Πόσο κοστίζει το κόστος σχεδιασμού του Blog;

Τι θα πάρετε για την επένδυση στο Blog Design

Πριν πληρώσετε κάποιον για υπηρεσίες σχεδιασμού ιστολογίων, πρέπει να καταλάβετε τι παρέχουν οι σχεδιαστές υπηρεσιών και να προσδιορίσετε ποιες από αυτές τις υπηρεσίες χρειάζεστε. Ρωτήστε τον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις προτού προχωρήσετε περαιτέρω στη διαδικασία σχεδιασμού blog:

  1. Χρειάζεστε ένα δωρεάν ή premium θέμα tweaked; Αυτό θα συνεπαγόταν την αλλαγή των παλετών χρωμάτων, την εισαγωγή των δικών σας εικόνων, την αλλαγή των γραμματοσειρών, την μετακίνηση των γραφικών στοιχείων και την τροποποίηση του φύλλου στυλ CSS του θέματος, ώστε να έχει μια πιο προσαρμοσμένη αίσθηση για πολύ λιγότερα χρήματα από ό, τι θα κοστίσει ένα πλήρες σχέδιο blog. Αυτό είναι κατάλληλο για τα περισσότερα blogs.
  2. Χρειάζεστε ένα εντελώς προσαρμοσμένο σχεδιασμό blog, ώστε το ιστολόγιό σας να φαίνεται εντελώς μοναδικό; Αυτό είναι κοινό για καλά εδραιωμένα ιστολόγια ή επιχειρήσεις.
  3. Χρειάζεστε νέες λειτουργίες και λειτουργίες που δεν είναι εγγενείς στην εφαρμογή blogging σας; Αυτή η προηγμένη λειτουργικότητα συνήθως απαιτεί τη βοήθεια ενός προγραμματιστή ο οποίος μπορεί να εργαστεί με τον κώδικα που κάνει το ιστολόγιό σας να εκτελείται.

Οι απαντήσεις σας στις παραπάνω ερωτήσεις θα επηρεάσουν τον σχεδιαστή ιστολογίων με τον οποίο συνεργάζεστε και πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες του σχεδιαστή. Ακολουθούν διάφορα επίπεδα τιμών για να σας δώσουμε μια ιδέα για το τι μπορείτε να πάρετε για τα χρήματά σας. Λάβετε υπόψη σας, ορισμένοι σχεδιαστές ιστολογίων είναι πιο έμπειροι από άλλους, πράγμα που σημαίνει υψηλότερες τιμές. Παίρνετε αυτό που πληρώνετε, γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν σχεδιαστή που έχει τις δεξιότητες που χρειάζεστε. Επίσης, ορισμένοι σχεδιαστές είναι ελεύθεροι επαγγελματίες που χρεώνουν χαμηλότερες τιμές από τους σχεδιαστές που συνεργάζονται με μεγαλύτερους οργανισμούς σχεδιασμού ή εταιρείες ανάπτυξης.

Κάτω από $ 500

Υπάρχουν πολλοί ανεξάρτητοι σχεδιαστές οι οποίοι θα τροποποιήσουν δωρεάν θέματα ή θέματα σχετικά με το ιστολόγιο και τα πρότυπα για λιγότερο από $ 500. Θα καταλήξετε σε ένα επαγγελματικό σχεδιασμό που δεν φαίνεται ακριβώς όπως άλλα blogs. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες τοποθεσίες που θα μοιάζουν με τη δική σας, επειδή η δομή του θέματος συνήθως δεν μεταβάλλεται για λιγότερο από $ 500. Ο σχεδιαστής μπορεί επίσης να φορτώσει κάποια πρόσθετα (για χρήστες του WordPress ), να ρυθμίσει widgets, να δημιουργήσει ένα favicon και να προσθέσει εικονίδια κοινής χρήσης media, καθώς και να εκτελέσει κάποιες άλλες απλές εργασίες σχεδιασμού.

$ 500 - $ 2500

Υπάρχει ένα τεράστιο ποσό των τροποποιήσεων του σχεδιασμού που οι σχεδιαστές ιστολογίου μπορούν να κάνουν στα θέματα και τα πρότυπα πέρα ​​από τα απλά τσιμπήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το εύρος τιμών για το σχεδιασμό του blog είναι τόσο ευρύ. Αυτό το εύρος τιμών επηρεάζεται επίσης σε μεγάλο βαθμό από το άτομο που προσλαμβάνετε για να κάνετε το σχεδιαστικό έργο σας. Ένας ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να χρεώσει 1.000 δολάρια για τις ίδιες υπηρεσίες που μπορεί να χρεώσει μια μεγαλύτερη εταιρεία σχεδιασμού για 2.500 δολάρια. Αυτή η μεσαία τιμή τιμών απαιτεί τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια από μέρους σας. Δημιουργήστε μια συγκεκριμένη λίστα με αυτά που θέλετε να τροποποιηθούν και να προστεθούν στο θέμα ή το πρότυπο που επιλέγετε και ζητήστε από τους σχεδιαστές να παρέχουν συγκεκριμένες αναφορές τιμών που να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να συγκρίνετε μήλα με μήλα όταν λαμβάνετε εισαγωγικά από πολλούς σχεδιαστές. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να ζητήσετε μια ωριαία τιμή, οπότε όταν προκύπτουν πρόσθετες απαιτήσεις, γνωρίζετε μπροστά τι θα χρεωθείτε για αυτούς.

$ 2.500 - $ 5.000

Σε αυτό το εύρος τιμών, μπορείτε να περιμένετε να αποκτήσετε ένα εξαιρετικά προσαρμοσμένο θέμα πριμοδότησης ή ένα site που θα χτιστεί από το έδαφος. Συνήθως, ο σχεδιασμός θα ξεκινήσει με μια διάταξη Adobe Photoshop , την οποία ο σχεδιαστής θα κωδικοποιήσει για να ικανοποιήσει τις προδιαγραφές σας. Η πρόσθετη λειτουργικότητα θα είναι περιορισμένη σε αυτό το εύρος τιμών, αλλά μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο ιστότοπός σας θα φαίνεται πολύ μοναδικός.

Πάνω από 5.000 δολάρια

Όταν το κόστος του σχεδίου blog υπερβαίνει τα 5.000 δολάρια, έχετε ζητήσει έναν απίστευτα προσαρμοσμένο ιστότοπο με πολλές πρόσθετες λειτουργίες που απαιτούν από τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν ή εργάζεστε με μια ακριβή εταιρεία σχεδιασμού. Εάν δεν ψάχνετε για έναν ιστότοπο που διαθέτει πολλές λειτουργίες που πρέπει να δημιουργηθούν για τον ιστότοπό σας, τότε θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες σχεδιασμού ιστολογίου που να ικανοποιούν τις ανάγκες σας για χαμηλότερη τιμή από $ 5.000.

Φροντίστε να ψωνίζετε, να λαμβάνετε συστάσεις, να βλέπετε τα χαρτοφυλάκια των σχεδιαστών και να επισκέπτεστε τους ζωντανούς ιστότοπους του χαρτοφυλακίου για να τις δοκιμάσετε. Επίσης, αφιερώστε χρόνο για να μιλήσετε σε κάθε σχεδιαστή προτού συμφωνήσετε να συνεργαστείτε μαζί τους και πάντα λάβετε πολλαπλάσιες τιμές για να συγκρίνετε τις τιμές!