Τα 9 καλύτερα παιχνίδια Nintendo Switch για Αγορά το 2018

Έχουμε τα πιο εξαρτημένα παιχνίδια για την πιο πρόσφατη κονσόλα της Nintendo

Ο διακόπτης της Nintendo δημιουργεί μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών με μερικούς καταπληκτικούς τίτλους, με πολύ περισσότερα να έρθει αυτή η περίοδος διακοπών. Η τρέχουσα σύνθεση του διαμερίσματος Nintendo προσφέρει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που δημιουργήθηκαν από το πρώτο μέρος που δεν θα δείτε σε καμία άλλη κονσόλα.

Παρακάτω είναι τα κορυφαία εννέα καλύτερα Nintendo Switch Games στην αγορά μέχρι σήμερα. Η Nintendo έχει κάνει μερικούς ισχυρούς τριπλούς τίτλους Α που είναι βέβαιο ότι θα επιτύχουν και θα ικανοποιήσουν τα κριτήρια της ζήτησης οποιουδήποτε gamer εκεί έξω. Παιχνίδια όπως το The Legend of Zelda: Breadth of the Wild θέτουν ήδη ορόσημα στην ιστορία των τυχερών παιχνιδιών για τον όμορφο εμβληματικό του διαδραστικό κόσμο. Άλλοι, όπως ο Mario Kart 8, κάνουν τους γύρους για μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια πολλών παικτών για πολλούς παίκτες που μπορούν να απολαύσουν όλες οι ηλικίες. Έτσι αν ψάχνετε για ένα αριστούργημα αριστούργημα ή ένα κοινωνικό παιχνίδι που μπορείτε να απολαύσετε με σχεδόν οποιονδήποτε, το Nintendo Switch το έχει.

Τα παιχνίδια Zelda ήταν πάντα αναγνωρισμένα ως μερικά από τα καλύτερα που δημιουργήθηκαν ποτέ και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Legend of Zelda: Το Breadth of the Wild παίρνει το κέικ για το καλύτερο Nintendo Switch Game. Το πρωτοποριακό αριστούργημα της Νintendo προσφέρει έναν πλούσιο και εντυπωσιακό ανοιχτό κόσμο εξερεύνησης γεμάτο εκπλήξεις.

Η περιπέτεια περιμένει στον Θρύλο του Ζέλδα: Το εύρος της άγριας φύσης. Γεμάτη με καταπράσινα επίπεδα, αρχαία καταρρέοντα ερείπια και βίαια βουνά, οι παίκτες ενθαρρύνονται να εξερευνήσουν χωρίς υποχρέωση. Μερικές φορές θα συναντήσετε χορευτές που χαλαρώνουν από μια φωτιά στο τραπέζι και με ώθηση θα πυροβολήσετε την κυψέλη στο δέντρο δίπλα τους - τώρα έχετε εξοργίσει τόσο τους χοίρους και τις μέλισσες και πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας με τα χτυπήματα του σπαθί σου. Κάθε στοιχείο που συλλέγετε έχει μια ιστορία που λέει και τα μπουντρούμια σας περιμένουν όποτε είστε έτοιμοι να σώσετε τον κόσμο.

Ενδεχομένως το καλύτερο παιχνίδι αγώνων όλων των εποχών, το Mario Kart 8 Deluxe φέρνει το καλύτερο του Mario Kart 8 με όλα τα προηγούμενα DLC, συμπεριλαμβανομένων επιπλέον μαθήματα και χαρακτήρες. Είναι ένα ιδανικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες, όπου οι φίλοι μπορούν να αγωνιστούν ενάντια στον άλλο σε πολλά μαθήματα που κόβουν την ανάσα ή να συμμετάσχουν σε μια κλασική μάχη μπαλονιών με πολλά αντικείμενα.

Το Mario Kart 8 είναι ένα γρήγορο παιχνίδι συλλογής αντικειμένων-φιλίας-καταστροφής αγωνιστικά. Ο θρυμματισμένος τίτλος Wii U έρχεται στο Nintendo Switch με πλήρη HD 1080p και κάνει εξαιρετική προσθήκη στη βιβλιοθήκη του συστήματος. Νέοι χαρακτήρες από άλλα παιχνίδια της Nintendo εντάσσονται στην κατάρρευση μαζί με νέα μαθήματα που αποτίουν φόρο τιμής στα προηγούμενα παιχνίδια Mario Kart. Η λειτουργία Handheld του διακόπτη κάνει τον Mario Kart 8 ένα ιδανικό φορητό παιχνίδι που μπορούν να παίξουν μαζί με τους άλλους ιδιοκτήτες Switch.

Το Splatoon 2 είναι μια σημαντική αναβάθμιση από τον προκάτοχό του, χάρη σε μια βελτιωμένη εμπειρία για έναν παίκτη και σε πλήθος online παιχνιδιών για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Είναι ο καλύτερος σκοπευτής στο Nintendo Switch, προσφέροντας μια γοητεία και μια βαθμολογία E που κανονικά δεν συνοδεύεται από το είδος.

Η Nintendo κατάφερε να κάνει ένα παιχνίδι σκοπευτή χωρίς τη βία και είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια. Το Splatoon 2 προσφέρει μια τοπική και σε απευθείας σύνδεση επιλογή για πολλούς παίκτες με split-screen, όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται επικεφαλής σε τέσσερις εναντίον τεσσάρων μάχες. Το αντικειμενικό παιχνίδι επικεντρώνεται στους παίκτες που διανέμουν μελάνι σε ολόκληρη την περιοχή, καλύπτοντας όσο το δυνατόν περισσότερη επικράτεια, αποφεύγοντας ταυτόχρονα την εκτόξευσή τους από τους αντιπάλους. Το Splatoon 2 έχει οριστεί για μελλοντική συνάφεια με ένα άλλο έτος ή περισσότερα από υποσχέσεις ενημερώσεων όπως νέες λειτουργίες παιχνιδιών και εκδηλώσεις, οπότε θα υπάρχει πάντα κάτι να παίξετε.

Το Puyo Puyo Tetris είναι μια επιστροφή στα κορυφαία παιχνίδια παζλ στα χρυσά χρόνια του παιχνιδιού με το παγκοσμίως γνωστό Tetris και λιγότερο γνωστό (αλλά ακριβώς όπως το addicting και διασκέδαση) Puyo Puyo. Το καλύτερο παιχνίδι διαγωνισμού Nintendo Puzzle είναι εξίσου έντονο και χτυπά την καρδιά όπως κάθε άλλο ανταγωνιστικό παιχνίδι στον κατάλογο, που απαιτεί γρήγορους παίκτες να κάνουν σειρά από το χάος και να οργανώνουν κομμάτια μαζί.

Το Puyo Puyo Tetris προσφέρει έναν τόνο διαφόρων λειτουργιών arcade για έναν έως τέσσερις παίκτες, συμπεριλαμβανομένης και της, μιας λειτουργίας online πρόκλησης και μιας λειτουργίας σύντηξης όπου μπορούν να παιχτούν και τα δύο παιχνίδια. Στον Puyo Puyo, οι παίκτες αγωνίζονται να συνδέσουν τέσσερα ή περισσότερα πλάσματα σφαίρας-σφαίρας (που ονομάζεται Puyos) μαζί για να σκάσουν. Ο Puyos πέφτει από τον ουρανό, σαν τον Tetris, και μπορεί να συνδεθεί οριζόντια και κάθετα. Το παιχνίδι ενθαρρύνει αλυσιδωτές συνδέσεις για να χτίσει combos και να εξαπολύσει καταστροφικές επιθέσεις εναντίον άλλων παικτών. Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι για να πάρετε αν σας αρέσει η καρδιά-χτυπά brainteasers.

Το Snipperclips κάνει για το καλύτερο Nintendo Switch Kids 'Game που δεν απαιτεί πάρα πολύ δεξιότητες παιχνιδιού, αλλά συνεργασία και κριτική σκέψη. Το Snipperclips είναι μια μοναδική προσθήκη στον κατάλογο παιχνιδιών Nintendo Switch - ένα παιχνίδι γρίφων που απαιτεί από εσάς και έναν φίλο να κόψετε ο ένας τον άλλον στα σωστά σχήματα και φιγούρες για να ξεπεράσετε τα δύσκολα εμπόδια.

Με έως και τέσσερις παίκτες, εσείς και λίγοι φίλοι μπορεί να ανταγωνιστεί κεφάλι σε κεφάλι σε δύο έναντι δύο μάχες για να δείτε ποιος μπορεί να ολοκληρώσει κάθε στάδιο παζλ το γρηγορότερο. Οι παίκτες πρέπει να δουλεύουν μαζί κόβοντας ο ένας τον άλλον σε διαφορετικά σχήματα όπως βελόνες για να σκάσουν μπαλόνια ή γρανάζια για να γυρίσουν τροχούς για να προχωρήσουν. Το παιχνίδι ενθαρρύνει τη φαντασία και τη λογική για να ολοκληρώσει σε κάθε στάδιο και δεν είναι απλώς δεσμευμένο σε μια μέθοδο για να πετύχει. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης μια επεκτατική λειτουργία World single-player.

Η Sonic Mania είναι το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Sonic που τελικά επιστρέφει στην προηγούμενη δόξα των πρωτοποριακών προκατόχων της στη δεκαετία του '90. Το παιχνίδι πλατφόρμας που βασίζεται σε πλατφόρμες επαναφέρει τη μαγεία με το παλιό gameplay του και την jazzy R & B house soundtrack, το οποίο είναι όλα συσκευασμένα σε μια ενημερωμένη έκδοση υψηλής ευκρίνειας.

Τρέχοντας σε 60FPS με εντυπωσιακά γραφικά ρετρό στυλ HD, Sonic Mania είναι μια επανάκληση σε ό, τι έκανε το Sonic The Hedgehog μια φορά πιο δημοφιλής εικονίδιο από τον Mario. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των κλασικών χαρακτήρων όπως τα Tails και Knuckles, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές ικανότητές τους, όπως την πτήση και την ωμή δύναμη για διαφορετικά επίπεδα παιχνιδιού επιπέδων. Οι νεότεροι παίκτες που χάθηκαν στην εποχή των ηχητικών εκρηκτικών της δεκαετίας του 1990 μπορούν να το απολαύσουν τώρα, παίζοντας νέες ανατροπές σε κλασικές ζώνες ενώ αγωνίζονται εναντίον πρώην εχθρών όπως ο Δρ Robotnik και ο κακός στρατός ρομπότ του. Οι παίκτες μπορούν ακόμη να πάνε επικεφαλής σε έναν ανταγωνισμό ή να παίξουν το κύριο παιχνίδι σε συνεργασία με έναν φίλο.

Το κλασικό παιχνίδι μάχης που βάζει αυτό το είδος στο χάρτη επιστρέφει με το Ultra Street Fighter II: The Final Challengers. Το παιχνίδι είναι γεμάτο με όλους τους κλασικούς χαρακτήρες που θα βρείτε στο αρχικό Street Fighter II, καθώς και ένα νέο περιεχόμενο και ενημερώσεις όπως μια ρετρό λειτουργία.

Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι παίκτες είναι εξοικειωμένοι με τον Street Fighter και τις πολυάριθμες επαναλήψεις του με τα χρόνια. Ultra Street Fighter II: Οι τελικοί αμφισβητίες αναζωπυρώνουν το παιχνίδι της δεκαετίας του 1990 και επιτρέπουν στους παίκτες να επιλέξουν ανάμεσα σε κλασικά γραφικά τέχνης pixel για ταξίδι νοσταλγίας ή εκλεπτυσμένη σύγχρονη ανανεωμένη εμφάνιση. Οι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν με φίλους σε μια συναρπαστική νέα κατάσταση ιστορίας co-op και να χρησιμοποιούν συγχρονισμένες επιθέσεις εναντίον παικτών CPU. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται από το κλασικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες σε σχέση με τη λειτουργία offline, καθώς και σε απευθείας σύνδεση αγώνες κατάταξης και αναμονής. Υπάρχει επίσης ένα βιβλίο ψηφιακής τέχνης 250+ με πάνω από 1.500 εικόνες που παρουσιάζουν τα 30 χρόνια ιστορίας του Street Fighter.

Το Super Mario Odyssey είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι Mario στην ιστορία, καθώς ο αγαπημένος μας υδραυλικός προσπαθεί να εξερευνήσει διάφορους διαστασιακούς κόσμους με μοναδικές φυσικές και γραφικές παραστάσεις, όπου μπορεί να διαθέτει αντικείμενα και έμβια όντα.

Το παιχνίδι 3D sandbox πλατφόρμας είναι ένα βασικό στοιχείο για τη βιβλιοθήκη Nintendo Switch και έχει δεχτεί καλά από τους κριτικούς που ισχυρίζονται ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια Mario που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Το gameplay είναι παρόμοιο με τα προηγούμενα παιχνίδια Mario όπως Super Mario 64 και Super Mario Sunshine και εισάγει μια νέα δύναμη του Mario όπου μπορεί να ελέγχει σχεδόν τα πάντα, ρίχνοντας το καπέλο του πάνω του. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ενέργεια για να διαθέτουν τα πάντα, από τους επιχειρηματίες και τα σκυλιά μέχρι την ηλεκτρική ενέργεια και τις δεξαμενές, προκειμένου να ολοκληρώσουν τα επίπεδα. Υπάρχουν μερικοί πολύ δροσεροί κωδικοί εξαπατήσει, πάρα πολύ . Ο Bowser είναι έτοιμος να παντρευτεί την Princess Peach και εξαρτάται από εσάς να τον σταματήσετε σε αυτή τη νέα, δυναμική, δημιουργική δυναμική περιπέτεια του Mario.

Το Super Bomberman R είναι μακράν το τέλειο παιχνίδι για το Nintendo Switch λόγω της απλότητας του και της μεγάλης δυνατότητας για πολλούς παίκτες. Με έως και οκτώ παίκτες, το εύκολο στη συνέχεια παιχνίδι μάχης royale έχει φύτευση βόμβες και διαφυγής συνεχώς εκρήξεις.

Σίγουρα, μπορεί να μοιάζει με ένα χαριτωμένο παιχνίδι, αλλά το Super Bomberman R θα έχει την καρδιά σας άντληση με τους έντονους τρόπους μάχης και το επικίνδυνο gameplay. Εσείς και όλοι οι άλλοι θα πέσετε σε ένα λαξευμένο με τούβλα λαβύρινθο μέχρι να ανακηρυχθεί ο νικητής ο τελευταίος κάτοικος. Κατά μήκος του δρόμου, θα ανατινάξετε τους τοίχους, θα συλλέξετε power-ups (και power-downs) όπως αυξημένη παραγωγή βόμβας, έκρηξη και ταχύτητα, ώστε να μπορείτε να έχετε ένα πόδι στο διαγωνισμό. Δεν είναι όλη η βόμβα-λαγνεία: Οι παίκτες μπορούν να δουλέψουν μαζί για να σώσουν το σύμπαν στην κατάσταση ιστορίας του παιχνιδιού γεμάτη με 50 διαφορετικά στάδια.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .