Ποιες είναι οι Ρυθμίσεις διακομιστή POP του Outlook.com;

Ψάχνετε για τις ρυθμίσεις διακομιστή POP3 του Outlook.com ; Θα χρειαστείτε αυτές τις ρυθμίσεις εάν θέλετε να προσθέσετε το λογαριασμό σας στο Outlook.com σε άλλο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποστηρίζει POP ή IMAP . Χρησιμοποιώντας το POP, μπορείτε να κατεβάσετε μηνύματα από το λογαριασμό σας στο Outlook.com στην επιλεγμένη συσκευή ή πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ενεργοποίηση πρόσβασης POP στο Outlook.com

Η πρόσβαση POP είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή για το Outlook.com, οπότε το πρώτο σας βήμα πρέπει να είναι να την ενεργοποιήσετε. Θέλετε να διαβάσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη διεύθυνση hotmail.com στο κινητό σας τηλέφωνο; Στη συνέχεια, ίσως χρειαστεί να κάνετε πρώτα αυτό το βήμα.

Λάβετε υπόψη ότι ενώ ενεργοποιείτε αυτήν την επιλογή, έχετε επίσης την επιλογή να επιτρέπετε σε συσκευές και εφαρμογές να διαγράφουν μηνύματα από το Outlook ή όχι. Εάν δεν το επιτρέψετε, θα μεταφέρουν τα μηνύματα σε ένα ειδικό φάκελο POP αντί. Στη συνέχεια θα διαχειριστείτε τα μηνύματα από το Outlook.com για να τα διαγράψετε.

Εάν έχετε το παλαιότερο γραμματοκιβώτιο Outlook.com με την κεφαλίδα που αναφέρει το Outlook.com αντί για το Outlook Mail, επιλέξτε Επιλογές> Διαχείριση λογαριασμού> Σύνδεση συσκευών και εφαρμογών με POP . Στη συνέχεια, στο POP, επιλέξτε Ενεργοποίηση και Αποθήκευση .

Ρυθμίσεις διακομιστή POP του Outlook

Οι ρυθμίσεις διακομιστή Outlook.com POP για τη λήψη νέων εισερχόμενων μηνυμάτων σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κινητό τηλέφωνο ή κινητή συσκευή είναι:

Ρυθμίσεις IMAP του Outlook.com

Σημειώστε ότι μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Outlook.com χρησιμοποιώντας το IMAP ως εναλλακτική λύση για το POP.

Ρυθμίσεις του Outlook.com για αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να στείλετε αλληλογραφία χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό Outlook.com από ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανατρέξτε στις ρυθμίσεις διακομιστή SMTP του Outlook.com .

Αντιμετώπιση ρυθμίσεων διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ενώ οι κινητές συσκευές και τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν γίνει πιο φιλικά προς το χρήστη για την πρόσβαση στους λογαριασμούς email σας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια της ρύθμισης. Ελέγξτε προσεκτικά τις ρυθμίσεις POP, IMAP και SMTP. Στην περίπτωση του διακομιστή POP, υπάρχει μια παύλα και περιόδους στη διεύθυνση του διακομιστή που είναι εύκολο να συγχέονται ή να παραλείπονται. Ο αριθμός θύρας είναι επίσης σημαντικός και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε από τον προεπιλεγμένο αριθμό θύρας στη σωστή για το Outlook.com.

Μπορεί να χρειαστεί να το δοκιμάσετε μερικές φορές για να το κάνετε σωστά ή να ζητήσετε από έναν φίλο να σας βοηθήσει να μην κάνετε εσφαλμένες αναλύσεις των ρυθμίσεων ή να τις εισάγετε εσφαλμένα.

Είναι επίσης πιθανό ότι το Outlook.com θα αλλάξει αυτές τις ρυθμίσεις. Ελέγξτε τις τρέχουσες ρυθμίσεις από την Υποστήριξη του Microsoft Office ή χρησιμοποιήστε το μενού Ρυθμίσεις στο Outlook.com για να βρείτε τις ενημερωμένες ρυθμίσεις.

Μόλις έχετε τις ρυθμίσεις σωστές και το POP ενεργοποιημένο στο Outlook.com, θα πρέπει να είστε σε θέση να κατεβάσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να το διαβάσετε. Αν έχετε διορθώσει τις εξερχόμενες ρυθμίσεις SMTP, θα μπορείτε επίσης να στείλετε μηνύματα από την κινητή συσκευή σας ή από άλλο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ταυτότητα του Outlook.com.