Πώς να δημιουργήσετε μια υπογραφή στο Windows Live Mail

Υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook Express και Windows Live Mail

Μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένα απόσπασμα πληροφοριών που αποστέλλεται στο τέλος ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόν τον τύπο υπογραφής στα περισσότερα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων των Windows Live Mail και του Outlook Express. Μπορείτε ακόμα να έχετε την υπογραφή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εφαρμόζεται σε όλα τα εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από προεπιλογή.

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το όνομά τους για την υπογραφή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ως τρόπος να δηλώσουν ποιος είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από χωρίς να χρειάζεται να το πληκτρολογείτε κάθε φορά που στέλνουν νέα μηνύματα. Αν βρίσκεστε σε επιχειρηματική ρύθμιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εμφανίσετε το λογότυπο της εταιρείας, τον αριθμό τηλεφώνου και φαξ, την εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.

Ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς επιτρέπουν να προσθέτετε πολλαπλές υπογραφές έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε ένα email εργασίας, ένα για ιδιωτικά μηνύματα και ένα άλλο για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στους φίλους σας, το οποίο περιλαμβάνει μια πνευματική παρατήρηση ή κάποιο άλλο περιεχόμενο που δεν θέλετε να μοιραστείτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα ανθρώπων.

Ανεξάρτητα από το σκεπτικό σας για την υπογραφή μιας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και παρά το περιεχόμενο της υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να το κάνετε αρκετά εύκολα στα περισσότερα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημείωση: Το Mail for Windows 10 είναι ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σαφώς διαφορετικό από το Windows Live Mail και τους προγόνους του, οπότε η ρύθμιση της αλληλογραφίας Mail for Emails λειτουργεί λίγο διαφορετικά.

Υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Windows Live Mail και στο Outlook Express

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτά τα προγράμματα:

  1. Μεταβείτε στο στοιχείο Αρχείο> Επιλογές ...> Στοιχεία αλληλογραφίας . Ένας άλλος τρόπος να φτάσετε εκεί εάν το μενού Αρχείο δεν είναι διαθέσιμο στην έκδοση του προγράμματος σας είναι να χρησιμοποιήσετε τα Εργαλεία> Επιλογές ...
  2. Ανοίξτε την καρτέλα Υπογραφές .
  3. Επιλέξτε Νέα από την περιοχή Υπογραφές .
  4. Δημιουργήστε την υπογραφή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην περιοχή Επεξεργασία υπογραφής
  5. Κάντε κλικ ή πατήστε OK όταν τελειώσετε.

Κατά τη σύνταξη ενός μηνύματος, μπορείτε να επιλέξετε την υπογραφή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε:

  1. Μεταβείτε στην επιλογή Εισαγωγή> Υπογραφή . Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Alt εάν δεν μπορείτε να δείτε τη γραμμή μενού.
  2. Επιλέξτε την υπογραφή που θέλετε από τη λίστα.

Συμβουλές για την πραγματοποίηση υπογραφών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι βασικά μια επέκταση κάθε email, έτσι θέλετε να βεβαιωθείτε ότι εξυπηρετεί το σκοπό της χωρίς να είναι πάρα πολύ για τον παραλήπτη να χειριστεί.

Για παράδειγμα, προσπαθήστε να περιορίσετε την υπογραφή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε τέσσερις έως πέντε γραμμές κειμένου. Οτιδήποτε μακρύτερα δεν είναι μόνο δύσκολο να διαβάσει και να δει, αλλά μπορεί να αποσπά την προσοχή στην πρώτη ματιά, επειδή υπάρχει τόσο πολύ κείμενο κάτω από το κανονικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ίσως μοιάζει με ανεπιθύμητο.

Η περιοχή υπογραφής ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι συνήθως μόνο για απλό κείμενο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δείτε πολλές υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με φανταστικές εικόνες και κινούμενα GIF . Ωστόσο, μπορείτε να εμπλουτίσετε την υπογραφή σας με μορφοποίηση HTML .

Αν βρεθείτε συχνά να επιλέγετε μια διαφορετική υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συχνά, όπως όταν στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εργασίας αντί για ένα ιδιωτικό, μπορείτε να εξετάσετε τη δημιουργία μιας υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά λογαριασμό . Με αυτόν τον τρόπο, όταν στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον λογαριασμό εργασίας σας, θα επισυνάψετε την υπογραφή του email εργασίας μέχρι το τέλος και όταν γράφετε μηνύματα από τους άλλους λογαριασμούς σας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικές υπογραφές.

Εάν η υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αποστέλλεται σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε, επιστρέψτε στο Βήμα 2 παραπάνω και βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Προσθήκη υπογραφών σε όλα τα εξερχόμενα μηνύματα έχει επιταγή στο πλαίσιο. Επίσης, παρατηρήστε την άλλη επιλογή κάτω από αυτή που ονομάζεται Μην προσθέτετε υπογραφές σε Απαντήσεις και Προωθήσεις - καταργήστε αυτήν την επιλογή εάν θέλετε τα μηνύματα αυτά να περιλαμβάνουν και την υπογραφή.