Πώς να αλλάξετε το όνομα και το όνομα του καναλιού σας στο YouTube

Η βήμα-προς-βήμα διαδικασία για τη μετονομασία αυτών των σημαντικών χαρακτηριστικών του YouTube

Εάν θέλετε να αλλάξετε το όνομα του YouTube για καλύτερη αναγνώριση σε σχόλια βίντεο ή να αναθεωρήσετε το εμπορικό σήμα του καναλιού σας στο YouTube, προσπαθείτε να το καταλάβετε μόνοι σας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, απογοήτευση και χρονοβόρα. Ευτυχώς, η διαδικασία είναι σχετικά γρήγορη και απλή όταν γνωρίζετε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Λάβετε υπόψη ότι το όνομα του λογαριασμού σας Google θα είναι πάντα το ίδιο με το σχετικό λογαριασμό σας στο YouTube και επομένως το όνομα του καναλιού σας. Με άλλα λόγια, το όνομα του λογαριασμού σας Google είναι το όνομα του καναλιού σας στο YouTube. Αν αυτό είναι καλό, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα 1 έως 3 για να αλλάξετε το όνομα του λογαριασμού σας Google (και επομένως το λογαριασμό YouTube και το όνομα του καναλιού).

Ωστόσο, αν θέλετε να διατηρήσετε το όνομα του λογαριασμού σας στο Google, αλλάζοντας το κανάλι σας YouTube σε κάτι διαφορετικό, θα πρέπει να μετακινήσετε το κανάλι σας σε κάτι που ονομάζεται λογαριασμός επωνυμίας. Μεταβείτε στα βήματα 4 έως 6, εάν αυτή είναι η διαδρομή που προτιμάτε να ακολουθήσετε.

01 του 06

Αποκτήστε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις YouTube

Στιγμιότυπα οθόνης του YouTube

Στο δίκτυο:
Μεταβείτε στο YouTube.com και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Κάντε κλικ ή πατήστε το εικονίδιο του λογαριασμού χρήστη στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.

Στην εφαρμογή:
Ανοίξτε την εφαρμογή, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας (αν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι) και πατήστε το εικονίδιο του λογαριασμού χρήστη που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

02 του 06

Αποκτήστε πρόσβαση στα πεδία επεξεργασίας του πρώτου και του τελευταίου σας ονόματος

Στιγμιότυπα οθόνης του YouTube

Στο δίκτυο:
Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επεξεργασία στη Google που εμφανίζεται δίπλα στο όνομά σας.

Στην εφαρμογή:
Πατήστε το κανάλι μου. Στην επόμενη καρτέλα, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι δίπλα στο όνομά σας.

03 του 06

Αλλάξτε το όνομα σας Google / YouTube

Στιγμιότυπα οθόνης του YouTube

Στο δίκτυο:
Στη νέα καρτέλα Google για μένα που ανοίγει, πληκτρολογήστε τα νέα πρώτα και / ή τα τελευταία ονόματα στα συγκεκριμένα πεδία. Κάντε κλικ στο OK όταν τελειώσετε.

Στην εφαρμογή:
Πατήστε το εικονίδιο με το μολύβι δίπλα στο όνομά σας και πληκτρολογήστε το νέο ή / και το επώνυμό σας στα συγκεκριμένα πεδία. Αγγίξτε το εικονίδιο σημείου επιλογής στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να το αποθηκεύσετε.

Αυτό είναι. Αυτό όχι μόνο θα αλλάξει το όνομα του λογαριασμού σας Google, αλλά και το όνομα και το όνομα του καναλιού σας στο YouTube.

04 του 06

Δημιουργήστε ένα εμπορικό σήμα αν θέλετε να αλλάξετε το όνομα του καναλιού σας

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Ακολουθεί ένα δίλημμα που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες του YouTube: Θέλουν να διατηρήσουν το προσωπικό τους όνομα και επώνυμο στον προσωπικό τους λογαριασμό Google, αλλά θέλουν να ονομάσουν το κανάλι τους YouTube κάτι άλλο. Εδώ μπαίνουν οι λογαριασμοί μάρκας .

Όσο το κανάλι σας είναι απευθείας συνδεδεμένο με το Λογαριασμό σας Google, και οι δύο θα έχουν πάντα το ίδιο όνομα. Αλλά η μετακίνηση του καναλιού σας στο δικό του εμπορικό σήμα είναι ο τρόπος γύρω του. Θα μπορείτε να αλλάζετε εύκολα μεταξύ του κύριου λογαριασμού σας Google και του λογαριασμού επωνυμίας σας με το κανάλι σας.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσω της επίσημης εφαρμογής YouTube , οπότε θα πρέπει να συνδεθείτε στο YouTube από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού / κινητού.

Μόνο στο Web:

05 του 06

Μετακινήστε το κανάλι σας στο λογαριασμό σας που δημιουργήθηκε πρόσφατα

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Για να επιστρέψετε στον αρχικό λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο κενού λογαριασμού χρήστη > Αλλαγή λογαριασμού και κάντε κλικ στον λογαριασμό σας (αυτόν που θέλετε να μετονομάσετε).

Σημείωση: Εάν έχετε δικαίωμα αλλαγής της διεύθυνσης URL του καναλιού σας, θα δείτε μια επιλογή για τη δημιουργία μιας προσαρμοσμένης σε αυτήν τη σελίδα στις Ρυθμίσεις καναλιών . Για να δικαιούστε μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL, τα κανάλια πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 ημέρες, να έχουν τουλάχιστον 100 συνδρομητές, να έχουν μεταφορτώσει μια φωτογραφία ως εικονίδιο καναλιού και να έχουν μεταφορτώσει τέχνη καναλιών.

06 του 06

Επιβεβαιώστε για να ολοκληρώσετε την κίνηση

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί Επιλογή λογαριασμού που θέλετε .

Κάντε κλικ στο νέο (και κενό) κανάλι .

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα λέγοντας ότι ο λογαριασμός μάρκας διαθέτει ήδη ένα κανάλι YouTube και ότι το περιεχόμενό του θα διαγραφεί εάν μετακινήσετε το κανάλι σας σε αυτό. Αυτό είναι ωραίο επειδή δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό το νεοδημιουργημένο κανάλι, αφού μόλις το δημιουργήσατε πριν από λίγο.

Συνεχίστε και κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή καναλιού ... που ακολουθείται από Μετακίνηση καναλιού ... για να μετακινήσετε το αρχικό σας κανάλι σε αυτόν τον νέο λογαριασμό μάρκας.