Αφιερωμένο Web Hosting για την εκκίνηση μιας εταιρείας φιλοξενίας

Ξεκινώντας μια εταιρεία web hosting είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να βγάλουν λεφτά online. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να εξεταστούν πριν ξεκινήσετε τη σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία σε σύντομο, καθώς και μακροπρόθεσμα.

Κάποιος πρέπει να ανησυχεί για πολλά πολλά πράγματα αν αποφασίσουν να κάνουν τα πάντα μόνοι τους, αντί να δημιουργούν μόνο πελάτες για να διατηρήσουν τις δραστηριότητές τους. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να ξεκινήσετε με ελάχιστες επενδύσεις και να μην ξοδέψετε αμέσως τη δημιουργία της υποδομής. αποκλειστική φιλοξενία ή μεταπωλητή πακέτα φιλοξενίας τον τρόπο να πάει, στις περισσότερες περιπτώσεις.

Σκέψη πέρα ​​από την κοινή φιλοξενία

Όταν θέλετε να παρέχετε υπηρεσίες φιλοξενίας στους πελάτες σας, δεν μπορείτε να ζήσετε με κοινά σχέδια φιλοξενίας ή δωρεάν επιλογές φιλοξενίας.

Σε αντίθεση με την έναρξη ενός προσωπικού ιστολογίου, η εκκίνηση μιας εταιρίας φιλοξενίας ιστοσελίδων απαιτεί να δημιουργήσετε την απαιτούμενη υποδομή ή να βασιστείτε στους μεγαλύτερους παίκτες, αγοράζοντας από αυτούς έναν μεταπωλητή / VPS / dedicated server.

Έτσι, ας συζητήσουμε για κάθε μία από τις επιλογές για να ξεκινήσετε μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα μπροστά.

Πακέτα φιλοξενίας μεταπωλητών

Για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων, μια από τις πιο απλές επιλογές είναι να αγοράσετε πακέτα φιλοξενίας μεταπωλητών που προσφέρονται από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων .

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός πακέτου φιλοξενίας μεταπωλητών είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε για υποδομές, τεχνική / εξυπηρέτηση πελατών, χρέωση, καθώς και έξοδα συντήρησης.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν αξιόπιστο οικοδεσπότη μεταπωλητή, ώστε οι πελάτες σας να μην απογοητεύονται από τις συχνές διακοπές λειτουργίας, την κακή τεχνική / εξυπηρέτηση πελατών ή / και άλλους λόξυγκους.

Επιπλέον, η φιλοξενία μεταπωλητών δεν θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. ένα VPS ή ειδικά προγράμματα φιλοξενίας πάντοτε λειτουργεί καλύτερα, αν και μπορεί να ξεκινήσετε με ένα πρόγραμμα φιλοξενίας μεταπωλητών αν δεν έχετε αρκετά χρήματα για να δοκιμάσετε ένα ειδικό σχέδιο φιλοξενίας.

Επιλέγοντας ένα πακέτο VPS

Αν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε με στυλ και δεν σας πειράζει να πληρώσετε μια έντονη τιμή γι 'αυτό, τότε ένα πακέτο VPS είναι μια ιδανική επιλογή.

Με ένα VPS (εικονικός ιδιωτικός κεντρικός υπολογιστής), έχετε πρόσβαση στο διακομιστή ιστού, η οποία σας επιτρέπει να εκτελέσετε πολλές εφαρμογές ιστού που δεν μπορούν να εκτελεστούν διαφορετικά σε περίπτωση κοινόχρηστου περιβάλλοντος φιλοξενίας.
Δεύτερον, η VPS παρέχει υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και δεν φιλοξενούνται άλλοι ιστότοποι στο χώρο φιλοξενίας σας, σε αντίθεση με την ιδέα κοινής φιλοξενίας.

Τέλος, η VPS δίνει τον έλεγχο ενός αποκλειστικού προγράμματος εξυπηρετητή, αλλά είναι ελαφρώς δαπανηρότερο από ένα κοινό πρόγραμμα φιλοξενίας, για να μην αναφέρουμε τον αποδοτικό μηχανισμό διαχείρισης και παρακολούθησης του δικτύου.

Λαμβάνοντας έναν Dedicated Server

Όταν έχετε εκτεταμένες απαιτήσεις στο χέρι, θα πρέπει να εξετάσετε έναν ειδικό διακομιστή αναγκαστικά. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι μια καλή ιδέα αμέσως για αυτούς που ξεκινούν μια νέα εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων κάτω από σφιχτό προϋπολογισμό.

Αλλά εάν έχετε μια καλή ομάδα μάρκετινγκ και είστε σίγουροι ότι θα έχετε αρκετούς πελάτες σύντομα, θα πρέπει σίγουρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε τα χρήματά σας σε έναν ειδικό διακομιστή παρά να ξεκινήσετε με ένα VPS και να αναβαθμίσετε πότε θα γίνει πραγματικά αναπόφευκτη.

Επιπλέον, με έναν ειδικό κεντρικό υπολογιστή, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια και την απόδοση του διακομιστή!

Έτσι, θα σας συνιστούσα να ξεκινήσετε αμέσως με ένα αφιερωμένο σχέδιο φιλοξενίας.

Δοκιμάστε τα πάντα πριν ξεκινήσετε

Είναι πολύ σημαντικό να δοκιμάσετε τα πάντα πριν καν σκεφτείτε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας και να αποκτήσετε τον πρώτο πελάτη. Είτε παίρνετε ένα αποκλειστικό πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων είτε διαχειρίζεστε με ένα σχέδιο φιλοξενίας VPS / μεταπωλητή, πρέπει να δοκιμάσετε πώς λειτουργούν τα πράγματα, καταγράφοντας μερικούς τομείς και δημιουργώντας λειτουργίες χρέωσης για έναν εικονικό πελάτη.

Επιπλέον, πρέπει να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης του δυνητικού σας κεντρικού υπολογιστή για να ελέγξετε αν ανταποκρίνονται σωστά και εντός εύλογου χρονικού πλαισίου. Μόλις είστε σίγουροι ότι όλα είναι αρκετά ομαλά, είστε καλοί να ξεκινήσετε τη δική σας εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, και να αποκομίσετε τα οφέλη χωρίς να ξοδέψετε πραγματικά μια δεκάρα στην υποδομή.