Δημιουργήστε το δικό σας ιστορικό ιστορίας για την οικογένεια

Αναδείξτε τους προγόνους σας στο διαδίκτυο

Το οικογενειακό ιστορικό και τα γενεαλογικά sites είναι πολύ δημοφιλή στο Διαδίκτυο. Οι άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα θέλουν να μάθουν από πού προέρχονται οι οικογένειές τους και ποιος ήταν σημαντικός στην ιστορία της οικογένειάς τους. Πολλοί άνθρωποι ψάχνουν επίσης να βρουν άλλα άτομα που σχετίζονται μακρινά με αυτά.

Εάν έχετε θελήσει ποτέ να δημιουργήσετε έναν από αυτούς τους ιστοτόπους για την οικογένειά σας, εδώ είναι η ευκαιρία σας. Με τις συμβουλές και τα μαθήματα που έχω δημιουργήσει και συγκεντρώσει για σας, μπορείτε να έχετε και το δικό σας site.

Δείγματα ιστοτόπων οικογενειακού ιστορικού

Τα βασικά

Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ποτέ έναν ιστότοπο, προτού να χρειαστεί να μάθετε πρώτα τα βασικά στοιχεία της HTML και του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Πρώτα, βρείτε ένα μάθημα HTML 101 για να μάθετε τα βασικά.

Όταν ολοκληρώσετε την εκμάθηση HTML, μάθετε τα βασικά στοιχεία του Σχεδιασμού Web. Μάθετε τι χρειάζεστε για να έχετε έναν επιτυχημένο ιστότοπο. Θα μάθετε ακόμη και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας χωρίς να γνωρίζετε το HTML χρησιμοποιώντας κάποια από τα ηλεκτρονικά εργαλεία που προσφέρουν κάποιες εταιρείες παροχής φιλοξενίας.

Τι να συμπεριλάβει

Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική και κάθε οικογενειακό ιστορικό είναι διαφορετικό. Γι 'αυτό πρέπει να συμπεριλάβετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την οικογένειά σας και το ιστορικό της στον ιστότοπό σας. Εάν έχετε φωτογραφίες της οικογένειάς σας ή / και των προγόνων σας, συμπεριλάβετε και αυτές. Πείτε λίγο για κάθε μέλος της οικογένειας, ώστε οι άνθρωποι που έρχονται στο site σας θα γνωρίζουν περισσότερα από ό, τι μόνο τα ονόματά τους.

Εάν έχετε δημιουργήσει ένα οικογενειακό δέντρο, προσθέστε αυτό στον ιστότοπό σας. Τότε πείτε τι είδους πληροφορίες ψάχνετε, αν υπάρχουν. Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της οικογένειάς σας; Άλλοι άνθρωποι που σχετίζονται με τους προγόνους σας; Ή, ίσως θέλετε να δημιουργήσετε έναν οικογενειακό κατάλογο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, πρέπει να πείτε στους ανθρώπους τι είναι ο ιστότοπός σας και τι χρειάζεστε για να το βελτιώσετε.

Διαστημικός χώρος και λογισμικό

Θα χρειαστείτε ένα μέρος για να τοποθετήσετε τον ιστότοπό σας. Για αυτό, θα πρέπει να εγγραφείτε με έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ορισμένοι από αυτούς, όπως ο Google Page Creator , έχουν πρότυπα ειδικά σχεδιασμένα για τη δημιουργία μιας γενεαλογικής ιστοσελίδας. Εάν τα χρησιμοποιείτε δεν θα χρειαστεί να γνωρίζετε HTML.

Η δημιουργία του οικογενειακού δέντρου σας μπορεί να γίνει με τη χρήση γενεαλογικού λογισμικού. Αυτά τα προγράμματα μπορούν είτε να είναι online είτε να μεταφορτωθούν στον υπολογιστή σας. Ορισμένες από αυτές θα σας βοηθήσουν ακόμη και να αποκτήσετε το οικογενειακό σας δέντρο από τον υπολογιστή σας στον ιστότοπό σας.

Γραφικά

Όταν έχετε γράψει τον ιστότοπό σας, θα είστε έτοιμοι να το φανείτε καλό. Για να το κάνετε αυτό, ίσως θελήσετε να προσθέσετε κάποια γενεαλογικά clip art. Μπορείτε να βρείτε γραφικά που γίνονται για αυτούς τους τύπους ιστοτόπων, όπως φόντο, σύνορα, διαιρέτες, διαθήκες, ταφόπλακες, γραφήματα περγαμηνας και πολλά άλλα. Πάνω από αυτό το είδος clip art, μπορείτε επίσης να βρείτε δωρεάν γραφικά clip art άλλων τύπων για να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο συναίσθημα ή θέμα στο site σας.