Υποστήριξη υλικού 3Com

Πώς να αποκτήσετε προγράμματα οδήγησης και άλλη υποστήριξη για το υλικό 3Com

Η 3Com ήταν μια εταιρεία τεχνολογίας πληροφορικής που ιδρύθηκε το 1979 και κατασκευάζει ασύρματους και ενσύρματο δρομολογητές , συστήματα φωνητικής τηλεφωνίας IP, διακόπτες , ασύρματα σημεία πρόσβασης, κάρτες δικτύου και άλλο εξοπλισμό δικτύωσης.

Η ιστοσελίδα της 3Com ήταν www.3com.com, αλλά τώρα κατευθύνεται προς την ιστοσελίδα της HP από τότε που εξαγοράστηκε από την εταιρεία στις 12 Απριλίου 2010. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτή την αγορά 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων της 3Com Corporation από την Hewlett-Packard Company το δελτίο τύπου τους σχετικά με την εξαγορά.

Σύμφωνα με έναν από τους ιδρυτές, Robert Metcalfe (ο οποίος επίσης επινόησε την τεχνολογία Ethernet ), η 3Com ήταν μια συστολή της "Compatibility Communication Computer". Πώλησαν τα προϊόντα τους με τα εμπορικά σήματα 3Com, TippingPoint (η οποία ανήκει τώρα στην Trend Micro) και το H3C.

Οι τρέχουσες προσφορές συσκευών δικτύου της HP μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.hpe.com/us/el/networking.html.

Υποστήριξη 3Com

Η HP παρέχει τεχνική υποστήριξη για το προϊόν 3Com μέσω του ηλεκτρονικού ιστότοπου υποστήριξης:

Επισκεφθείτε την Υποστήριξη HP

Μέσω αυτού του συνδέσμου, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε όλες τις τυπικές επιλογές υποστήριξης από την HP για συσκευές 3Com. Οι πρόσθετες επιλογές υποστήριξης, οι οποίες αναφέρονται παρακάτω, θα πρέπει να είναι διαθέσιμες από την HP, υποθέτοντας ότι τα εργαλεία δικτύου 3Com που διαθέτετε εξακολουθούν να είναι εγγεγραμμένα.

3Com Driver & amp; Λήψη υλικολογισμικού

Η HP παρέχει όλα τα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης υλικού και firmware 3Com μέσω του Κέντρου υποστήριξης:

Επισκεφθείτε το Κέντρο υποστήριξης της HP

Επιλέξτε μια κύρια κατηγορία προϊόντων και, στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομα προϊόντος ή τον αριθμό σειράς στην διαθέσιμη περιοχή κειμένου, για να περιορίσετε την αναζήτησή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να περιηγηθείτε με μη αυτόματο τρόπο σε όλα τα προϊόντα της HP για να βρείτε τη συσκευή 3Com για την οποία χρειάζεστε λογισμικό και χρησιμοποιήστε την ενότητα Λογισμικό εγκατάστασης προγράμματος οδήγησης-προϊόντος για να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Μόλις είστε στη σελίδα του προϊόντος για το εν λόγω υλικό, χρησιμοποιήστε το κουμπί Λήψη για να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Συμβουλή: Δεν ήταν δυνατό να εντοπίσετε το πρόγραμμα οδήγησης 3Com που αναζητήσατε; Οι οδηγοί απευθείας από την HP είναι καλύτεροι, αλλά υπάρχουν και αρκετοί άλλοι χώροι για να κατεβάσετε τους οδηγούς , μεταξύ άλλων μέσω ενός αποκλειστικού προγράμματος ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης .

Δεν είστε βέβαιοι για τον τρόπο ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης για το υλικό 3Com; Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης στα Windows για εύκολη ενημέρωση οδηγού.

Εγχειρίδια προϊόντων 3Com

Πολλοί από τους οδηγούς χρήσης, τις οδηγίες και άλλα εγχειρίδια για το υλικό 3Com διατίθενται μέσω του Κέντρου υποστήριξης της HP:

Επισκεφθείτε το Κέντρο υποστήριξης της HP

Αναζητήστε το προϊόν σας από την περιοχή κειμένου μέσω αυτού του συνδέσμου υποστήριξης και φροντίστε να επισυνάψετε το εγχειρίδιο ή οδηγό λέξεων στην αναζήτηση για να περιορίσετε τα αποτελέσματα για να δείτε ακριβώς τι ακολουθείτε, όπως οδηγούς χρήσης, πληροφορίες υποστήριξης, εγκατάσταση και εγκατάσταση βοήθεια, κλπ.

Σημείωση: Τα περισσότερα εγχειρίδια είναι διαθέσιμα σε μορφή PDF . Αν δεν έχετε κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας που μπορεί να ανοίξει αρχεία PDF, δοκιμάστε το SumatraPDF ή κάποιο άλλο δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης PDF .

Υποστήριξη τηλεφώνου 3Com (HP)

Η HP παρέχει τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου στο 1-800-474-6836.

Η HP πρέπει να παρέχει δωρεάν τεχνική υποστήριξη για το προϊόν 3Com, υποθέτοντας ότι εξακολουθεί να βρίσκεται εντός του χρονικού πλαισίου δωρεάν υποστήριξης. Εάν όχι, αναμένετε να πληρώσετε για τηλεφωνική υποστήριξη με τον ίδιο ρυθμό εκτός εγγύησης. Τα προϊόντα HP χρεώνονται.

Σημαντικό: Προτείνουμε ιδιαίτερα την ανάγνωση μέσω των συμβουλών μας σχετικά με την υποστήριξη τεχνικής υποστήριξης πριν καλέσετε την τεχνολογική υποστήριξη της HP, ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν τηλεφωνήσετε στην υποστήριξη και πώς να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά το ζήτημα.

Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 3Com (HP)

Η HP παρέχει επίσης ηλεκτρονική υποστήριξη για τα προϊόντα υλικού 3Com:

Στείλτε με email την υποστήριξη της HP

Αντί να τις στείλετε απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να υποβάλετε μια υπόθεση υποστήριξης για να στείλετε email στην ομάδα υποστήριξης της HP. Μέσω του παραπάνω συνδέσμου, βρείτε το προϊόν για το οποίο έχετε ερωτήσεις και, στη συνέχεια, συμπληρώστε τις πληροφορίες που ζητάει η φόρμα, όπως τον σειριακό αριθμό, την τοποθεσία σας και τη γλώσσα σας.

Πρόσθετες επιλογές υποστήριξης 3Com

Εάν χρειάζεστε υποστήριξη για το υλικό 3Com αλλά δεν έχετε επιτυχία επικοινωνώντας απευθείας με την HP, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.

Έχω συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες τεχνικής υποστήριξης 3Com και ενημερώνομαι συχνά αυτή τη σελίδα για να διατηρήσω τις πληροφορίες σε ισχύ. Ωστόσο, αν βρείτε κάτι για το 3Com που πρέπει να ενημερωθεί, ενημερώστε μας.