβουλές μου σχετικά με το πώς να μιλήσετε με τεχνική υποστήριξη πριν καλέσετε το VIATech.

Πρόσθετες επιλογές υποστήριξης τεχνολογιών VIA

Εάν χρειάζεστε υποστήριξη για το υλικό VIA Technologies αλλά δεν έχετε επιτυχία επικοινωνώντας άμεσα με τις VIA Technologies, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.

Έχω συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες τεχνικής υποστήριξης της VIA Technologies και ενημερώνω συχνά αυτή τη σελίδα για να διατηρήσω τις πληροφορίες σε ισχύ. Ωστόσο, αν βρείτε κάτι σχετικά με τις Τεχνολογίες VIA που χρειάζεται ενημέρωση, ενημερώστε μας.