Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari για iOS

Κάντε το Bing, DuckDuckGo ή το Yahoo Αναζητήστε τη μηχανή αναζήτησης Safari

Στις συσκευές iOS της Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPhone και iPad, το πρόγραμμα περιήγησης Safari εκτελεί αναζητήσεις στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το Google από προεπιλογή. Μπορείτε να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της μηχανής αναζήτησης οποιαδήποτε στιγμή τροποποιώντας τις ρυθμίσεις του Safari στην κινητή συσκευή σας.

Οι επιλογές μηχανών αναζήτησης που είναι διαθέσιμες στα iOS 10 και iOS 11 είναι το Google, το Yahoo, το Bing και το DuckDuckGo. Κάνοντας μια αλλαγή σε μια από αυτές τις μηχανές αναζήτησης απαιτεί λίγες βρύσες. Όταν αλλάζετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari για το iPhone ή το iPad, όλες οι μελλοντικές αναζητήσεις πραγματοποιούνται μέσω της συγκεκριμένης μηχανής αναζήτησης, μέχρι να αλλάξετε ξανά την προεπιλογή.

Ωστόσο, δεν εμποδίζεστε να χρησιμοποιείτε άλλες μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε, για παράδειγμα, να πληκτρολογήσετε Bing.com στο Safari για να μεταβείτε στην οθόνη αναζήτησης Bing ή μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Bing και να την χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε το Bing. Το Google, το Yahoo Search και το DuckDuckGo έχουν όλες τις εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε στη συσκευή σας iOS για εκείνη την ώρα που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις στο Safari για αναζητήσεις.

Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης του Safari

Για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείται από το Safari σε συσκευές iOS:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στην Αρχική οθόνη της συσκευής iOS.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πιέστε το Safari .
  3. Η τρέχουσα προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης εμφανίζεται δίπλα στην καταχώρηση της μηχανής αναζήτησης . Αγγίξτε την Μηχανή αναζήτησης .
  4. Επιλέξτε μια άλλη μηχανή αναζήτησης από τέσσερις επιλογές: Google , Yahoo , Bing , και DuckDuckGo .
  5. Πατήστε το Safari στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης της μηχανής αναζήτησης για να επιστρέψετε στις ρυθμίσεις του Safari. Το όνομα της μηχανής αναζήτησης που επιλέξατε εμφανίζεται δίπλα στην καταχώρηση της μηχανής αναζήτησης .

Ρυθμίσεις αναζήτησης στο Safari

Η οθόνη "Ρυθμίσεις Safari" περιλαμβάνει άλλες επιλογές που μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε με τη νέα προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης. Κάθε μία από αυτές τις επιλογές μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί:

Η οθόνη "Ρυθμίσεις αναζήτησης" περιέχει αρκετές άλλες επιλογές που σχετίζονται με το Safari σε συσκευές iOS, παρόλο που δεν είναι όλες ειδικές για αναζήτηση. Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε: