Τι είναι το Flickr;

Ο δημοφιλής ιστότοπος κοινής χρήσης φωτογραφιών είναι εύκολο να αρχίσει να χρησιμοποιεί

Το Flickr είναι μια πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών και ένα κοινωνικό δίκτυο όπου οι χρήστες μεταφορτώνονται φωτογραφίες για να δουν οι άλλοι.

Flickr με μια ματιά

Οι χρήστες δημιουργούν έναν δωρεάν λογαριασμό και ανεβάζουν τις δικές τους φωτογραφίες (και βίντεο) για να μοιραστούν με φίλους και οπαδούς online.

Αυτό που θέτει το Flickr εκτός από άλλες δημοφιλείς εφαρμογές κοινής χρήσης φωτογραφιών όπως το Facebook και το Instagram είναι ότι είναι πραγματικά μια φωτοκεντρική πλατφόρμα που χτίστηκε για τους επαγγελματίες φωτογράφους και τους λάτρεις της φωτογραφίας για να δείξουν τη δουλειά τους ενώ απολαμβάνουν το έργο άλλων. Είναι περισσότερο επικεντρωμένη στην τέχνη της φωτογραφίας από οποιοδήποτε άλλο μεγάλο κοινωνικό δίκτυο εκεί έξω. Σκεφτείτε το ως Instagram για επαγγελματίες φωτογράφους.

Οι πιο αξιοσημείωτες δυνατότητες του Flickr

Όταν εγγραφείτε στο λογαριασμό σας στο Flickr και αρχίσετε να εξερευνάτε την πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών, φροντίστε να δείτε τις παρακάτω λειτουργίες. Αυτές οι λειτουργίες ορίζουν το Flickr και το κάνουν τόσο διαφορετικό από άλλες υπηρεσίες.

Συμμετοχή στην κοινότητα του Flickr

Όσο περισσότερο εμπλέκεστε στην κοινότητα του Flickr, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να αποκτήσετε μεγαλύτερη έκθεση για τις φωτογραφίες σας και να ανακαλύψετε το έργο άλλων. Εκτός από τη φωτογράφηση φωτογραφιών άλλων χρηστών, τη δημιουργία γκαλερί, την ένωση ομάδων και την παρακολούθηση ατόμων, μπορείτε να βελτιώσετε την κοινωνική σας εμπειρία στο Flickr κάνοντας τα εξής:

Πώς να εγγραφείτε στο Flickr

Το Flickr ανήκει στο Yahoo !, οπότε εάν διαθέτετε ήδη ένα υπάρχον Yahoo! διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε (μαζί με τον κωδικό πρόσβασής σας) για να εγγραφείτε για λογαριασμό Flickr. Εάν δεν έχετε, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε μια κατά τη διαδικασία εγγραφής, η οποία θα απαιτεί μόνο το πλήρες όνομά σας, την τρέχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης και την ημερομηνία γέννησής σας.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο διαδίκτυο στο Flickr.com ή στην δωρεάν εφαρμογή για κινητά. Είναι διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για συσκευές Android.

Flickr εναντίον του Flickr Pro

Ένας ελεύθερος λογαριασμός Flickr σας παρέχει αποθήκευση 1.000 GB, όλα τα ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών του Flickr και έξυπνη διαχείριση φωτογραφιών. Ωστόσο, εάν κάνετε αναβάθμιση σε λογαριασμό pro, θα έχετε πρόσβαση σε σύνθετα στατιστικά στοιχεία, εμπειρία περιήγησης και ανταλλαγής διαφημίσεων χωρίς χρήση διαφημίσεων και χρήση του εργαλείου Flickr Desktop Auto-Uploadr.

Οι περισσότεροι χρήστες χρειάζονται μόνο έναν δωρεάν λογαριασμό, αλλά αν αποφασίσετε να πάτε pro, είναι ακόμα πολύ προσιτό. Ένας επαγγελματίας λογαριασμός θα σας κοστίσει μόνο (από αυτό το γράψιμο) $ 5,99 το μήνα ή $ 49,99 το χρόνο.