Δημιουργήστε έναν Λογαριασμό Google για το Gmail, το Drive και το YouTube

Απολαύστε τα οφέλη του να έχετε δικό σας λογαριασμό Google

Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Google, λείπεις από όλες τις υπηρεσίες που συνοδεύουν. Όταν δημιουργείτε το δικό σας λογαριασμό Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να διαχειριστείτε όλα τα προϊόντα της Google, συμπεριλαμβανομένου του Gmail, του Google Drive και του YouTube, από ένα βολικό μέρος με ένα μοναδικό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό Google, προτού να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε όλα όσα προσφέρει ο γίγαντας του διαδικτύου.

Πώς να δημιουργήσετε τον Λογαριασμό σας Google

Για να δημιουργήσετε το Λογαριασμό σας Google:

  1. Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, μεταβείτε στη διεύθυνση accounts.google.com/signup .
  2. Εισαγάγετε το επώνυμο και το επώνυμό σας στο παρεχόμενο πεδίο.
  3. Δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη , το οποίο θα είναι η διεύθυνση Gmail σας σε αυτή τη μορφή: username@gmail.com.
  4. Πληκτρολογήστε έναν κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε τον.
  5. Εισαγάγετε την ημερομηνία γέννησής σας και (προαιρετικά) το φύλο σας.
  6. Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και την τρέχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού Αυτά χρησιμοποιούνται για την ανάκτηση πρόσβασης στο λογαριασμό σας, εάν αυτό είναι πάντα απαραίτητο.
  7. Επιλέξτε τη χώρα σας από το αναπτυσσόμενο μενού.
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο βήμα .
  9. Διαβάστε και συμφωνείτε με τους όρους της υπηρεσίας και εισάγετε τον όρο επαλήθευσης.
  10. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας.

Η Google επιβεβαιώνει ότι ο λογαριασμός σας έχει δημιουργηθεί και σας στέλνει στις επιλογές " Ο λογαριασμός μου" για την ασφάλεια, τις προσωπικές πληροφορίες, το απόρρητο και τις προτιμήσεις του λογαριασμού σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ενότητες ανά πάσα στιγμή, μεταβαίνοντας στη διεύθυνση myaccount.google.com και συνδεθείτε.

Χρησιμοποιώντας τα Προϊόντα Google με τον Λογαριασμό σας Google

Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης Google, θα δείτε διάφορα εικονίδια μενού. Κάντε κλικ σε αυτό που μοιάζει με πληκτρολόγιο για να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού των εικονιδίων προϊόντων της Google. Οι πιο δημοφιλείς - όπως η Αναζήτηση, οι Χάρτες και το YouTube - αναφέρονται πρώτα. Υπάρχει ένας σύνδεσμος Περισσότερα στο κάτω μέρος που μπορείτε να κάνετε κλικ για πρόσβαση σε πρόσθετα προϊόντα. Οι πρόσθετες υπηρεσίες Google περιλαμβάνουν το Play, το Gmail, το Drive, το Ημερολόγιο, το Google+, το Μετάφραση, τις Φωτογραφίες, τα Φύλλα, τα Αγοραδάκια, τα Οικονομικά, τα Έγγραφα, τα Βιβλία, το Blogger, το Hangouts, το Keep, την Τάξη, τη Γη και άλλα. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε καθεμία από αυτές τις υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τον νέο σας λογαριασμό Google.

Κάντε κλικ στην επιλογή Ακόμη περισσότερο από την Google στο κάτω μέρος της αναδυόμενης οθόνης και διαβάστε σχετικά με αυτές και άλλες υπηρεσίες στη λίστα προϊόντων της Google. Εξοικειωθείτε με τις υπηρεσίες που προσφέρει η Google κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο στο αναδυόμενο μενού. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε, απλώς χρησιμοποιήστε την Υποστήριξη Google για να αναζητήσετε την ερώτηση που έχετε ή το πρόβλημα που θέλετε να λύσετε για το αντίστοιχο προϊόν.

Επιστρέφοντας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης Google, θα δείτε ένα εικονίδιο καμπάνας δίπλα στο εικονίδιο πληκτρολογίου, στο οποίο λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Σας ενημερώνει πόσες νέες ειδοποιήσεις έχετε όταν τους λάβετε και μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό για να δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο για τις τελευταίες ειδοποιήσεις. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στο επάνω μέρος του αναδυόμενου πλαισίου για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις.

Επίσης, στην κορυφή της οθόνης Google, θα δείτε τη φωτογραφία προφίλ σας αν ανεβάσατε ένα ή ένα γενικό εικονίδιο προφίλ χρήστη, αν δεν το έχετε κάνει. Κάνοντας κλικ σε αυτό, ανοίγει ένα αναδυόμενο παράθυρο με τις πληροφορίες της Google σε αυτό, δίνοντάς σας έναν γρήγορο τρόπο πρόσβασης στον λογαριασμό σας, προβάλετε το προφίλ σας στο Google+, ελέγξτε τις ρυθμίσεις απορρήτου ή αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν νέο λογαριασμό Google αν χρησιμοποιείτε πολλούς λογαριασμούς και αποσυνδεθείτε από εδώ.

Αυτό είναι. Ενώ η προσφορά προϊόντων της Google είναι τεράστια και οι λειτουργίες είναι ισχυρές, είναι φιλικές προς τον αρχάριο και διαισθητικά εργαλεία. Απλά αρχίστε να τα χρησιμοποιείτε.