Τα κορυφαία 20 μηνύματα ιστού κάθε εποχής

01 από 21

Τι είναι ένα μιμίδιο;

Πρώτον, τι είναι ένα μιμίδιο; Βασικά, ένα μίμωμα στο διαδίκτυο είναι ένα φαινόμενο, μανία, αίσθηση, φήμη ή περίεργο που μεταδίδονται γρήγορα σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων. αυτό μπορεί να γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από στόμα σε στόμα, blogs, ιστοσελίδες, συνομιλία, σχεδόν κάθε είδους επικοινωνία μέσω διαδικτύου.

Εδώ είναι τα κορυφαία 20 μίμματα Ιστού που πιθανότατα έχετε δει σε μια ή την άλλη μορφή κάπου στον Ιστό. μερικοί είναι αστείο, μερικοί είναι περίεργοι, αλλά είναι όλοι άγρια ​​δημοφιλείς. Αυτά είναι αυτά που καθόρισαν το πρότυπο για όλα τα άλλα μιμίδια να έρχονται μαζί με τη δημοτικότητα - άνοιξαν το δρόμο για μελλοντική ανοησία και λαχτάρα.

02 από 21

Χορός μωρό

Το περίφημο Dancing Baby στην αρχή πήρε το δρόμο της έναρξης το 1996 με ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που πέρασε σε κυριολεκτικά εκατομμύρια ανθρώπους. Μόλις το χορευτικό μωρό έκανε τον τρόπο του (ή της;) στη δημοφιλή παράσταση "Ally McBeal", η θέση του στο ιστορικό ιστοριών μνήμης ήταν εξασφαλισμένη.

03 του 21

Όλη η βάση σας ανήκουν σε εμάς

"Όλες οι βάσεις σας ανήκουν σε εμάς" είναι ένα απόσπασμα κειμένου το οποίο μεταφράστηκε εσφαλμένα σε ένα ιαπωνικό τηλεοπτικό παιχνίδι και στη συνέχεια έγινε δημοφιλές σε ένα σύντομο κινούμενο σχέδιο.

04 από 21

Σοκολάτα Βροχή

Η ταινία "Σοκολάτα βροχή", που τραγουδιέται από το βαθύ φωνητικό Tay Zonday, κέρδισε γρήγορα τη δημοτικότητα για τη βαθιά φωνή του τραγουδιστή και την επαναλαμβανόμενη χορωδία, καθώς και τη φράση "Απομακρύνω από το μικρόφωνο για να εισπνεύσω".

05 από 21

Star Wars Παιδί

Η απαίτηση της Star Wars Kid για τη φήμη είναι ένα βίντεο στο σπίτι που τον δείχνει πολύ exuberantly κυριαρχούν ένα φανταχτερό φτερά Jedi φως.

06 από 21

Τσάρλι ο Μονόκερος

Ο Τσάρλι ο Μονόκερος, μέρος του εκκεντρικού κινηματογράφου FilmCow, είναι μια κάπως τραγική φιγούρα που πρέπει να αντέξει σε όλα τα τρελά σκηνικά που του έβαλαν οι δύο φίλοι του μονόκερου.

07 από 21

Η Εξέλιξη του Χορού

Η Εξέλιξη του Χορού είναι ένα βίντεο που έχει δημιουργήσει ο κωμικός Judson Laipply. παρουσιάζει τουλάχιστον 20 διαφορετικούς τρόπους χορού που κυμαίνονται από το "Hound Dog" του Elvis Presley μέχρι το "Bye Bye Bye" του N'Sync.

08 από 21

Ο Bert είναι κακός

Το φαινόμενο "Bert is Evil" βασίζεται σε μια ιστοσελίδα που χαρακτηρίζει τον κλασικό χαρακτήρα του Sesame Street σε μια σειρά από ιστορικά γεγονότα και καταστάσεις, προσφέροντας σατιρική "απόδειξη" ότι ο Bert ήταν στην πραγματικότητα κακό.

09 από 21

LOLcats

Εικόνες από γάτες με αστείες λεζάντες έχουν πάρει λίγο πάνω από το Διαδίκτυο. Οι λεζάντες, που είναι συνήθως γραμμένες στο slang του διαδικτύου που ονομάζεται "lolspeak", είναι καταπληκτικές, πνευματικές ή απλά περίεργες.

10 από 21

Ο David After Οδοντίατρος

Αυτό το βίντεο ενός μικρού αγοριού που έρχεται στο σπίτι μετά από ένα ραντεβού οδοντιάτρου είναι ξεκαρδιστικά αστείο και πήγε ιογενές σε όλο τον ιστό μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες από τη μεταφόρτωση. "Είναι αυτή η πραγματική ζωή;"

11 από 21

JK Wedding Entrance Dance

Οι γαμήλιες εισόδους είναι πανηγυρικές, εντυπωσιακές υποθέσεις .... δηλαδή μέχρι που ο JK Wedding Entrance Dance μπήκε στο YouTube. Το ζευγάρι χορογράφησε έναν φανταστικό αριθμό εισόδου με όλες τις κοπέλες της τιμής και groomsmen στο Chris Brown's "Forever".

12 από 21

Tron Guy

Ο ισχυρισμός του Tron Guy για τη φήμη είναι ένα φόρο τιμής στην αγαπημένη του ταινία: έχτισε ένα εντελώς ρεαλιστικό αντίγραφο της ηλεκτροφωταύγειας φορεσιάς από την κλασική ταινία "Tron".

13 από 21

Χάμστερ Χορός

Χάμστερ. Χορεύοντας. Αυτό το ιικό μνήμα ήταν ένα από τα πρώτα που περάσαμε γύρω στις πρώτες μέρες του Ιστού.

14 από 21

Ο Τσάρλι μπει το δάχτυλό μου

Το βίντεο δύο μικρών Βρετανών αγοριών - το μωρό που δαγκώνει το δάχτυλο του μεγάλου αδερφού του - έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο του Διαδικτύου όλων των εποχών.

15 από 21

Χρόνος ζελέ φυστικοβούτυρο

Το "Fade Butter Jelly Time" είναι ένα συναρπαστικό Flash animation ενός χορού μπανάνας στο τραγούδι με τίτλο, αρκετά κατάλληλα, "Fade Butter Jelly Time".

16 από 21

Δίαιτα Κωκ και Μέντο

Η διατροφή Coke και Mentos κάνει για ένα σπουδαίο επιστημονικό πείραμα, αλλά ο ιστότοπος EepyBird.com έγινε πραγματικά δημοφιλής με το στυλιζαρισμένο πείραμα που πραγματοποιήθηκε σε μεγάλη κλίμακα.

17 από 21

Αφήστε τη Britney Alone

Η εγκάρδια βιντεοσκοπημένη έκκληση του Chris Crocker, με τίτλο "Leave Britney Alone!", Δημιουργήθηκε μετά την παράσταση της Britney Spears στα βραβεία του MTV το 2007. Αμέσως έγινε ιογενής, με εκατοντάδες παρωδίες να διασκεδάζουν τα συναισθήματά του.

18 από 21

RickRoll

Η δεκαετία του '80 pop star Rick Astley έχει κερδίσει νέα φήμη με το Web meme του "rickrolling"? βασικά, κάποιος δίνεται ένας σύνδεσμος που πιστεύει ότι πηγαίνει σε ένα πράγμα, αλλά στην πραγματικότητα πηγαίνει στο βίντεο του τραγουδιού Astley "Never Gonna Give You Up".

19 από 21

Numa Numa Dance

Το Numa Numa Dance είναι ένα βίντεο στο σπίτι ενός νεαρού άνδρα που χορεύει ΠΟΛΥ ενθουσιασμό στο τραγούδι "Numa Numa".

20 από 21

Δραματικό Chipmunk

Το Dramatic Chipmunk είναι ένα βίντεο πέντε δευτερολέπτων ενός chipmunk που αλιεύεται ακριβώς στη σωστή θέση, με τη σωστή μουσική. Αυτό το μουνί έπεσε σαν τρελός, και ακολούθησαν πολλές παρωδίες και αφιερώματα.

21 από 21

FAIL Blog

Το ιστολόγιο FAIL διαθέτει εικόνες από ανθρώπους και καταστάσεις που «αποτυγχάνουν» άθλια σε ένα ή άλλο πράγμα. συνήθως με δραστικούς, ξεκαρδιστικούς τρόπους και πάντα με τη λεζάντα "αποτυγχάνουν" στην ίδια την εικόνα.